Sabres Vídeň – Osvětim 15:3 (kon.) | Karviná - ženy – Bracknell 6:1 (kon.)
konec
EHV Sabres Vídeň
15:3 (4:2, 4:0, 7:1)
Aksam Unia Osvětim
Pátek 17.10.2014, 14:00 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga mistryň
Partner:
     
    Hráčky obou mužstev už naskakují na ledovou plochu. (17:57:05)
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Večer se s Vámi těším na počtenou u úvodního souboje domácích hokejistek proti anglickému Bracknellu, zatím na shledanou!
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Vídeň – 16 (58)
    Osvětim – 7 (19)
     
    První utkání Ligy mistryň v Karviné nám tedy nabídlo jednostrannou záležitost ve prospěch rakouských mistryň z Vídně, které nasázely polské Osvětimi patnáct gólů. Nejlepšími hráčkami jsou vyhlášeny Regan Boultonová a Karolina Pozniewská.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Sabres hrají v plném počtu. Soupeři nevyužili ani tuto velkou příležitost.
     
    58:13
    Až te´d se dostaly polské hráčky k většímu ohrožení brány. Mezi kruhy vypálila Katarzyna Frackowiaková, ale našla jen náruč gólmanky Vigilantiové.
     
    57:45
    Vídni se daří držet děj hry ve středním pásmu, Unia působí hodně bezradným dojmem.
     
    57:10
    A pozor, Vídeň jde do tří! Pia Prenová (VIN) – 2 minuty – zdržování hry. Velká šance na snížení pro Osvětim.
     
    57:06
    Esther Kantorová (VIN) – 2 minuty – krosček.
    Charlotte WITTICHOVÁ - 15:3
     
    56:58
    Vídeň právě vstřelila branku!
    A máme tu patnáctou přesnou trefu Šavlí, které si opravdu hodně zvedají střelecké sebevědomí! Kotouč si vzala pod svůj patronát CHARLOTTE WITTICHOVÁ a vůbec nikomu ho nepůjčila, sjela si k brance a z úhlu na pravé straně ho doslova procpala za záda gólmanky Rybacké! Bez asistence.
     
    55:17
    Opět Venla Hoviová, tentokrát ještě ve větší šanci než před chvílí! Zblízka mířila do odkrytého koutu brány, jenže gólmanka Rybacká se vyznamenala!
     
    54:50
    Kaitlin Spurlingová našla z levé strany před brankovištěm volnou Venlu Hoviovou, jenže ta zblízka jen minula levou tyčku gólmanky Rybacké!
     
    54:10
    Vídeň hraje v plném počtu, při oslabení Unii vůbec nic nedovolila. Už se opět hraje u gólmanky Rybacké.
     
    53:45
    Trápení hokejistek z Polska pokračuje, Vídeň i při vlastním oslabení drží puk v útočném pásmu.
     
    53:11
    Vídeň sice hraje oslabení, ale na ledě to není vůbec vidět. Psychicky zdeptané hráčky Osvětimi to mají hodně těžké, inkasovaly už 14 branek a to ještě není konec. Přesilovka se jim vůbec nedaří.
     
    52:10
    Anna Hanserová (VIN) – 2 minuty – hákování.
    Anna MEIXNEROVÁ - 14:3

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Killisch von Hornová (Boutonová), 6. Meixnerová (Prenová), 15. Prenová, 17. Bettariniová (Kantorová), 25. Hoviová (TS), 32. Hoviová (Hanserová), 39. Wittichová (Hoviová), 40. Bettariniová (Spurlingová), 41. Prenová (Meixnerová), 46. Spurligová (Hanserová), 47. Spurlingová (Kantorová), 47. Boultonová (Hyblerová), 48. Prenová (Meixnerová), 52. Meixnerová, 57. Wittichová – 18. Czapliková (Pozniewská), 18. Pozniewská, 45. Wieczoreková (Pozniewská)


    EHV Sabres Vídeň: Vigilantiová (Arnbergerová) – Boultonová, Hyblerová "A", Bettariniová "A", Wittichová, Granitzová, Kropfová – Kantorová "C", Prenová, Meixnerová – Spurlingová, Hanserová, Hoviová – Killisch von Hornová, Ullrichová, Schemmerlová, Vlčeková.
    Aksam Unia Osvětim: Rybacká (Krzemienová) – Metyková, Chrapeková, Kosakowská, Strzelecká, Kozlowská "A", Fersztová – Pozniewská, Galuszková "A", Czapliková – Bielasová, Wieczoreková, Frackowiaková "C"- Michaleková, Jarmulowiczová, Kosmová – Zalewská, Trethanová.

    Rozhodčí: Fuchselová (DEN) – Bednářová (CZE), Dopitová (CZE)
    bahis siteleri