Jokerit – Riga 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Soči 4:1 (kon.) | HC Slovan – Minsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Záhřeb – Petrohrad 1:5 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Dinamo Riga
Pondělí 29.09.2014, 17:30 • Hartwall Areena, Helsinki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    JAAKOLA - 3:2
     
    59:34
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně krutá rána pro hostující celek, který byl po celý zápas lepším týmem. Jenže hokej se hraje na góly. A ten rozhodující zaznamenal TOPI JAAKOLA, který dostal excelentní přihrávku od Mosese a poté k tyči přesně zakončil. Asistence: Steve Moses, Ossi Vaananen.
    KORPIKARI - 2:2
     
    37:35
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit z ničeho nic podruhé v utkání srovnává stav. OSKARI KORPIKARI dostal z pravé strany přihrávku od Todda do úplně volného prostoru, finský bek zvolil střelu zápěstím a udělal dobře. Na jeho svižnou ránu nedokázal Masalskis zareagovat. Asistence: Daine Todd.
    MEIJA - 1:2
     
    31:52
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté opět navrací vedení na svou stranu a nutno dodat, že zaslouženě. Opět udeřila třetí pětka Dinama, tentokráte GINTS MEIJA, jehož první ránu Helenius vyrazil, ovšem pouze zpět k hostujícímu útočníkovi, který objel bránu a zavěsil. Asistence: Miks Indrašis, Maris Bičevskis.
    HAGMAN - 1:1
     
    07:21
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovku a už její arénou zní znělka z filmu Rocky. Střelu Aaltonena dokázal Masalskis vyrazit pouze před NIKLASE HAGMANA, který se dorážkou bez problémů prosadil. Asistence: Juhamatti Aaltonen.
    INDRAŠIS - 0:1
     
    02:08
    Riga právě vstřelila branku!
    Tohle není vůbec dobrý start pro domácí. Třetí pětka při svém prvním pobytu na ledě střílí gól. MIKS INDRAŠIS byl u tyčky úplně sám, a ačkoli se snažil ještě přihrávat na volného spoluhráče, srazil si gólman Helenius puk do své sítě. Asistence: Gints Meija, Maris Bičevskis.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 8. Hagman (Aaltonen), 38. Korpikari (Todd), 60. Jaakola (Moses, Vaananen) – 3. Indrašis (Meija, Bičevskis), 32. Meija (Indrašis, Bičevskis)


    Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Lajunen, Gunderson, Todd, Jaakola, Väänänen, Korpikari – Aaltonen, Kapanen, Hagman – Harju, Mäki, Omark – Moses, Koukal, Huhtala – Rita, McLean, Pöysti
    Dinamo Riga: Masalskis (Sedláček) – Cibulskis, K. Redlihs, Genoway, Pujacs, Porejs, Sotnieks, Augstkalns – Darzinš, M. Redlihs, Videll – Sčastlivyj, Cipulis, Hossa – Indrašis, Meija, Bičevskis – Skvorcovs, Bukarts, Upitis

    Rozhodčí: Dějev, Kulakov – Birin, Šeljanin
    bahis siteleri