Manchester Utd. – Valencia 2:1 (kon.) | Chelsea – Real Sociedad 2:0 (kon.)
konec
Manchester United
2:1 (0:0)
Valencia CF
Úterý 12.08.2014, 20:30 • Old Trafford, Manchester • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Do pokutového území přilétl nadýchaný centr, který se pro španělskou Valencii stal osudným. Tento centr ze své kopačky vyslal Blackett a zaslouží si obrovskou pochvalu. Brankář Alves si nerozuměl se svým spoluhráčem a ani jednomu z nich se nepodařilo odvrátit balon do bezpečí, protože si překáželi. Toho využil MAROUANE FELLAINI, který si výborně zpracoval míč a poté přesnou trefou zaznamenal gól na 2:1.
     
    89
    Ze hřiště odchází Rodrigo, kterého nahrazuje Araújo.
     
    80
    De Gea se ocitl v problémech, ale dokázal svůj tým podržet a druhý gól neinkasoval. Nejprve vyrazil prudkou střelu před sebe, ale tam byl dobíhající protihráč, který okamžitě znovu vystřelil, avšak i tentokrát byl De Gea úspěšný.
     
    76
    Ze hřiště odešli Hernández a Herrera, místo nich přišli Januzaj a Fellaini.
     
    71
    Valencia právě vstřelila branku!
    Hosté dostali výhodu standardní situace a vytěžili z ní maximum. Do pokutového území přilétl zajímavý centr, ke kterému se dostal Cleverley a snažil se odkopnout míč daleko do branky, avšak kulatý nesmysl mu sklouzl a nepodařilo se mu ho odvrátit do bezpečí. U zadní tyče byl nikým neobsazený RODRIGO, který nastavil kopačku a prudkou střelou vymetl šibenici.
     
    63
    Na Old Trafford mohlo být vyrovnáno, ale Valencii štěstí nepřálo. Na centrovaný míč si vyskočil hlavičkující Parejo a prezentoval se parádní střelou ke vzdálenější tyči, avšak jeho pokus gólem neskončil, protože na brankové čáře stál Hernández, který balon odhlavičkoval do bezpečí a zabránil stoprocentnímu gólu.
     
    62
    Odešel také Mata, kterého vystřídal Lingard.
     
    62
    Střídá také Manchester United: hrací plochu opustili Fletcher, Young a Smalling, místo nich přišli Cleverley, Kagawa a Keane.
     
    57
    Valencia CF provedla dvě změny v sestavě: ze hřiště odešli Feghouli a Alcacer, místo nich si zahrají Piatti a De Paul.
     
    49
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Rohový kop si vzal na starost Young a do vápna poslal další povedený centr, avšak hosté se napoprvé ubránili. Nicméně k odraženému balonu se dostal DARREN FLETCHER, jenž okamžitě vystřelil zpoza vápna a přesnou trefou poslal United do vedení.
     
    33
    Pokutový kop si vzal na starost Rooney, ale svůj tým do vedení neposlal, protože trefil pouze tyč.
     
    32
    Young poslal nadýchaný centr do vápna, kde byl ve vzdušném souboji faulovaný Rooney a rozhodčí nařídil pokutový kop.
     
    23
    Fletcher odcentroval balon do velkého vápna, ale tam našel pouze protihráče, který svůj tým podržel, avšak k odraženému míči se dostal Herrera, jenž pálil z první, ale jeho pokus branku minul asi o metr.
     
    7
    Domácím nevyšla na útočné polovině přihrávka a hosté mohli vyrazit do protiútoku. Skvělou přihrávku za obranu dostal Feghouli, který pak přihrával před branku, ale Alcacer se k míči nedostal, protože výborně zasáhl Smalling a skluzem odkopl balon do bezpečí.

    Lucie Rapantová

    Branky: 49. Fletcher, 90+1. Fellaini – 71. Rodrigo

    Neproměněná penalta: 33. Rooney (MAN), mimo


    Manchester United: De Gea – Jones, Smalling (62. Keane), Blackett – Young (62. Kagawa), Fletcher (62. Cleverley), Herrera (76. Fellaini), James – Mata (62. Lingard) – Rooney (C), Hernández (76. Januzaj).
    Náhradníci: Amos – M. Keane, Cleverley, Fellaini, Kagawa, Lingard, Januzaj.

    Valencia CF: Alves – Barragan, Vezo, Otamendi, Gaya – Parejo (C), J. Fuego, André Gomes – Feghouli (57. Piatti), Alcacer (57. De Paul), Rodrigo (89. Araújo).
    Náhradníci: Yoel, Piatti, Pereira, De Paul, Guardado, Orban, Mustafi, Vinicius Araujo, Robert, Carles Gil, Jaume.

    Rozhodčí: Moss
    bahis siteleri