Montreal – Ottawa 5:4 (po pr.) | Tampa – New Jersey 3:0 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.)
Nashville – St. Louis 1:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 1:2 (2:3 po s.n.) | Arizona – Calgary 3:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (kon.) | Florida – Vancouver 3:4 (0:1 po s.n.)
Washington – Toronto 4:2 (kon.) | Carolina – Edmonton 1:2 (kon.) | NY Rangers – San Jose 0:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 16.03.2014, 20:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Z obranného pásma se ranou o mantinel přes celé kluziště trefil TROY BROUWER. Zajímavé na celé situaci bylo, že puk dojel Bäckström, který mohl trefit prázdnou bránu, místo toho ale nechal puk doklouzat do brány, aby byla branka přiznána jeho spoluhráči. Bez povšimnutí ani nezůstal fakt, že se k puku téměř stihli dostat dva dojíždějící hosté, i tak ale Bäckström riskl nesáhnout na puk. Bez asistence.
     
    28:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto je zpět v zápase. DION PHANEUF, kapitán Toronta, nahodil puk od modré, Halák na něj neviděl a inkasuje. Asistence: Carl Gunnarsson, Joffrey Lupul.
     
    17:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostům se však z ničeho daří vykřesat první gól a snížení skóre. K volnému puku v předbrankovém prostoru se jako první dostal TROY BODIE, který pohotově překonává Haláka střelou k pravé tyči. Asistence: Mason Raymond, Nikolaj Kuljomin.
     
    08:44
    Washington právě vstřelil branku!
    2/2. I druhá přesilová hra Washingtonu končí gólem, Capitals vedou už 3:0 a Toronto doslova drtí mezi svými mantinely. Kuzněcov stál zády k bráně, přihrávku, kterou dostal na hůl, tak přeposlal nádhernou zadovkou na JOELA WARDA, který trefil do prázdné. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Dustin Penner.
     
    06:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Tlak Capitals však přeci jen končí gólem! Reimer nahození Alznera od modré jen vyrazil, navíc si nerozuměl s obráncem Phaneufem. Z úspěšné dorážky se tak mohl radovat domácí forvard JASON CHIMERA. Asistence: Joel Ward, Carl Alzner.
     
    03:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Klasická akce Washingtonu, Johansson našel z rohu kluziště TROYE BROUWERA na mezikruží a domácí forvard trefil z první za záda Reimra. Asistence: Marcus Johansson, Nicklas Bäckström.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 4. Brouwer (Johansson, Bäckström), 7. Chimera (Ward, Alzner), 9. Ward (Kuzněcov, Penner), 60. Brouwer – 18. Bodie (Raymond, Kuljomin), 29. Phaneuf (Gunnarsson, Lupul)


    Washington Capitals: Halák (Holtby) – Carlson, Alzner, Green (A), Hillen, Carrick, Orlov – Ovečkin (C), Bäckström (A), Johansson – Brouwer, Wellman, Kuzněcov – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Beagle, Penner.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (MacIntyre) – Phaneuf (C), Gunnarsson (A), Franson, Gardiner, Rielly, Gleason – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Clarkson, Kadri, Lupul (A) – Bodie, Kuljomin, Raymond – Orr, McClement (A), Ashton.

    Rozhodčí: Hebert, Meier – Driscoll, Heyer
    bahis siteleri