HC Plzeň – Kladno 5:3 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 1:2 (2:3 po s.n.) | Písek – Sparta 1:6 (kon.)
Hr. Králové – Jihlava 3:4 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 1:6 (kon.) | Poruba 2011 – Zlín 1:6 (kon.)
Letňany – PZ Kladno 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:0 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:2 (kon.)
Třinec – Olomouc 3:5 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
HC Slavia Praha
Pátek 17.10.2014, 17:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přichází snížení, které zařídil JAN KOLÁŘ. Útočník Slavie zůstal osamocen v mezikruží a trefil se přesně. Asistence: Ivan Mušo, Dominik Valík.
     
    48:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak i MATYÁŠ SVOBODA se dočkal branky. Prudkou střelou a nikým nebráněn poslal puk nad rameno Šorfa. Asistence: Alan Lyszczarczyk, Daniel Novák.
     
    38:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    ALAN LYSZCZARCZYK opět řádí! Po chybě obránce, který vyvážel kotouč po vyhraném buly se do něj pustil právě polský útočník. Rozjel se na bránu, brankáře si položil, udělal mu hezkou kličku a poslal puk do brány. Prakticky obdobná situace jako u první branky. Bez asistence.
     
    26:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak až na potřetí se to povedlo! Svůj hokejový um prokázal ALAN LYSZCZARCZYK, když obral hosty o puk a kličkou do bekhendu si položil a překonal brankáře. Bez asistence.
     
    21:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Před brankou se zjevil JAN KOLÁŘ a nikým nerušen poslal puk na vzdálenou tyč. Bez asistence.
     
    14:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásně provedená akce dvou na jednoho! Nahrávající Novák našel FILIPA PALIČKU těsně před bránou a chomutovský útočník bez problémů dorazil. Asistence: Adam Novák.
     
    00:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hlad po gólu hned v úvodu předvedlo domácí. A vše si vzali na starost bratři Svobodové. MATYÁŠ SVOBODA trefil přesně mezi výstroj brankáře a poslal svůj tým do vedení. Asistence: Jan Svoboda.

    Antonín Domanický

    Branky a nahrávky: 1. Svoboda (Svoboda), 15. Palička (A. Novák), 26. Lyszczarczyk, 39. Lyszczarczyk, 49. Svoboda (Lyszczarczyk, D. Novák) – 22. Kolář, 56. Kolář (Mušo, Valík)


    Piráti Chomutov: Zvědělík (Strejc) – Lidák, Hlaváček, Běhula, Gröger, D. Novák, Bukač, A. Novák – Hajič, Toman, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, M. Svoboda, Rindoš, Jindra, Dejmek, Šilar, J. Svoboda, Adámek.
    HC Slavia Praha: Šorf (Štefka) – Zderadička, Krásný, Hejda, Příkop, Duda, Šmíd, Valík – Patočka, Vildumetz, Šteiner, Heldák, Matějka, Kolář, Mušo, Mareček, Kohút, Kern.

    Rozhodčí: Orlický – Kopač, Armstark.
    bahis siteleri