Sabres Vídeň – Osvětim 15:3 (kon.) | Karviná - ženy – Bracknell 6:1 (kon.)
konec
EHV Sabres Vídeň
15:3 (4:2, 4:0, 7:1)
Aksam Unia Osvětim
Pátek 17.10.2014, 14:00 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga mistryň
Partner:
     
    57:10
    A pozor, Vídeň jde do tří! Pia Prenová (VIN) – 2 minuty – zdržování hry. Velká šance na snížení pro Osvětim.
     
    57:06
    Esther Kantorová (VIN) – 2 minuty – krosček.
    Charlotte WITTICHOVÁ - 15:3
     
    56:58
    Vídeň právě vstřelila branku!
    A máme tu patnáctou přesnou trefu Šavlí, které si opravdu hodně zvedají střelecké sebevědomí! Kotouč si vzala pod svůj patronát CHARLOTTE WITTICHOVÁ a vůbec nikomu ho nepůjčila, sjela si k brance a z úhlu na pravé straně ho doslova procpala za záda gólmanky Rybacké! Bez asistence.
     
    55:17
    Opět Venla Hoviová, tentokrát ještě ve větší šanci než před chvílí! Zblízka mířila do odkrytého koutu brány, jenže gólmanka Rybacká se vyznamenala!
     
    54:50
    Kaitlin Spurlingová našla z levé strany před brankovištěm volnou Venlu Hoviovou, jenže ta zblízka jen minula levou tyčku gólmanky Rybacké!
     
    52:10
    Anna Hanserová (VIN) – 2 minuty – hákování.
    Anna MEIXNEROVÁ - 14:3
     
    51:01
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, Vídeň vede už propastným rozdílem 14:3! Krásnou individuální akci předvedla ANNA MEIXNEROVÁ, jež prošla obranou soupeřek jako nůž máslem a se zakončením si poradila na jedničku podtrženou! Bez asistence.
     
    50:10
    Kamila Wieczoreková (OSV) – 2 plus 10 minut – vražení zezadu.
     
    48:01
    Valentina Bettariniová (VIN) – 2 minuty – podražení.
    Pia PRENOVÁ - 13:3
     
    47:19
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Hráčky Unie teď doslova vůbec nevědí, kde jim hlava stojí! Opět v tom měla prsty aktivně hrající Anna Meixnerová, od níž puk dojel k PIE PRENOVÉ, jež už si věděla v dobré palebné pozici rady a pokračuje ve střeleckém galapředstavení svého týmu! Asistence: Anna Meixnerová.
    Regan BOULTONOVÁ - 12:3
     
    46:58
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Totální rozebrání osvětimské defenzivy nebere ani zdaleka konců, Šavle udeřily už podvanácté! Katharina Hyblerová přihrála na modrou čáru REGAN BOULTONOVÉ, jež propálila vše, co jí stálo v cestě! Katharina Hyblerová.
    Kaitlin SPURLINGOVÁ - 11:3
     
    46:11
    Vídeň právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, takřka okamžitě po vhazování ve středovém kruhu udeřila Vídeň znovu! A opět v tom měla prsty KAITLIN SPURLINGOVÁ, jež přebrala puk po Esther Kantorové, a přesnou ranou z mezikruží prostřelila gólmanku Rybackou! Asistence: Esther Kantorová.
    Kaitlin SPURLINGOVÁ - 10:3
     
    45:54
    Vídeň právě vstřelila branku!
    AS je to tady, desítka je na světě! Gólmanka Rybacká vytasila nejdříve úchvatný zákrok proti rychlé dorážce KAITLIN SPURLINGOVÉ, jež dorážela zblízka před úplně odkrytou brankou, jenže hráčka Vídně měla tolik času, že puk dotlačila do sítě na další pokus! Asistence: Anna Hanserová.
     
    45:12
    Katarzyna Franckowiaková (OSV) – 2 minuty – hákování.
    Kamila WIECZOREK - 9:3
     
    44:14
    Osvětim právě vstřelila branku!
    A ta chvíle přišla právě teď, polský tým snížil na 3:9! Povedenou akci rozjela Karolina Pozniewská, jež posunula ve středním pásmu kotouč do jízdy KAMILE WIECZOREKOVÉ, jež se dostala do samostatného úniku, vybruslila si mezi kruhy a krásnou ranou poslala kotouč k levé tyčce vyjeté gólmanky Vigilantiové! Asistence: Karolina Pozniewská.
    Pia PRENOVÁ - 9:2
     
    40:44
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Šavle nemají s Osvětimí ani trochu slitování a pokračují v jejím totálním rozkladu! Skvělou práci odvedla Anna Meixnerová, jež zavezla puk po levém křídle k brance a když už mohla střílet, vyslala ukázkový pas před brankoviště na volnou PIU PRENOVOU, jež z první přízemní střelou propálila gólmanku Rybackou! Asistence: Anna Mexnerová.
     
    39:50
    Za hru tělem v ženském hokeji vyfasovala dvouminutový trest Katarzyna Frackowiaková (OSV).
    Valentina BETTARINIOVÁ- 8:2
     
    39:38
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Neskutečný zmatek v předbrankovém prostoru vyústil v osmou branku Rakušanek! Kaitlin Spuirlingová sice puk z mezikruží na bránu přes skrumáž protihráček neprotlačila, ale hrací předmět se odrazil na okraj brankoviště, kde stála osamocená VALENTINA BETTARINIOVÁ, jež s klidem zvedla puk pod horní tyčku! Asistence: Kaitlin Spurlingová.
     
    38:24
    Kamila Wieczoreková (OSV) – 2 minuty – hra tělem v ženském hokeji.
    Charlotte WITTICHOVÁ - 7:2
     
    38:01
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Šavle si vytvořily obrovský tlak a jen díky gólmance Rybacké měla Osvětim stále "jen" čtyřbrankové manko, ale teď už se hráčky Vídně radují! Z vrcholu levého kruhu napřáhla CHARLOTTE WITTICHOVÁ, a i když gólmanka Rybacká puk zachytila ve své výstroji, tak jí kus černé gumy smolně propadl za záda! Asistence: Venla Hoviová.
     
    36:13
    Na trestnou lavici usedla Sylwia Bielasová (OSV) za hru tělem v ženském hokeji. Na svou protihráčku si vyšlápla po buly ve středním pásmu.
     
    34:15
    Tohle byla obrovská šance pro vídeňské barvy! Kotouč si v pravém kruhu srovnala na hůl Kaitlin Spurlingová, jejíž tvrdá rána zacinkala na vzdálenější tyčku!
    Venla HOVIOVÁ - 6:2
     
    31:25
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Šavle z hlavního města Rakouska předvedly opět krásnou akci, jíž dokonale vyšachovaly osvětimskou obranu a slaví znovu vedení o čtyři góly! Anna Hanserová sice ještě z mírného úhlu na levé straně vyprášila prudkou střelou jen betony brankářky Rybacké, ale puk se odrazil před brankoviště k VENLE HOVIOVÉ, jež pohotově zavěsila pod horní tyčku! Asistence: Anna Hanserová.
     
    30:08
    A naopak mohlo udeřit na druhé straně, když se objevila na chvíli sama před brankou Pia Prenová, ale neštelovala si dobře mířidla a poslala puk nad horní tyčku!
     
    27:48
    Z levého kruhu tvrdě vypálila Anna Hanserová, jejíž ránu brankářka Rybacká vyrazila před sebe a z dorážky těsně minula bránu Kaitlin Spurlingová!
     
    25:39
    Vídeň má na své straně znovu značnou územní převahu a buší do obranného bloku Osvětimi, který toho musí mít plné zuby. Anna Meixnerová našla před brankou volnou Esther Kantorovou, jež však zblízka nedokázala skórovat!
    Venla HOVIOVÁ - 5:2
     
    24:37
    Vídeň právě vstřelila branku!
    K jeho exekuci se postavila VENLA HOVIOVÁ, jež to udělala fantasticky, když naznačila střelu zblízka, ale na poslední chvíli udělala dlouhou kličku, jíž si položila brankářku Rybackou na led, a pohodlně skórovala do prázdné brány!
     
    24:37
    Obrovský tlak Vídně vyústil v trestné střílení!
     
    21:02
    To byla tutovka na straně Unie! Katarzyna Frackowiaková se ocitla úplně sama před brankou a zkoušela rychlou kličku, ale gólmanka Vigilantiová její úmysl přečetla a kotouč vykopla do bezpečí!
     
    20:27
    Neúnavná Anna Meixnerová, jíž je zatím plný led, pláchla osvětimské defenzivě, v samostatném úniku se dostala až před branku, kde si sice položila gólmanku Rybackou, jenže ta její střelu k tyči skvěle vykopla betonem!
    Karolina POZNIEWSKÁ - 4:2
     
    17:45
    Osvětim právě vstřelila branku!
    A pozor, máme tu nečekané drama! Do samostatného úniku ujela vídeňské obraně KAROLINA POZNIEWSKÁ, jež před pár okamžiky přihrála na první gól Osvětimi, najela si až před branku, a i když zasáhla gólmanku Vigilantiovou, puk se šťastně odrazil do sítě! Bez asistence.
    Magdalena CZAPLIKOVÁ - 4:1
     
    17:33
    Osvětim právě vstřelila branku!
    Unia však nesložila zbraně a je z toho čestná branka! Při rychlém protiútoku zblízka ještě neuspěla se svou svižnou ranou zblízka, jež vyletěla z mezikruží, Karolina Pozniewská, jenže pohotová dorážka MAGDALENY CZAPLIKOVÉ už skončila v síti! Asistence: Karolina Pozniewská.
    Valentina BETTARINIOVÁ - 4:0
     
    16:08
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Rakušanky opět rozjely svou osvědčenou přesilovkovou kombinaci a opět se mohou radovat! Po Esther Kantorové převzala kotouč na svou hůl VALENTINA BETTARINIOVÁ a z ideální palebné pozici kousek před brankovištěm potvrdila pověst spolehlivé kanonýrky! Asistence: Esther Kantorová.
    Pia PRENOVÁ - 3:0
     
    14:15
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Obrovský tlak Šavlí nakonec vyústil v gólový efekt a Osvětim nabrala už tříbrankové manko! Brankářka Rybacká se musela rychle přesunout ve svém brankovišti a toho dokonale využila PIA PRENOVÁ, jež zasekla puk, čímž gólmanku Osvětimi totálně vyšachovala, a pak už jen pohodlně uklidila puk do takřka úplně prázdné brány! Bez asistence.
     
    12:18
    Malgorzata Galuszková (OSV) – 2 minuty – držení protihráčky.
     
    11:39
    Charlotte Wittichová si vybruslila úplně v klidu až před bránu a z mírného úhlu na pravé straně nechala vyniknout skvělý semafor brankářky Rybacké!
     
    11:03
    Tohle vypadalo hodně slibně! Anna Hanserová si sjela až před brankoviště a zblízka vyprášila betony gólmanky Rybacké. Kotouč ještě poskakoval těsně před brankovou čarou, jenže ani jedna z vídeňských hráček ho nedokázala dotlačit do brány!
    Anna MEXNEROVÁ - 2:0
     
    05:07
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Rakušanky se opět usadily v útočném pásmu a je z toho druhá přesná trefa! Když už to vypadalo, že hráčky v modrobílém vše opět ustojí, nahrála Pia Prenová z levého kruhu před brankoviště na ANNU MEIXNEROVOU, jež zametla puk za záda bezmocné gólmanky Rybacké! Asistence: Pia Prenová.
     
    04:53
    Osvětim hraje oslabení. Na tresntou lavici usedla Malgorzat Galuszková (OSV) za podražení.
     
    01:07
    Anna Meixnerová (VIN) – 2 minuty – vysoká hůl.
    Zoe KILLISCH VON HORNOVÁ - 1:0
     
    00:18
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlost, Vídeň vlétla do zápasu jako utržená ze řetězu a hned se ujímá vedení! Osvětim se dostala hned po úvodním vhazování pod tlak, při zmatcích kolem branky se dostala ke střele Regan Boultonová, jež sice ještě gólmanku Rybackou z mezikruží neprostřelila, jenže kotouč se odrazil přímo na hůl ZOE KILLISCH VON HORNOVÉ, jež se trefila do odkrytého koutu brány u pravé tyčky! Asistence: Regan Boutonová.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Killisch von Hornová (Boutonová), 6. Meixnerová (Prenová), 15. Prenová, 17. Bettariniová (Kantorová), 25. Hoviová (TS), 32. Hoviová (Hanserová), 39. Wittichová (Hoviová), 40. Bettariniová (Spurlingová), 41. Prenová (Meixnerová), 46. Spurligová (Hanserová), 47. Spurlingová (Kantorová), 47. Boultonová (Hyblerová), 48. Prenová (Meixnerová), 52. Meixnerová, 57. Wittichová – 18. Czapliková (Pozniewská), 18. Pozniewská, 45. Wieczoreková (Pozniewská)


    EHV Sabres Vídeň: Vigilantiová (Arnbergerová) – Boultonová, Hyblerová "A", Bettariniová "A", Wittichová, Granitzová, Kropfová – Kantorová "C", Prenová, Meixnerová – Spurlingová, Hanserová, Hoviová – Killisch von Hornová, Ullrichová, Schemmerlová, Vlčeková.
    Aksam Unia Osvětim: Rybacká (Krzemienová) – Metyková, Chrapeková, Kosakowská, Strzelecká, Kozlowská "A", Fersztová – Pozniewská, Galuszková "A", Czapliková – Bielasová, Wieczoreková, Frackowiaková "C"- Michaleková, Jarmulowiczová, Kosmová – Zalewská, Trethanová.

    Rozhodčí: Fuchselová (DEN) – Bednářová (CZE), Dopitová (CZE)
    bahis siteleri