Čerepovec – CSKA Moskva 2:3 (po pr.) | Záhřeb – Novosibirsk 2:0 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1)
CSKA Moskva
Úterý 28.10.2014, 17:00 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Marek Kvapil (CER) 1+0, čas na ledě: 19:09, 2 střely
    Jakub Štěpánek (CER) 44 zásahů, 3 obdržené branky, 93,6% úspěšnost zásahů (19:31:47)
     
    Je dobojováno! Vyrovnané utkání dospělo až do prodloužení, v němž svému celku vystřelil vítězství lídr Alexandr Radulov. CSKA dnes nepodalo nikterak oslnivý výkon, přesto ale zdolalo Severstal 3:2 po prodloužení. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 29:47
    Alexandr RADULOV - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    60:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! ALEXANDR RADULOV se dostal k odraženému kotouči, načež si sjel do mezikruží a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Stephane Da Costa.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedestá minut hry vítěze neurčilo, ve třetí periodě vyrovnal Nikolaj Prochorkin. Následovat tak bude pětiminutové prodloužení, případně samostatné nájezdy. Který z celků urve bonusový bod?

    Střely na branku: 29:46
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Lodivod CSKA si bere oddechový čas. Co svým svěřencům naordinuje?
     
    59:48
    V závěru základní hrací doby se bude vylučovat, za podražení putuje na trestnou lavici Andrej Šefer (CER). Velmi zajímavá situace pro hosty.
     
    58:38
    Domácí se pokusli vydat kupředu, ovšem byli zastaveni již ve středním pásmu. Klání se již spíše dohrává, oba celky očekávají prodlloužení.
     
    57:50
    Po Arťuchinově pasu se zcela sám před Štěpánkem zjevil Nikolaj Prochorkin. Hostující útočník ale svou druhou branku v utkání nepřidal, český brankář jej s elegancí sobě vlastní vychytal.
     
    56:48
    Radulov se v pravém rohu útočného pásma rval jako lev, ovšem poté o kotouč přišel. Další pokus o přechod do útočného pásma zastavuje postavení mimo hru, v němž se octl Jan Muršak. Vhazovat se tak bude ve střední třetině.
     
    55:45
    Ani jeden z celků se nyní nikam nežene, oba tábory spíše vyčkávají. Dočkáme se prodloužení? Dle průběhu utkání se zdá, že tato situace s největší pravděpodobností nastane.
     
    54:37
    Stoljarov ihned po přechodu útočné modré čáry vypálil. Lalande byl však na svém místě a nepříliš těžkou střelu eliminoval. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
    Nikolaj PROCHORKIN - 2:2
     
    53:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Alexandr Radulov nahodil od modré čáry kotouč na branku. NIKOLAJ PROCHORKIN jej poté tečoval za bezmocného Štěpánka. Hostující ekipa tak využívá přesilovou hru. Klání je tak znovu otevřené na obě strany. Asistence: Alexandr Radulov, Nikita Zajcev.
     
    52:55
    Děnisov se snažil prodrat mezi dvěma beky Severstalu. Alexandr Urbom (CER) jej poté zastavil nedovoleně, provinil se sekáním. Následovat tak bude dvouminutová přesilová hra pro CSKA. Přinese vyrovnání?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 28. Kvapil (Stoljarov, Šefer), 29. Kagarlickij (Černov) – 25. Andronov (Źafjarov), 54. Prochorkin (Radulov, Zajcev), 61. Radulov (Prochorkin, Costa)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Šefer, Lukin, Šinin, Urbom, Arzamacev, Stasenko, Antropov – Trubačjov, Stoljarov, Bučnevič – Dědunov, Kvapil, Berdnikov – Kagarlickij, Ullström, Černov – Kupcov, Kazakovcev, Monachov
    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Děnisov, Zajcev, Kiselevič, Panin, Bondarev, Mišarin, Jegoršev – Radulov, Grigorenko, Da Costa – Arťuchin, Muršak, Prochorkin – Žafjarov, Tělegin, Andronov – Ljubimov, Silajev, Mamin – Kvartalnov

    Rozhodčí: Odins, Jeřábek – Koršak, Černyšev

    Diváci: 4120
    bahis siteleri