Zlín – Chomutov 4:0 (kon.) | Sparta – Kladno 4:1 (kon.) | Liberec – Třinec 3:4 (0:1 po s.n.)
Slavia – HC Plzeň 1:4 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 3:4 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 05.09.2014, 17:00 • ZS Luďka Čajky Zlín • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:53
    Ještě jedna přesilovka pro domácí. Chomutov si totiž nepohlídal počet hráčů na ledě a hráli v šesti.
     
    52:21
    Chomutov si zahraje přesilovku. Domácí tahoun Matula bude pykat dvě minuty za krosček.
     
    49:59
    Petr Macháček se dostal ke střele z mezikruží ale Haloda je opět bezchybný. Bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    48:37
    Nyní jsme mohli vidět drobnou potyčku mezi Jurajem Talánem a Milanem Janákem. Hostující hráč vyvázl s dvouminutovým trestem, Talán dostal od Hradila 2+2 minuty. Hosté si tak zahrají po dlouhé době přesilovou hru.
     
    44:34
    Nyní jsme byli svědky dalšího tvrdého zákroku. Jakub Hierman z Chomutova tak dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    41:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další branka, která padla na začátku třetiny a o výsledku je nejspíše rozhodnuto! DOMINIK HLADIŠ se nachomýtl ve správný čas na správném místě, dostal se k odraženému puku a tečoval jej přesně mezi betony Dvořáka. Bez asistence.
     
    38:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    A přesilovka je ihned využita! Mikuláš Zbořil nahrál Dominiku Hladišovi, který vypálil na Dvořáka. Ten ovšem puk pouze vyrazil před sebe a před brankou stál připravený MICHAL HLAVÁČ, který pohotově uklidil puk do branky. Asistence: Dominik Hladiš, Mikuláš Zbořil.
     
    38:10
    Domácí si zahrajou další přesilovou hru. Jakub Hierman zasáhl Dominika Matulu holí do hlavy a odpyká si tak dvě minuty za katrem.
     
    36:17
    Geniální chvilka Michal Stuchlíka! Domácí kapitán našel přihrávkou téměř přes celé hřiště Lumíra Galušku. Ten se snažil ještě něco vymyslet se svým spoluhráčem Haničincem, to se mu ovšem nepovedlo a Tadeáš Dvořák zůstal bez práce.
     
    33:14
    Domácí sevřeli Chomutov do obrovského zámku a téměř minutu je drželi v obranném pásmu. Tři hráči hostí ovšem dokázali zkonsolidovat své síly a vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    31:56
    A pro Ševce bude ještě lépe! Šimon Szathmáry vyhodil v obranném pásmu puk do ochranné sítě a půjde si tak sednout na dvě minuty za zdržování hry.
     
    29:43
    Nicolas Hlava předvedl nechutný zákrok ze zadu na Dominika Hladiše a je po právu potrestán trestem ve hře. Hladiš odešel otřesen do kabiny a pravděpodobně má zlomený nos. Na ledě byla i krev, kterou se teď snaží z ledu dostat ledaři. Domácí čeká tak pětiminutová přesilovka, kterou by měli potrestat.
     
    21:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nejprve se do velké šance řítil Matula se Sedláčkem, kteří jeli dva na jednoho obránce Chomutova. Tuto akci ovšem nevyřešili dobře a pro brankáře Dvořáka z ní neplynulo žádné nebezpečí. Ihned poté se ale puk dostal na hokejku RICHARDU KOBYLÍKOVI, který velmi tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Matula.
     
    12:36
    Chomutovští se snaží obdrženou branku ihned odčinit. Obrovský závar před Halodou, v kterém se ovšem on sám dokázal nejrychleji zorientovat a přikryl puk lapačkou.
     
    11:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    A ze stupňujícího tlaku domácích je tady první branka. Dominik Matula našel přesnou přihrávkou před brankou volného PATRIKA DALAJKU, který bez větších problému uklidil puk do branky. Asistence: Dominik Matula.
     
    07:57
    Do obrovské šance se dostal Adam Hořanský. Jeden ze spoluhráčů mu naservíroval puk mezi kruhy a Hořanský trestuhodně netrefil branku.
     
    06:44
    Aleš Macháček hákoval. Dostává za menší trest a domácí si tak zahrají první přesilovku v zápase.
     
    04:01
    První přesilovka pro Chomutov. Michal Hlaváč dostává menší trest za hákování.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 12. Dalajka (Matula), 22. Kobylík (Matula), 39. Hlaváč (Hladiš, Zbořil), 42. Hladiš


    Berani Zlín: Haloda (Čáp) – Zbořil, Kužílek, Velčovský, Žabčík, Kobylík, Talán, Stuchlík, Procházka – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Zaremba, Karola, Vyoral, Stránský, Galuška, Matula, Hladiš, Sedláček
    Piráti Chomutov: Dvořák (Danylec) – Meliško, Páleník, Ringler, Hierman, Cestr, Dubeň, Szathmáry, Černý – Šťovíček, Macháček, Kašpar, Jirušek, Tupý, Dimitrov, Veselý, Janák, Hlava, Huňady, Macháček, Strunz

    Rozhodčí: Hradil – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri