Třinec – Vítkovice 3:5 (kon.) | Zlín – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 4:2 (kon.) | Slavia – Plzeň 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 19.09.2014, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří GULA - 3:4
     
    59:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A opravdu to bylo osudové buly před Rittichem. Bruslaři si vybrali opravdovou smůlu, když inkasují a neberou z tohoto zápasu ani bod. Ritticha prostřelil JIŘÍ GULA a zajistil tak hostům 3 body. Asistence: Robin Hanzl.
    Tomáš HYKA - 3:3
     
    49:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec se však domácí prosazují. TOMÁŠ HYKA využil nahrávky od Michala Broše a už neměl velký problém se zakončením za záda Pavla Francouze. V Mladé Boleslavi tak máme vyrovnáno. Asistence: Michal Broš, David Výborný.
    Michal BROŠ - 2:3
     
    41:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ŠKOENERGO Aréna se ponořila do tmy a za velkého jásotu domácích fandů Bruslaři snižují! Francouz v souboji před brankovištěm neudržel puk, byl mimo branku a toho využil MICHAL BROŠ, který už neměl těžkou práci, jelikož zakončoval do prázdné brány. Asistence: David Výborný, Matěj Stříteský.
    Karel KUBÁT - 1:3
     
    27:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle bylo nejspíše otázkou času. Hosté si pohráli s domácí obranou a od modré střílel KAREL KUBÁT, jehož střela propadla až za Davida Ritticha. Asistence: Viktor Hübl.
    Jakub ŠRÁMEK - 1:2
     
    25:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se ale přeci jen prosazují! Rozhodčí signalizovali trest pro domácí a Litvínovští přeci jen gól vstřelili. Prosadil se JAKUB ŠRÁMEK! Bez asistence.
    Matěj STŘÍTESKÝ - 1:1
     
    07:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají a využívají početní výhodu! Kombinace před bránou jim vyšla a střela MATĚJE STŘÍTESKÉHO od modré propadla až za Francouzova záda. Stříteský se tak prosazuje proti svému bývalému týmu, za který hrál ještě v loňské sezoně. Asistence: Tomáš Klimenta, Milan Mikulík.
    Rostislav MARTYNEK - 0:1
     
    01:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    ROSTISLAV MARTYNEK se za bránou zbavil Milana Tomana a poté už mu stačilo jen jednodušše zavěsit pod víko domácí brány. Asistence: Martin Ručinský, Jiří Zeman
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 8. Stříteský (Klimenta, Mikulík), 42. Broš (Výborný, Stříteský), 50. Hyka (Broš, Výborný) – 2. Martynek (Ručinský, Zeman), 26. Šrámek, 27. Kubát (Hübl), 60. Gula (Hanzl)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Valent) – Hruška, Toman, Stříteský, Kučný, Robar, Trška, Čermák – Látal, Výborný, Pabiška – Mikulík, Broš, Klimenta – Pacovský, Musil, Lenc – Hyka, Vrbata, Květoň
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Horák) – Kubát, Chaloupka, Sklenička, Zeman, Šlégr, Gula, Kokeš – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Hanzl, Martynek – Trávníček, Piroš, Majdan – Jurčík, Šrámek, Písařík

    Rozhodčí: Hribik, Turčan – Frodl, Charvát
    bahis siteleri