Motor ČB – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Prostějov – Havířov 3:0 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 4:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 3:2 (kon.) | Třebíč – Most 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 20.12.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:47
    Teď už to platí dvojnásob. Hosté špatně střídali a hráli v příliš mnoho hráčích na ledě. Dvě minuty odsedí Nicolas Hlava (KAD).
     
    45:25
    Teď měli Rebelové obrovské štěstí! Tutovku měl na hokejce Jiří Charousek, který se objevil úplně sám před brankářem Novákem, který si lehl na led, ale zkušený mazák v dresu Kadaně ho zblízka neprostřelil! Petr Štindl (HBR) vzápětí zasáhl protihráče vysokou holí.
     
    39:46
    Velká nepříjemnost pro domácí výběr, který čeká oslabení 3 na 5 46 sekund. Jan Platil (HBR) obdržel dvouminutový trest za hákování, když zastavil unikajícího protihráče.
     
    38:33
    To je škoda pro Havlíčkův Brod, který se bude bránit znovu v oslabení. Na trestnou lavici je vykázán Jan Milfait (HBR) za vysokou hůl.
     
    12:49
    Hosté to přehnali s důrazem v rohu svého pásma a čeká je první oslabení. Za katr usedl ke dvěma minutám Šimon Szathmáry (KAD) za držení protihráče.
     
    08:12
    Antonín Melka (HBR) se stal prvním vyloučeným hráčem, dopustil se podražení.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Troliga (Platil, Zohorna), 18. Štindl (Heřman), 44. Tomek (Rousek, Melka), 60. Parýzek – 34. Šulák (Hejcman, Chrpa), 36. Račuk


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Sedlák, Parýzek, Sklenička, Platil "A", Štindl, J. Jelínek, Kolář, Pavlíček – Tomek, Melka "C", Rousek – Zohorna, Seman, Babka – Milfait, Troliga, Minárik – Chlubna, Heřman, Kozlík.
    Sportovní klub Kadaň: Maštalířský (Mouček) – Mrázek, Tejnor, Opalek, Šulák, Szathmáry, Trefný "A", Mazanec – Šagát, J. Charousek "A", Ton "C" – Račuk, Kůs, Hlava – Chrpa, Hejcman, L. Novák – Lehnert, Hammerbauer, Müller.

    Rozhodčí: Lukáš Bejček – Petr Křivohlavý, Petr Maštalíř
    bahis siteleri