Olomouc – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Zlín – Vsetín 10:0 (kon.) | Liberec – Hr. Králové 2:4 (kon.)
Slavia – PZ Kladno 8:1 (kon.) | Jihlava – Pardubice 0:2 (kon.) | Kladno – Letňany 3:1 (kon.)
Poruba 2011 – Třinec 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Písek 3:0 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
HC Litvínov – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 5:4 (2:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
PZ Kladno
Pátek 05.09.2014, 15:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Do hostující sítě padá již osmá branka. Šmerha výborně naservíroval puk na volného DAVIDA ŠTEINERA, který se trefil přesně do rohu branky. Asistence: Tomáš Šmerha.
     
    49:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se díky své bojovnosti na brankovišti připisují sedmou branku. Na několik dorážek Melančin ješte dosáhl. ERIC FIALA však dokázal puk poslat nad jeho betony. Asistence: Petr Maršoun a David Šteiner.
     
    35:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dlouhá kombinace v útoku přinesla slávistům kýžené ovoce. DENIS HELDÁK dokázal puk poslat nad betony hostujícího gólmana. Asistence: Luboš Příkop a Dávid Kohút.
     
    32:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali snížení. MARTIN VOSTÁREK se ve středním pásmu ujal puku a řitil se sám na Šorfa. Strěla pod vyrážečku se úkazala jako ideální řešení. Bez asistence.
     
    27:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté jsou očividně střelecky při chuti. Kohút poslal ideální pas žabičkou na druhou stranu útočné třetiny. Tam se puku ujal TOMÁŠ VILDUMETZ a střelou do horní části branky přidal pátý přesný zásah. Asistence: Dávid Kohút a Denis Heldák.
     
    24:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní navyšují své vedení. JAN KOLÁŘ nabral na levém křídle rychlost a krásnou střelou vymetl všechny pavučiny v rohu kladenské branky. Asistence: Vojtěch Šmíd.
     
    14:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita. Z prostoru levého překvapil ALEŠ FURCH hostujícího gólmana, kterému puk projel pod betonem. Bez asistence.
     
    07:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují své vedení! Nahozený puk z modré čáry dokázal mezi betony tečovat TOMÁŠ ŠMERHA. Kladenský brankář měl velice málo času na nějakou reakci. Asistence: Aleš Furch a Filip Zderadička.
     
    02:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté dlouze kombinovali v útočném pásmu až se k puku dostal Matějka, který ho naservíroval ALEŠI FURCHOVI. Ten bez větších obtíží dokázal rozvlnit síť kladenské branky. Asistence: David Matějka, Filip Zderadička.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 3. Furch (Matějka, Zderadička), 8. Šmerha (Furch, Zderadička), 14. Furch, 25. Kolář (Šmíd), 28. Vildumetz (Kohút, Heldák), 36. Heldák (Příkop, Kohút), 50. Fiala (Maršoun, Šteiner), 58. Šteiner (Šmerha) – 33. Vostárek


    HC Slavia Praha: Šorf (Patera) – Zderadička, Krásný, Bušek, Hejda, Příkop, Šmíd, Kovář – Furch, Vildumetz, Šteiner, Heldák, Maršoun, Fiala, Matějka, Kolář, Mušo, Mareček, Kohút, Šmerha.
    PZ Kladno: Melančin (Blažek) – Heindl, Linhart, Kučera, Straka, Slatinský, Vlk, Rampfel, Šanda – Toula, Lenárt, Lachman, Jizba, Jarý, Dvořák, Jeřábek, Ďuračka, Vostárek, Vyšín, Mrkvička.
    bahis siteleri