Liberec – Košice 3:2 (kon.) | SaiPa – Vítkovice 4:3 (3:1 po s.n.) | IFK Helsinky – Krefeld 6:1 (kon.)
Vålerenga – Vienna Capitals 1:2 (kon.) | Villach – Briançon 4:1 (kon.) | Mannheim – Kuopio 3:1 (kon.)
Zlín – Fribourg 2:3 (po pr.) | Bern – Třinec 0:4 (kon.) | Zug – Ingolstadt 3:2 (kon.)
Stavanger – Tappara 2:1 (2:1 po s.n.) | Färjestad – Zürich 4:3 (po pr.) | Frölunda – Ženeva 7:3 (kon.)
Sparta – Växjö 5:4 (kon.) | Skellefteå – SønderjyskE 4:1 (kon.)
konec
SC Bern
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 04.09.2014, 19:45 • PostFinance-Arena, Bern, Švýcarsko (kapacita: 17131 míst) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Ještě je tady vyloučení na konec. Na trestnou lavici míří Michael Loichat (BRN) za nedovolené počínání v souboji s Linhartem. Znovu se jedná o hru v nepovolené výstroji.
     
    55:24
    Bernu dnes není přáno a čestného zásahu se nejspíš nedočká! Marnost dokumentovala tutovka Scherweye, který byl po přihrávce Plüsse úplně sám před Hamerlíkem, ale ani tentokrát ho nepokořil! Slovenský gólman našel kotouč pod betonem.
     
    53:46
    Tomáš Plíhal (TRI) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění protihráče. Další početní výhoda, v pořadí šestá, pro Bern.
     
    49:32
    Bern má také velkou smůlu! Když už nezasáhne skvělý Hamerlík, pomůže mu porce štěstí! Jako teď, při střele Kreise, kterou tečoval kapitán Třince Klesla do okraje Hamerlíkova betonu.
     
    46:57
    Další příležitost na vstřelení alespoň čestného zásahu má Bern dostane Bern v přesilové hře. Vyloučen Jiří Polanský (TRI) na dvě minuty za nedovolené bránění, následuje komerční přestávka.
     
    40:30
    Bern se ovšem sám o přesilovou hru velmi rychle okradl. Ryan Gardner (BRN) míří za katr na dvě minuty za podražení. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    40:12
    Hra je přerušena po souboji Rostislava Klesly (TRI) s Rüfenachtem za brankou Hamerlíka. A třinecký kapitán dostal dvouminutový trest za vražení na hrazení.
     
    35:45
    Bührer se při svém výjezdu z branky hodně přepočítal! Puk poslal jen na útočníka Ocelářů, jenž ovšem nastřelil jen boční oblouk prázdné branky!
    Jakub ORSAVA - 0:4
     
    32:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je opravdu neuvěřitelná efektivita Třince! Matuš vybojoval puk u mantinelu pro JAKUBA ORSAVU, ten naplno předvedl svou rychlost, pláchl všem Bernským a natlačil puk někam pod Bührera – 0:4! Asistence: Radim Matuš.
     
    31:15
    Bern měl hned v úvodu přesilovky dvě obrovské příležitosti! Z bezprostřední blízkosti střílel nepřesně Gardner, Hamerlík pak musel v brankovišti čarovat i proti nátlaku Plüsse, vše ovšem zvládl.
     
    30:43
    Švýcarské mužstvo bude hrát svou třetí přesilovou hru. Adam Rufer (TRI) vyloučen na dvě minuty za podražení Plüsse.
     
    24:59
    Švýcarský celek si zahraje přesilovou hru, celkově již svou druhou. Na trestnou lavici se poroučel Zbyněk Irgl (TRI) za hákování.
     
    22:34
    Bern ujel do přečíslení a měl obrovskou příležitosti na snížení! Přihrávka přes šíři pásma našla Kinrada, ten sám před Hamerlíkem branku minul!
    Lukáš ŽEJDL - 0:3
     
    19:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je skvělý začátek zápasu pro třinecké Oceláře, kteří využívají i druhou přesilovou hru! Trončinský nabil Noskovi, ten vypálil a před bránou zaparkovaný LUKÁŠ ŽEJDL zvýšil úspěšnou tečí na 0:3! Asistence: David Nosek, Marek Trončinský.
     
    18:14
    A je tady druhá přesilovka pro Třinec. Martin Plüss (BRN) fauloval vysokou holí a odsedí si za katrem dvě minuty.
     
    07:38
    Bern se okamžitě dostal ke gólové příležitosti a Scherwey se octl před Hamerlíkem úplně sám! Odkrytou branku však netrefil.
     
    07:06
    První přesilová hra pro Bern, který má tak zvýšenou šanci na kontaktní branku. Vyloučen je Jakub Orsava (TRI) , jenž bude pykat za sekání. Před přesilovou hrou je tady komerční pauza.
    Lukáš ŽEJDL - 0:2
     
    06:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Bern se jednou dokázal osvobodit, ale Třinečtí se vrátili do útočné třetiny, puk dostal mezi kruhy Polanský, nádhernou přihrávkou před branku našel LUKÁŠE ŽEJDLA, jenž zasunul kotouč za Bührera – 0:2! Asistence: Jiří Polanský, David Nosek.
     
    05:05
    Na trestnou lavici míří Tristan Scherwey (BRN) a Oceláři budou hrát první přesilovku. Scherwey za bránou Třince atakoval Kleslu. Scherwey vyloučen za následnou hru bez přilby.
    Jakub ORSAVA - 0:1
     
    04:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAKUB ORSAVA vybojoval puk na útočné modré čáře, obešel Gardnera i další bránící hráče Bernu a rázem byl sám před Bührerem. V zakončení zvolil bekhendovou střelu a přesně zavěsil – 0:1! Asistence: Lukáš Jašek.
     
    04:23
    Druhá formace Ocelářů vytvořila vířivým pohybem šanci pro Irgla, jenž pálil z mezikruží jen těsně vedle! Zatím největší šance.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 5. Orsava (Jašek), 7. Žejdl (Polanský, Nosek), 20. Žejdl (Nosek, Trončinský), 33. Orsava (Matuš)


    SC Bern: Bührer (Mischler) – Furrer, Krueger, Blum, Gerber, Gragnani, Jobin, Kreis, Kinrade – Rüfenacht, Ritchie (A), Holloway – Reichert, Plüss (C), P. Berger – Scherwey, Gardner (A), Bertschy – A. Berger, Randegger, Loichat. Trenér: Guy Boucher.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Roth, Klesla (C), Linhart, Nosek, Trončinský, M. Doudera, Galvas – Dravecký, Plíhal, Kreps – Rufer, Polanský (A), Irgl – Orsava, Žejdl, Jašek – Kindl, Matuš, Růžička – Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.

    Rozhodčí: Gordon Schukies (GER), Marc Wiegand (SUI) – Andreas Kohler (SUI), Michael Rohrer (SUI)

    Diváci: 4677
    bahis siteleri