Přerov – Zlín 3:2 (2:1 po s.n.) | Č. Budějovice – Poruba 2011 4:2 (kon.) | Slavia – Sparta 0:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
HC Sparta Praha
Středa 26.03.2014, 14:00Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    35:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta si děla z tohoto zápasu menší střeleckou exibici. Pátý úder do sítě sešívaných zasadil přesnou ranou střílející DOMINIK ARNOŠT. Asistence: Petr Tůma.
     
    24:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přečíslení Sparty končí další brankou v síti brankáře Pánka. Obránci Slavie si špatně přebrali hráče a je z toho čtvrtá trefa Sparty. Hugo našel osamoceného ONDŘEJE PŠENIČKU a ten trefou mezi betony překonává brankáře Slavie. Asistence: Martin Hugo.
     
    23:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta aktivně nastupuje do druhé třetiny a ujímá se už tříbrankového vedení. Čajkovu střelu vyrazil Pánek pouze před VOJTĚCHA KROPÁČKA, který lehkou dorážkou pod beton zvyšuje stav zápasu na 3:0. Asistence: Petr Čajka.
     
    13:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní souhra v podání hokejistů Sparty. Čajka si kličkou obehrál dva protihráče a naservíroval puk k levé tyči VOJTĚCHU KROPÁČKOVI. Druhý jmenovaný pouze nastavil hůl a hosté odskakují už na rozdíl dvou branek. Asistence: Petr Čajka.
     
    11:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté využívají první početní převahu a ujímají se vedení. Pšenička našel dobrým pasem na brankovišti PETRA ČAJKU, který neměl problém překonat dobře chytajícího Pánka. Asistence: Ondřej Pšenička.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 12. Čajka (Pšenička), 14. Kropáček (Čajka), 24. Kropáček (Čajka), 25. 8Pčenička (Hugo), 36. Arnošt (Tůma)


    HC Slavia Praha: Pánek (Brugioni) – Štibingr, Zderadička, Macek, Rulc, M. Houška, Holý – V. Houška, Brož, Bedrník – Všetečka, Káninský, Rosenbaum – Drokin, Řehák, Vaniš, Tomášek.
    HC Sparta Praha: Škorpík (40. Mičán) – Mysliveček, Sýkora, Túma, Vorobjev, Procházka, Kozák – Haš, Przymula, Pšenička – Čajka, Havlín, Čermák – Kropáček, Flídr, Pika – Arnošt, Mrázek, Čech.
    bahis siteleri