Slavia – Pardubice 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Žďár n/S 2:1 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Opava 4:3 (po pr.)
Písek – Ústí n/L 2:5 (kon.) | HC Litvínov – HC Kladno 3:5 (kon.) | PZ Kladno – Letňany 4:2 (kon.)
Třinec – Vsetín 7:3 (kon.)
po prodl.
HC Olomouc
4:3 (1:2, 1:1, 1:0)
HK Opava
Neděle 16.03.2014, 12:04 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    61:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Domácí se přece jenom dočkali ve své přesilovce, když Galvas nahrával z pravého kruhu před prázdnou dvojici Beier-Zabloudil a kotouč nakonec dopravil za záda Huzlíka JAN BEIER. Asistence: Matěj Zabloudil, Jakub Galvas.
     
    51:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Podlaha si vzal puk ve středním pásmu a následně se s ním dostal až před Huzlíka, kde ještě našel svou přihrávkou MATĚJE ZABLOUDILA, jenž už poslal kotouč za záda opavského brankáře. Asistence: Josef Podlaha.
     
    36:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se dostala do rychlého protiútoku, kde nakonec nahrával zpoza brány Skopal do pravého kruhu, kde si najížděl DOMINIK HAJŠMAN, jenž prostřelil opavského brankáře u jeho tyče. Asistence: Miroslav Skopal, Josef Podlaha.
     
    33:10
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan využívá přesilovou hru! Mora se chtěla už vydat do útoku, ale Opava zachytil kotouč ještě na své útočné modré, a tak byli následně hosté tři na jednoho, když celou situaci vyřešil svou přihrávkou před bránu Frydrych, kde byl volný MARCEL FEDOR, jenž si následně vykoupal Urbana v bráně Olomouce a zasunul puk do odkryté části brány. Asistence: Lukáš Frydrych, Svatopluk Bohanos.
     
    03:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se ihned dostala do útoku, kde se hnal z levé strany sám na Huzlíka Beier a opavský brankář jeho střelu vyrazil před sebe, kde byl důrazný MARTIN URBAN, jehož dorážku sice hostující brankář ještě dokázal trochu zasáhnou, ale puk se poté snesl do brány Slezanu. Asistence: Jan Beier.
     
    03:12
    Opava právě vstřelila branku!
    Puk se dostal za obranu Olomouce, kde ujížděli hned dva hráči Opavy na Urbana. Celou situaci nakonec vyřešil svou střelou LUKÁŠ FRYDRYCH, který posílá Slezan do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    02:02
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan dokázal vyhrát následné vhazování a hosté se dostali ihned do útoku, kde vystřelil ze středu pásma MARCEL ČÍŽEK a jeho střela přesně zapadla k pravé tyči olomoucké brány. Bez asistence.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 4. Urban M. (Beier), 37. Hajšman (Skopal, Podlaha), 52. Zabloudil (Podlaha), 62. Beier (Zabloudil, Galvas) – 3. Čížek, 4. Frydrych, 34. Fedor (Frydrych, Bohanos)


    HC Olomouc: Urban T. (Fajgl) – Beutl (C), Štreit, Janků, Dajčar, Piska, Mádr, Galvas, Holiš, Murla – Horký, Hajšman, Urban M., Pěcha, Skopal, Podlaha, Spatharis, Wolf, Zabloudil, Beier, Husták.
    HK Opava: Huzlík (Fichna) – Kupka, Štěpánek (C), Lelek, Janošek, Hadamczik, Beránek – Bohanos, Fedor, Pělucha, Langer, Čížek, Frydrych, Tauwinkl, Hladoník, Kvasnica, Kosina, Döhner.

    Rozhodčí: Cik – Novotná, Doleček.
    bahis siteleri