Liberec – Košice 3:2 (kon.) | SaiPa – Vítkovice 4:3 (3:1 po s.n.) | IFK Helsinky – Krefeld 6:1 (kon.)
Vålerenga – Vienna Capitals 1:2 (kon.) | Villach – Briançon 4:1 (kon.) | Mannheim – Kuopio 3:1 (kon.)
Zlín – Fribourg 2:3 (po pr.) | Bern – Třinec 0:4 (kon.) | Zug – Ingolstadt 3:2 (kon.)
Stavanger – Tappara 2:1 (2:1 po s.n.) | Färjestad – Zürich 4:3 (po pr.) | Frölunda – Ženeva 7:3 (kon.)
Sparta – Växjö 5:4 (kon.) | Skellefteå – SønderjyskE 4:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:4 (0:0, 3:1, 2:3)
Växjö Lakers
Čtvrtek 04.09.2014, 20:05 • Tipsport arena - Praha, Holešovice • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    REDDOX - 5:4
     
    55:42
    Växjö právě vstřelila branku!
    Branka platí, Växjö snižuje na rozdíl jediné branky. Rozjetý LIAM REDDOX vymazal obránce Švrčka a ujel sám proti Staňovi. Slovenský brankář v brance Sparty nestihl rychle zareagovat, útočník Lakers provedl krásnou stahovačku a puk poslal k levé tyči. Asistence: Niclas Lundgren.
    REDDOX - 5:3
     
    47:28
    Växjö právě vstřelila branku!
    Shakespearovské drama? Seveřané snižují na rozdíl dvou branek. Krásnou individuální akci a jednoduchost hokeje demonstroval svým průnikem LIAM REDDOX, který prokličkoval do útočného pásma – svou akci zakončil střelou z otočky, přičemž se trefil přesně mezi betony nešťastného Stani. Asistence: Tuomas Kiiskinen.
    LUNDH - 5:2
     
    44:37
    Växjö právě vstřelila branku!
    Hostům se však daří rychle snížit. Erixon vypálil z pravé strany, Staňa puk jen vyrazil. O úspěšnou dorážku mezi betony holešovického gólmana se tak mohl postarat centr druhé formace Växjö – PATRIK LUNDH. Asistence: Sebastian Erixon, Robert Rosen.
    VOLEK - 5:1
     
    44:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Holešovicích odbila pátá! Seveřané vyrobili chybu ve středním pásmu, domácí tak ujeli dva na jednoho. Od Hlinky mohl jen málokdo čekat střelu, jeho přihrávka však byla luxusní. DOMINIK VOLEK tak už jen trefil výrazně odkrytou bránu. Asistence: Jaroslav Hlinka.
    RÉWAY - 4:1
     
    42:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí využívají přesilovou hru a reinkarnují své tříbrankové vedení. Pilař přihrál od modré MARTINU RÉWAYOVI na levý kruh, načež se slovenský šikula trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Karel Pilař, Marek Ďaloga.
     
    34:15
    Växjö právě vstřelila branku!
    Växjö využívá přesilovou hru, a trestá tak Hlinkův faul. Rakhshani našel přesným pasem na pravý kruh svého kapitána TOMIHO KALLIA, který si zkušeně počkal a z mezikruží poslal puk pod břevno. Asistence: Rhett Rakhshani.
    Daniel PŘIBYL - 3:0
     
    32:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Växjö to proti Spartě nejde ani v Praze. Po jednoduché akci se radují opět Pražané. Polášek napálil puk od modré čáry, Nilstorp ho jen vyrazil. O úspěšnou dorážku se tak mohl postarat dobře postavený DANIEL PŘIBYL. Asistence: Lukáš Klimek, Adam Polášek.
    Lukáš KLIMEK - 2:0
     
    26:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané sice nevyužili přesilovou hru, na radosti jim to však nikterak neubírá. LUKÁŠ KLIMEK dostal přesný pas za obranu z hole Přibyla, sám proti Nilstorpovi si pak počínal suverénně. Puk poslal forhendem nad lapačku, a z velké části tak odčinil dvě svá vyloučení. Asistence: Daniel Přibyl, Karel Pilař.
    Adam POLÁŠEK - 1:0
     
    24:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Pech vyhrál buly, puk se dostal na modrou k obránci ADAMU POLÁŠKOVI. Ten se s ničím nepáral a napálil puk z první k levé tyči. Asistence: Lukáš Pech.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 25. Polášek (Pech), 27. Klimek (Přibyl, Pilař), 33. Přibyl (Klimek, Polášek), 43. Réway (Pilař, Ďaloga), 44. Volek (Hlinka) – 35. Kallio (Rakhshani), 45. Lundh (Erixon, Rosen), 48. Reddox (Kiiskinen), 56. Reddox (Lundgren)


    HC Sparta Praha: Staňa (Novotný) – Pilař (A), Ďaloga, Barinka, Piskáček, Hrbas, Polášek, Mikuš, Švrček – Cingel, Hlinka (A), Sabolič – Pech, Kumstát, Rolinek (C) – Réway, Přibyl, Klimek – Volek, Torquato, Forman.
    Växjö Lakers: Nilstorp (40. Steen) – Varakas, Erixon, Lundgren, Murphy, Laakso, Martinsson, Larsson, Stromwall – Johansson (A), Rakhshani, Kallio (C) – Johnson, Lundh, Rosen – Kiiskinen, Josefsson (A), Reddox – Rydahl, Lajunen, Johansson Mikael.

    Rozhodčí: Massey (SUI), Hribik (CZE) – Lhotský (CZE), Svoboda (CZE)

    Diváci: 1 985
    bahis siteleri