Poruba 2011 – Vítkovice 0:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:4 (kon.) | PZ Kladno – Kladno 2:6 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 7:2 (kon.) | Jihlava – Kolín 3:2 (2:1 po s.n.) | Sparta – Chomutov 3:5 (kon.)
Havířov – Opava 1:4 (kon.) | Třinec – Zlín 8:4 (kon.) | Žďár n/S – Letňany 1:7 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
0:6 (0:3, 0:1, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 07.09.2014, 10:00 • ZS Poruba • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    49:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté si stále pojišťují svou výhru! Další akce skončila úspěchem, když Pastor nahrál zcela volnému Balážovi. Ten vypálil a kotouč se dostal za brankovou čáru ale rychle zase vylétl ven. Autorem branky je JOZEF BALÁŽ. Asistence: Daniel Pastor.
     
    42:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ačkoliv se domácí snažili udržet si puk na holích, nepodařilo se. Vítkovice se tak dostali do útoku, kde po nahrávce Kylnara vstřeli gól od modré Stareček. Puk si našel cestu mezi hráči stojícími před Remiášem až do klece. Autorem branky je ONDŘEJ STAREČEK. Asistence: Jakub Kylnar.
     
    29:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Richtár se do klece netrefil, ale odražený puk zpracoval Vícha, který neváhal a okamžitě poslal střelu nad Remiášovo rameno. Autorem branky je TADEÁŠ VÍCHA. Asistence: Jan Richtár a Ondřej Cháňa.
     
    10:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MICHAL KALÁB. Asistence: David Gřesík.
     
    04:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Baláž vystřelil z bezprostřední blízkosti a strefil se Remiášovi pod nastavenou vyrážečku. Autorem branky je JOZEF BALÁŽ. Asistence: Ondřej Stareček.
     
    00:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlý start utkání! Vítkovice okamžitě po vhazování ukořistili kotouč a Gřešík popostrčil u brankoviště puk mezi Remiášovy betony. Autorem branky je DAVID GŘESÍK. Asistence: Jozef Baláž.

    Kateřina Procházková

    Branky a nahrávky: 1. Gřesík (Baláž), 5. Baláž (Stareček), 11. Kaláb (Gřesík), 30. Vícha (Richtár, Cháňa), 43. Stareček (Kylnar), 50. Baláž (Pastor)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Remiáš (Mrázek) – Balcárek, Kotouček, Kroček, Glumbík, Dobeš, Markovič, Pliska – Hasaj, Vojtášek, Voznička, Žídek, Havránek, Střondala, Takáč, Klíma, Mrva, Plachý, Bochnak
    HC Vítkovice Ridera: Juránek (Křehlík) – Kaláb, Malík, Bílý, Ficek, Juřena, Stareček, Šulák – Richtár, Fridrich, Žemba, Kylnar, Cháňa, Pastor, Baláž, Vícha, Urban, Gřesík

    Rozhodčí: R. Janda – Krakovčík, Zicháček
    bahis siteleri