Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 5:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:1 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 14.12.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:41
    Ale Třinec se dostal z tlaku a zaútočil. Draveckého musel faulovat Peter Čerešňák (VIT) a odsedí si dvě minuty za hákování. V akci pokračoval Adamský, Dolejš jeho bombu vykopl betonem.
     
    49:11
    Jakub Matyáš (TRI) je však nakonec vyloučen na dvě minuty za držení protihráče. Oceláři se při rozehrávce opět dostali do úzkých a budou se muset bránit vítkovické přesilovce.
     
    37:29
    Vítkovice zamkly Třinec před Hrubcem a vykoledovaly si další faul. Jmenovitě to byl Káňa, jehož fauloval Daniel Rákos (TRI) a odpyká si dvě minuty za hákování.
     
    34:29
    Přichází další třinecké vyloučení a další přesilovka pro Vítkovice. Na trestnou lavici musí Jiří Polanský (TRI) na dvě minuty za nedovolené bránění v souboji se Szturcem.
     
    29:46
    Velkou šanci Vítkovic domácí řešit nemuseli, ale špatně vystřídali a budou potrestáni. Jiří Polanský (TRI) odsedí dvě minuty za nedovolený počet hráčů Třince na ledě.
     
    25:14
    Vítkovice dostávají šanci na odpověď, zahrají si totiž v pěti proti čtyřem. Denis Kindl (TRI) musí podruhé na trestnou lavici za faul v útočném pásmu. Nyní je vyloučen za podražení Hlinky na dvě minuty.
     
    23:20
    Orsava přihrávkou zpoza branky uvolnil Krepse, který z mezikruží střílel jen do Dolejše. V situaci před vítkovickou brankou ovšem fauloval Rostislav Olesz (VIT) a je vyloučen za sekání.
     
    21:16
    V dalším souboji u mantinelu právě Jan Káňa (VIT) fauloval a na dvě minuty své mužstvo oslabí. Vítkovický útočník je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    17:31
    Devět sekund se Třinec bude muset bránit ve třech. V souboji o odražený puk po střele Zíba totiž fauloval Jakub Orsava (TRI) a byl vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    15:40
    Ale tam se dopustili útočného faulu a musí do čtyř. Za katr usedl mladý Denis Kindl (TRI), jenž si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    12:11
    Orsava přihrával zpoza vítkovické branky do vyložené šance Hrňovi a Marku Hrbasovi (VIT) nezbývalo nic jiného, než nejproduktivnějšího Oceláře faulovat. Je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění, přesilovka Třince začne po komerční pauze.
     
    06:47
    Po dvaceti sekundách však tato početní výhoda pro Oceláře končí. Tentokrát totiž Kováře fauloval právě Jiří Polanský (TRI) a odsedí si dvě minuty za hákování.
     
    06:27
    Třinec si zahraje šestatřicet sekund dlouhou přesilovku pěti proti třem. Peter Čerešňák (VIT) byl vyloučen na dvě minuty za hákování Polanského před brankou.
     
    05:03
    Úvodní přesilovku si zahrají Oceláři. Lukáš Zíb (VIT), kterého zde v Třinci moc dobře znají, se v souboji s Polanským dostal do problémů, fauloval a je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 25. Adamský (Hrňa, Klepiš), 38. Orsava (Adamský, Galvas) – 9. Olesz


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Matyáš, Linhart, Galvas, Hrabal, M. Doudera, L. Doudera – Orsava, Kreps, Hrňa – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Rákos, Matuš, Klepiš – Rufer, Kindl, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Maxwell) – Čerešňák, Hrbas, Zíb, Malec, Stehlík, Kovář, Šenkeřík, Pastor – Svoboda, Hlinka, Olesz (C) – Szturc, Roman (A), Svačina – Vandas, Húževka (A), Káňa – Němec, Kolouch, Kucsera. Trenér: Ladislav Svozil.

    Rozhodčí: Mikula, Polák – Frödl, Charvát

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri