Manchester Utd. – Valencia 2:1 (kon.) | Chelsea – Real Sociedad 2:0 (kon.)
konec
Manchester United
2:1 (0:0)
Valencia CF
Úterý 12.08.2014, 20:30 • Old Trafford, Manchester • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji Vám za pozornost a přeji dobrou noc. (22:27:52)
     
    Rozhodčí Moss ukončil přátelské utkání, ve kterém anglický Manchester United porazil španělskou Valencii CF 2:1. Všechny góly padly až ve druhé polovině zápasu. Do vedení se dostal Manchester United ve 49. minutě, kdy se prosadil Fletcher. Nicméně Valencia se snažila a v 71. minutě bylo vyrovnáno, gól na 1:1 zaznamenal Rodrigo. Vypadalo to, že dnešní duel skončí remízou, ale v závěrečných vteřinách se do šance dostal Fellaini, který potrestal chybu soupeře a Manchester United díky němu zvítězil 2:1.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Do pokutového území přilétl nadýchaný centr, který se pro španělskou Valencii stal osudným. Tento centr ze své kopačky vyslal Blackett a zaslouží si obrovskou pochvalu. Brankář Alves si nerozuměl se svým spoluhráčem a ani jednomu z nich se nepodařilo odvrátit balon do bezpečí, protože si překáželi. Toho využil MAROUANE FELLAINI, který si výborně zpracoval míč a poté přesnou trefou zaznamenal gól na 2:1.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 1 minutu.
     
    89
    Ze hřiště odchází Rodrigo, kterého nahrazuje Araújo.
     
    89
    Rooney rozjel útočnou akci, ale poté přihrával nepřesně pro Januzaje a útok United skončil.
     
    88
    To ale vůbec nevadí, protože Manchester United je zpět u balonu. Tentokrát přišel do vápna přízemní centr z levé strany, ale nikdo z domácích hráčů se k balonu nedostal.
     
    87
    Na levém křídle spolupracovali Kagawa a James, avšak poté vše překombinovali a o balon přišli.
     
    86
    Balon na kopačkách mají hráči domácího celku, kteří se snaží dostat znovu do vedení, ale soupeř se brání velmi pozorně a znovu chybovat nechce.
     
    84
    Januzaj našel Rooneyho, ale k tomu přistoupili hned dva protihráči a nenechali ho vystřelit.
     
    84
    Valencia se i tentokrát ubránila a stav skóre se nemění. Na Old Trafford se hraje stále 1:1.
     
    83
    Domácí tým dostal výhodu volného přímého kopu, když byl faulovaný Januzaj, ale Manchester United z této standardní situace nic nevytěžil. Následovat bude rohový kop.
     
    80
    De Gea se ocitl v problémech, ale dokázal svůj tým podržet a druhý gól neinkasoval. Nejprve vyrazil prudkou střelu před sebe, ale tam byl dobíhající protihráč, který okamžitě znovu vystřelil, avšak i tentokrát byl De Gea úspěšný.
     
    79
    Januzaj ze své kopačky vyslal parádní přihrávku, které se zmocnil Rooney, jenž si dal balon na pravačku a poté se prezentoval technickou střelou. Nicméně tento pokus byl nepřesný a skončil nad brankou.
     
    78
    Fellaini se prezentoval kolmicí za obranu, kde hledal Rooneyho, ale Rooney nenabral potřebnou rychlost a k balonu se nedostal.
     
    76
    Ze hřiště odešli Hernández a Herrera, místo nich přišli Januzaj a Fellaini.
     
    76
    Nicméně domácí tým se ubránil a soupeře ke střele nepustil.
     
    75
    Hosté jsou od vyrovnávací branky aktivní a snaží se dostat do vedení. Nyní budou zahrávat už druhý rohový kop a Manchester United se musí pozorně bránit.

    Lucie Rapantová

    Branky: 49. Fletcher, 90+1. Fellaini – 71. Rodrigo

    Neproměněná penalta: 33. Rooney (MAN), mimo


    Manchester United: De Gea – Jones, Smalling (62. Keane), Blackett – Young (62. Kagawa), Fletcher (62. Cleverley), Herrera (76. Fellaini), James – Mata (62. Lingard) – Rooney (C), Hernández (76. Januzaj).
    Náhradníci: Amos – M. Keane, Cleverley, Fellaini, Kagawa, Lingard, Januzaj.

    Valencia CF: Alves – Barragan, Vezo, Otamendi, Gaya – Parejo (C), J. Fuego, André Gomes – Feghouli (57. Piatti), Alcacer (57. De Paul), Rodrigo (89. Araújo).
    Náhradníci: Yoel, Piatti, Pereira, De Paul, Guardado, Orban, Mustafi, Vinicius Araujo, Robert, Carles Gil, Jaume.

    Rozhodčí: Moss
    bahis siteleri