Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 5:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:1 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 14.12.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jakub ORSAVA - 2:1
     
    37:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ale Oceláři to v oslabeních prostě umí a znovu to ukazují! Vyhozený kotouč z obranného pásma Třince dojel jako první Adamský, když přesprintoval Svobodu, přihrál pod sebe na JAKUBA ORSAVU a ten střelou k tyči otáčí skóre dnešního ocelářského derby – 2:1! Asistence: Martin Adamský, Lukáš Galvas.
    Martin ADAMSKÝ - 1:1
     
    24:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka platí, přestože byla vítkovická klec vysunutá. Přesně tak, jak je to popsáno v novém pravidle. Klepiš viděl v útočném pásmu zcela volného Hrňu, ten ještě akci vyšperkoval přihrávkou na MARTINA ADAMSKÉHO, jenž poslal kotouč do odkryté brány! Dolejš se přesunout nestihl, posunutí brány mu nepomohlo – 1:1! Asistence: Erik Hrňa, Jakub Klepiš.
    Rostislav OLESZ - 0:1
     
    08:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sekundu po návratu Polanského z trestné lavice otevírají Vítkovice skóre dnešního utkání! ROSTISLAV OLESZ se rozjel z vlastního obranného pásma, pronikl mezi Matyáše a Kleslu a schoval za nimi svou jedovatou střelu, kterou překonal Hrubce – 0:1! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 25. Adamský (Hrňa, Klepiš), 38. Orsava (Adamský, Galvas) – 9. Olesz


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Matyáš, Linhart, Galvas, Hrabal, M. Doudera, L. Doudera – Orsava, Kreps, Hrňa – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Rákos, Matuš, Klepiš – Rufer, Kindl, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Maxwell) – Čerešňák, Hrbas, Zíb, Malec, Stehlík, Kovář, Šenkeřík, Pastor – Svoboda, Hlinka, Olesz (C) – Szturc, Roman (A), Svačina – Vandas, Húževka (A), Káňa – Němec, Kolouch, Kucsera. Trenér: Ladislav Svozil.

    Rozhodčí: Mikula, Polák – Frödl, Charvát

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri