NY Islanders – San Jose 4:3 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Dallas 2:3 (kon.) | NY Rangers – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.)
Washington – New Jersey 6:2 (kon.) | Montreal – Boston 6:4 (kon.) | Ottawa – Colorado 5:3 (kon.)
Los Angeles – St. Louis 1:0 (1:0 po s.n.)
konec
Washington Capitals
6:2 (2:2, 1:0, 3:0)
New Jersey Devils
Pátek 17.10.2014, 01:10 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andre BURAKOVSKY - 6:2
     
    48:54
    Washington právě vstřelil branku!
    ANDRE BURAKOVSKY nachytal Clemmensena, kterého dokázal prostřelit z pravé strany, mladý útočník Capitals trefil mezírku kdesi mezi rukou gólmana a tyčí, Jaromír Jágr smutně opouští trestnou lavici, právě při jeho trestu hosté inkasují zřejmě definitivní direkt. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Matt Niskanen.
    Joel WARD - 5:2
     
    43:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Ne, dnes to není den Coreyho Schneidera! Gólman Devils korunuje svůj dnešní nepovedený výkon neuvěřitelnou minelou, kdy si sám sráží do branky nahozený puk JOELEM WARDEM, který se odráží od zadního mantinelu a poté i od padajícího gólmana do branky hostů. Bez asistence.
    Nicklas BACKSTROM - 4:2
     
    40:56
    Washington právě vstřelil branku!
    Střelu Niskanena od modré dokázal před Schneiderem tečovat NICKLAS BACKSTROM a gólman Devils již nestihl na změnu směru zareagovat. Asistence: Matt Niskanen a Troy Brouwer.
    Marcus JOHANSSON - 3:2
     
    26:18
    Washington právě vstřelil branku!
    MARCUS JOHANSSON prostřeluje Schneidera střelou z mezikruží a vrací svému týmu vedení. Asistence: Brooks Laich a Mike Green.
    Damon SEVERSON - 2:2
     
    16:36
    Devils právě vstřelili branku!
    Co nedokázal ostrostřelec Cammalleri, dokázal podruhé DAMON SEVERSON, který se opět prosazuje střelou od modré, z pravé strany, tentokrát měl však Holtby zakrytý výhled a těžko mohl na jeho střelu zareagovat, vyrovnáno! Asistence: Ryane Clowe a Adam Henrique.
    Chris BROWN - 2:1
     
    11:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Reakce domácích přichází vzápětí, střelou z pravé strany, z kruhu pro vhazování, se prosazuje CHRIS BROWN, Schneider pouští další střelu z pravé strany a Washington opět vede. Asistence: Mike Green a Brooks Orpik.
    Damon SEVERSON - 1:1
     
    10:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Až nyní, kdy se od modré trefuje DAMON SEVERSON. Všemu předcházela dobrá práce celé první pětky, zejména Jaromíra Jágra, který zavezl puk do útočného pásma a ustál souboj u mantinelu, udržel puk, přihrál Cammallerimu, který našel na modré právě Seversona, jehož střela končí za zády Holtbyho. Asistence: Travis Zajac a Mike Cammalleri.
    Alexander OVEČKIN - 1:0
     
    00:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Výtečný start Washingtonu do dnešního utkání, střelu Brouwera ještě Schneider dokázal vyrazit, na dorážku ALEXANDERA OVEČKINA, který si na střelu z pravého kruhu pro vhazování počkal, byl krátký. Asistence: Troy Brouwer a Brooks Orpik.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 1. Ovečkin (Brouwer, Orpik), 12. Brown (Green, Orpik), 27. Johansson (Laich, Green), 41. Backstrom (Niskanen, Brouwer), 44. Ward, 49. Burakovsky (Kuzněcov, Niskanen) – 11. Severson (Zajac, Cammalleri), 17. Severson (Clowe, Henrique)


    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Schmidt, M. Green – Ovečkin, Backstrom, Brouwer – Laich, Burakovsky, M. Johansson – Chimera, Fehr, Ward – O'Brien, Kuzněcov, Brown
    New Jersey Devils: Schneider (44. Clemmensen) – Salvador, Židlický, Gelinas, Merrill, Greene, Severson – Cammalleri, Zajac, Jágr – Zubrus, Eliáš, Havlát – Clowe, Henrique, Ryder – Ruutu, Gionta, Tootoo

    Rozhodčí: Sutherland, Burchell – Nowak, Morin

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri