Montreal – Ottawa 5:4 (po pr.) | Tampa – New Jersey 3:0 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:1 (kon.)
Nashville – St. Louis 1:4 (kon.) | Minnesota – Columbus 1:2 (2:3 po s.n.) | Arizona – Calgary 3:2 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (kon.) | Florida – Vancouver 3:4 (0:1 po s.n.)
Washington – Toronto 4:2 (kon.) | Carolina – Edmonton 1:2 (kon.) | NY Rangers – San Jose 0:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:3 (kon.)
konec
New York Rangers
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
San Jose Sharks
Neděle 16.03.2014, 21:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Po bekhendové střele Richardse z pravého kruhu musel vytáhnout čtyřicátý úspěšný zákrok Antti Niemi.
     
    52:50
    Neskutečná trma-vrma teď vznikla před brankou Nieta, blízko k dorážce byl Ryan McDonagh, netrefil však zblízka kotouč. Hosté ihned poté vyhazují puk.
     
    51:38
    Po dalším útoku, tentokrát již mohoem úspěšnějším, se Brad Richards dostal mezi kruhy k odraženému puku. Byl sice zády k brance, udělal ale rychlou otočku a vypálil. Netrefil však Niemiho klec.
     
    45:41
    San Jose se ujalo odraženého kotouče a míří do protiútoku dva na jednoho, nyní již dav na dva. Joe Pavelski vzal odpovědnost na sebe a z levé strany vystřelil, míří nad branku Niemiho.
     
    44:01
    Zakázané uvolnění to nebude, Joe Thornton (SJS) si při útoku pomohl vysokou holí a dostává za to dvě minuty. Na vyloučení: 1-3.
     
    41:41
    Ve velké šanci byl Hagelin, který se zleva řítil na Niemiho, stačil se ještě dostat blíže ke středu a vystřelit, ale Niemiho levý beton byl opět bezchybný!
     
    41:18
    Drek Stepan se po pravé straně dostal až před Niemiho a u jeho levé tyče bekhendem zakončil, neprosadil se však, Niemi vložil do jeho zakončení hůl
     
    36:45
    Z opakovaných záznamů bylo vidět, že kotouč pomalu klouže podél pravého betonu Niemiho za branku, ale ještě než prošel brankovou čáru, zmizel pod betonem Niemiho. Rangers se tak musí snažit znovu.
     
    36:45
    Opakovaný záznam z levého prostoru před brankou ale ukazuje, že puk proklouzával pod pravým betonem Niemiho za čáru, načež zmizel z pohledu kamer. Uvidíme, jaký pohled a jaké video mají k dispozici rozhodčí, to bude zřejmě stěžejní!
     
    36:45
    New York Rangers v ltaku, po buly domácí uzamkli hosty před Niemim. Hagelin se nakonec rozhodl z velkého úhlu z levé strany vystřelit. Puk se nakonec dostal znovu ke stejnému hráči, který číhal za brankou a zkusil protlačit puk k pravé tyči Niemiho. Puk na chvíli zmizel z dohledu, ale vypadá to, že jej Niemi zastavil ještě před čárou.
     
    35:48
    To je neskutečné, co nyní Daniel Carcillo nedal. Po nahození Moora se k němu na pravém kruhu dostal odražený puk a na útočníka Rangers zívala z poloviny prázdná klec, kterou však Jezdec netrefuje, puk se totiž zastavuje o hůl jednoho z obránců San Jose, rukou k dílu navíc přispívá k zastavení kotouče i hokejka gólmana Niemiho.
     
    28:52
    První přesilová hra pro San Jose. Derek Stepan (NYR) dostává dvě minuty za napadení. Na vyloučení: 1-2.
     
    19:20
    Antti Niemi nyní podržel svůj tým proti obrovské šanci Brassarda, který se po přihrávce Zuccarella dostal zblízka před brankou finského gólmana k puku, jenže orazítkoval jen levý beton Niemiho!
     
    14:38
    V dobrých pozicích před brankou byl Dan Carcillo, jehož ránu vyrazil Niemi. Následně se puk dostal na modrou k Danu Girardimu, který si ještě popojel blíže k vrcholu pravého kruhu a vystřelil. Niemi ale jeho tvrdý pokus likviduje.
     
    11:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    I když první přesilovka Rangers vůbec nevyšla, neinkasovali v ní. Nyní už ale chyby v rozehrávce Jezdců hostující Žraloci ztrestali. LOGAN COUTURE obral aktivním napadáním na útočné modré o puk Brada Richardse a svůj nájezd na Lundqvista – i když byl faulován – bez problémů zakončil do levého horního rohu domácí klece. Gól v oslabení, bez asistence.
     
    10:58
    Před komerční přestávkou je za zcela nesmyslné podražení Ricka Nashe vyloučen Scott Hannan (SJS) – dvě minuty. Na vyloučení: 0-2.
     
    09:17
    Obrovská šance domácích. Po přihrávce St. Louise zpoza branky si sjel mezi kruhy pro puk Mats Zuccarello, míří však jen do připraveného Niemiho.
     
    07:35
    Hraje se zatím nahoru-dolu, to se musí divákům v Madison Square Garden líbit. Po buly se k dorážce z pravé strany dostal Derrick Brassard a stačil zakončit, i když už byl na kolenou. Bekhendová rána ale mířila do levého betonu Niemiho.
     
    07:00
    San Jose ve velkých šancích! Po vyhraném buly zásluhou Desjardinse nejprve pálil Girardi zblízka mimo a poté neuspěl ani střelou z mezikruží Andrew Desjardins, muž, který svým vyhraným buly celý tlak San Jose započal!
     
    05:31
    Zničehonic zaútočili hosté, Nieto přihrával zpoza branky na Patricka Marleaua, který si sjížděl před Lundqvista. Švédský gólman ve službách Rangers ale předvedl brilantní zákrok a nedovolil Marleauovi skórovat.
     
    01:07
    Brent Burns dostává (SJS) dostává dvě minuty za nedovolené bránění Brada Richardse. Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Couture


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – McDonagh, Girardi, Stralman, Staal, Moore, Klein – Kreider, Stepan, Nash – Hagelin, Richards, St. Louis – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Boyle, Moore, Carcillo. Trenér: Alain Vigneault.
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Demers, Hannan, Braun, Irwin, Boyle – Pavelski, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Havlát, Sheppard, Wingels – Burish, Desjardins, Kennedy. Trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: 14 Dennis LaRue, 13 Dan O´Halloran – 66 Darren Gibbs, 95 Johny Murray

    Diváci: 18.006
    bahis siteleri