Mountfield HK – Písek 5:1 (kon.) | Vsetín – Prostějov 10:5 (kon.) | SHK Hodonín – Warriors Brno 5:4 (kon.)
Litoměřice – Kobra 6:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
10:5 (1:2, 2:0, 7:3)
LHK Jestřábi Prostějov
Pátek 19.09.2014, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    59:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Valaši se dočkají i desítky! V posledních vteřinách doskákal kotouč za brankovou čáru z hole FILIPA STANISLAVA. Asistence: Jakub Vaněk.
     
    59:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ještě jedna branka do prostějovské sítě. Kotouč dostal na hůl MICHAL ŠTĚDRÝ a po několika asistencích, které dnes rozdal se i on zapíše do listinu střelců. Asistence: Pavel Bumbál.
     
    55:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje. Osmou branku Vsetína přidává JOSEF MIKULA, nastřelený kotouč se odrazil na hůl vsetínské útočníka a ten nedal Strašákovy vůbec žádnou šanci. Asistence: Michal Štědrý.
     
    51:37
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov se dočkal snížení, ale trošku zbabělým způsobem, neboť v rohu obranného pásma Vsetína zůstal otřesen domácí obránce. To však hostující TOMÁŠ LANGR neregistroval a propálil Stojara. Asistence: Šimon Hejduk.
     
    50:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce zelenožlutých! Michal Štědrý nalezl zcela osamoceného LUKÁŠE KUCHAŘÍKA, jeho první pokus Gottwald vyrazil, ale napodruhé už byl prostějovský brankář bezmocný. Asistence: Michal Štědrý.
     
    46:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ovšem tentokrát se Vsetínští nahrnuli až moc hluboko do útočného pásma a toho využil ROBIN MEDEK, když se chopil kotouče a po pravém křídle překonal Stojara. Asistence: Daniel Konečný, Jindřich Krček.
     
    45:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se přibližují k vítězství. Šestou branku Vsetína přidal PAVEL BUMBÁL, když se propletl skrz prostějovské obránce a vymetl levý růžek Gottwalodovy branky. Asistence: Michal Štědrý.
     
    44:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení si domácí berou zpět. Kotouč na bránu nahodil Vaněk a za Gottwaldova záda jej sklepl JAKUB BOUDA. Asistence: Jakub Vaněk, Tomáš Surý.
     
    42:06
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Kontakt Prostějova je na světě. V předbrankovém prostoru se nadvakrát prosadil ŠIMON MAŠEK. Asistence: Tomáš Langr.
     
    41:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! U mantinelu obstaral skvělou práci Kuchařík, ten posunul na Zuzaníka, jenž si všiml zcela osamoceného JOSEFA MIKULY. Asistence: Josef Zuzaník, Lukáš Kuchařík.
     
    29:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otáčejí skóre. Štědrý nyní zavezl kotouč do útočného pásma, kde přihrávkou pod sebe našel JOSEFA MIKULU, ten nejprve trefil tyč, ale k odraženému kotouči se dostal jako první a napodruhé se už nemýlil. Asistence: Michal Štědrý, Josef Zuzaník.
     
    26:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba prostějovských obránců, které okamžitě využil FILIP STANISLAV a překvapenému Gottwaldovi nedal šanci. Bez asistence.
     
    19:10
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla lahůdka v podání ŠIMONA HEJDUKA, ten využil chybné rozehrávky domácího týmu a už při hře pět na pět překonal kličkou mezi nohy brankáře Stojara. Bez asistence.
     
    16:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A přeci jen se Vsetín raduje. Využíti přesilové hry obstaral ONDŘEJ GRYGAR, jenž obdržel přihrávku zpoza brány od Zuzaníka, vsetínský útočník byl otravován prostějovským obráncem, ale nadvakrát trefil škvírku mezi Gottwaldem a brankovou konstrukcí. Asistence: Josef Zuzaník.
     
    02:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A máme tady úvodní branku zápasu. Hosté poslal do vedení TOMÁŠ LANGR, ve středním pásmu se po bully chopil kotouče a skrz vsetínskou obranu se dostal až před Stojara, kde kotouč přesně umístil. Asistence: Robin Medek, Šimon Mašek.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 17. Grygar (Zuzaník), 27. Stanislav, 30. Mikula (Štědrý, Zuzaník), 42. Mikula (Zuzaník, Kuchařík), 45. Bouda (Vaněk, Surý), 46. Bumbál (Štědrý), 51. Kuchařík (Štědrý), 56. Mikula (Štědrý), 60. Štědrý (Bumbál), 60. Stanislav (Vaněk) – 3. Langr (Medek, Mašek), 20. Hejduk, 43. Mašek (Langr), 47. Medek (Konečný, Krček), 52. Langr (Hejduk)


    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bubela) – Španko, Surý, Bumbál, Svozílek, Vašíček, Konopka, Červínek, Mikula, Kuchařík, Zuzaník, Grygar, Bouda, Štědrý, Stanislav, Vaněk.
    LHK Jestřábi Prostějov: Gottwald (Strašák) – Krček, Křesala, Hejduk, Liška, Krampol, Langr, Mašek, Kuncek, Dočkal, Medek, Willert, Jurík, Konečný.
    bahis siteleri