Šumperk – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Beroun – Most 8:2 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 22.03.2014, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • WSM Liga - O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:24
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Zdálo se, že by puk mohl skončit mimo obranné pásmo Šumperka, avšak nakonec ústecký nátlak na branku Tomáše Štůraly vyústil ve vstřelený gól do jeho klece. Předchozí dorážky Slovan dokázal muž s číslem čtyřicet dva na zádech pochytat, ale když už do odkryté sítě poslal touš ONDŘEJ SMETANA, mohli Severočeši radostně zvedat ruce nad hlavy. Asistence: Martin Hanzl, Kamil Černý.
     
    48:19
    Draci právě vstřelili branku!
    První šance po delší době ještě zůstala nevyužita, když Michal Popelka nepřesně trefil prostor u pravé tyče, avšak následující puk už končí v síti Michaela Petráska. Draci získali výhodu útočného pásma po opravdu dlouhém intervalu, hned z toho ale těží. TOMÁŠ BRUNEC se nejlépe ze všech mužů na ledě zorientoval na brankovišti soupeře, když už celkem s klidem doklepl puk do sítě Ústeckých Lvů. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    38:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Světe, div se. I z takhle kostrbatě založené akce může padnout branka. A tenhle gól jde zcela určitě na vrub rozhozené ústecké obrany, která nechala před vlastním gólmanem opravdu mnoho místa pro šumperského odchovance VLADIMÍRA CINKA. Muž s číslem devatenáct na zádech dostal velice přesnou přihrávku od Patrika Moskala a se svým zakončením se už nemýlil – 3:1. Asistence: Patrik Mostkal, Aleš Staněk.
     
    22:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Nejdříve uháněli na jedné straně Ústečtí, pak zase rychle zpátky mířili Draci. Nakonec vyšla situace lépě domácím hokejistům, kteří podruhé překonávají brankáře Slovanu. LUKÁŠ ŽÁLČÍK sice obětoval při tomto vstřeleném gólu trochu bolesti, když byl na hranici brankoviště zasažen, ale k jeho radosti končí kus černé gumy za zády Michaela Petráska. Rados v domácím publiku je samozřejmostí. Asistence: Tomáš Brunec.
     
    12:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Bojovnost před brankou a větší aktivita od začátku zápasu, jsou nakonec po zlásuze oceněny. Draci ukazují, že v této sezóně umí proměňovat přesilové hry. Nejdříve vypadalo, že tlačenice na brankovišti nevyústí ani tentokrát v žádný úspěch, jenže v posledním momentě možného zakončení nastavil svou hokejku ke střele ONDŘEJ STARÝ. Ten už nedal Petráskovi moc příležitostí k tomu, aby puk lapil do výstroje: Asistence: Marek Haas, Aleš Holík.
     
    06:13
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Blesk z čistého nebe, přesně tak se dá nazvat situace, kterou před malou chvílí viděli diváci na zimním stadionu v Šumperku. Nejdříve to vypadalo, že Vratislav Vajner puk zachytí do své výstroje, avšak nestalo se. Rychlá protiakce skončila přihrávkou na hokejku TOMÁŠE VÁVRY, jenž se nemýlil a přesnou střelou zápěstím mezi betony prostřeluje domácího ochránce svatyně – 0:1. Asistence: Kamil Černý, Václav Meidl.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Starý (Haas, Holík), 23. Žálčík (Brunec), 38. Cink (Moskal, Staněk), 49. Brunec (Žálčík) – 7. Vávra (Černý, Meidl), 57. Smetana (Hanzl, Černý)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Vajner (31. Štůrala) – Holík, Starý, Sedlák, Tesařík, Novotný, Gewiese – Haas, Plášek, Skoumal – Cink, Staněk, Moskal – Brunec, Žálčík, Popelka – Chomič, Langr
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek – Smetana, Černý, Holomek, Grin, Procházka, Brož – Vávra, Hanzl, Meidl – Pořícký, Videlka, Dostálek – Kuchynka, Merta, Baránek – Zdvořáček

    Rozhodčí: Mrkva – Lukš, Novák
    bahis siteleri