Hr. Králové – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Třinec – Olomouc 6:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 3:1 (kon.)
Chomutov – HC Plzeň 2:3 (po pr.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 22.03.2014, 11:30Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu
Partner:
     
    64:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dnešní utkání rozhoduje kapitán domácích RADOVAN PAVLÍK, který si nejprve položil svého soupeře, vyčkal na správný okamžik a z mezikruží poslal kotouč k tyči, čímž snížil stav série na 1:2. Bez asistence.
     
    32:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Hosté se poprvé zápasu prosazují po tlaku, který vytvořili před Vomáčkou. Hradecký brankář se snažil zalehnout skákající kotouč v brankovišti, při tom si ho srazil levou nohou do branky. Šťastná trefa je připsána MARKU ŠKVRNĚMU. Bez asistence.
     
    15:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se, stejně jako v předchozích dvou utkáních, ujímají vedení. Pavlík zavezl kotouč do útočného pásma, zbavil se protihráče a vrátil puk za sebe na najíždějícího KRYŠTOFA HROUDNÉHO. Hradecký obránce chvilku počkal, potáhl kotouč a pak ho poslal k pravé tyči. Asistence: Radovan Pavlík.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 16. Hroudný (Pavlík), 65. Pavlík – 33. Škvrně


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Weiss) – Pohl, Hroudný, Muška, Šalda, Fanderlik, Voňka – Martinec, D. Matouš, F. Moník, Pažourek, M. Matouš, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Maršík, Kynčl, Kellner, Hidveghy, Pavlík “C“. Trenér: Tomáš Martinec
    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Petrla, Jeřábek, Trnka, Zábranský, Kučera, Zukal “C“, Furch, Mikyska – Král, Klenec, Knap, Gajarský, Škvrně, Čejka, Šmída, Havránek, Süss, Krejčí, Hasoň, Havlát. Trenér: Marek Moskal.

    Rozhodčí: Veinfurter – Karlík, Hidvéghy
    bahis siteleri