Havířov – Prostějov 5:4 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
AZ Havířov
5:4 (1:3, 1:1, 2:0 - 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Úterý 28.10.2014, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rozhodující branku dnešního utkání vsítil ze samostatného nájezdu JAN KŘIBÍK.
     
    50:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se nakonec přeci jen dokázal dostat k vyrovnání! Puk na brankáře Strašáka nastřelil Jan Křibík, tomu se puk od výstroje odrazil před branku, kde si najel nikým nekrytý a nehlídaný MARTIN CARUK a dorazil puk do odkryté branky.
    Asistence: Jan Křibík, Radomír Churý.
     
    45:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí Havířov se dostává zpátky do hry o tři body. JAN KŘIBÍK vzal celou situaci do svých rukou. Vybojoval puk, nejel si mezi kruhy a výstavní střelou švihem se trefil dokonale pod horní tyčku.
    Bez asistence.
     
    39:09
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to je rána pro domácí! Prostějov se dokázal ještě v této třetině prosadit a opět si vybojovat dvoubrankové vedení. PETR JURÍK dostal přihrávku od Langra a dokázal se trefit střelou zápěstím přesně pod horní tyčku domácí branky!
    Asistence: Tomáš Langr.
     
    35:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov dokázal vstřelit kontaktní branku ještě na konci druhé třetiny, což dodává domácím šance na zvrat. JAN KŘIBÍK dostal puk mezi kruhy od Tarase a měl k dispozici dost času a prostoru k tomu, aby vystřelil zápěstím přesnou střelu k levé tyčce.
    Asistence: Dominik Taras, Jiří Lejčko.
     
    15:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hostující celek se dokázal prosadit po krátké době opět. Vhazování dokázal vyhrát Patrik Dočkal tak, že puk poslal mezi kruhy, kde se do puku opřel PETR JURÍK a svou střelu umístil přesně k levé tyčce brankáře Kostky.
    Asistence: Patrik Dočkal.
     
    14:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov dokázal své vedení získat velmi brzo zase zpátky. Pavel Jan a Patrik Dočkal ujeli dva na jednoho a dokázali situaci využít dokonale. Patrik Dočkal poslal k levé tyčce JANU PAVLOVI, který se z první trefil dokonale pod horní tyčku!
    Asistence: Patrik Dočkal.
     
    13:15
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovu se nakonec přeci jen podařilo přesilovou hru využít. Byla to sice netypická situace na přesilovku, ale branka se počítá. RADOMÍR CHURÝ dostal puk ve středním pásmu, objel několik hráčů a nakonec vykoupal brankáře Strašáka a zakončil do odkryté branky.
    Asistence: Michal Vyčesaný, David Chroboček.
     
    07:00
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ LANGR zaskočil Havířov brankou ze situace, kdy to asi nikdo nečekal. Najel si s pukem sám za modrou čáru a střelou zápěstím prostřelil Kostku někde mezi tělem a rukou.
    Bez asistence.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 14. Churý (Vyčesaný, Chroboček), 36. Křibík (Taras, Lejčko), 46. Křibík, 51. Caruk (Křibík, Churý), rozh. náj. Křibík – 7. Langr, 15. Pavel (Dočkal), 16. Jurík (Dočkal), 40. Jurík (Langr)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jurík (PRO)
    1:0   Křibík (HAV)
    2. série:
    1:0   Langr (PRO)
    2:0   Šmíd (HAV)


    AZ Havířov: Kostka (Turšner) – Chroboček, Gawlas, Heinzl, Potočný V., Potočný J., Staš, Křibík, Vyčesaný, Churý, Šmíd, Caruk, Polak E., Schmied, Taras, Sap, Lejčko
    LHK Jestřábi Prostějov: Strašák (Gottwald) – Krček, Liška, Melka, Krampol, Kuncel, Langr, Konečný, Hejduk, Jurík, Dočkal, Willert, Pavel
    bahis siteleri