Motor ČB – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Prostějov – Havířov 3:0 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 4:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 3:2 (kon.) | Třebíč – Most 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 20.12.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin PARÝZEK - 4:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    59:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je hotovo, Rebelové trefili prázdnou bránu a vedou už o dvě branky těsně před třetí sirénou! Kotouč získal v obranném pásmu MARTIN PARÝZEK a jeho přesná střela po ledě mezi protihráči se došourala až do brány, když před ní svedli spolu dva hráči mocný sprinterský souboj! Bez asistence.
    Václav TOMEK - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    43:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jak se tak v hokejovém prostředí říká, nevyužitá přesilovka 5 na 3 zavání malérem, což se teď naprosto potvrdilo! Rebelové využili zaváhání kadaňské defenzivy, ujeli do přečíslení 2 na 1, při němž Tomáš Rousek naznačil střelu, ale místo ní posunul puk přesným pasem vedle sebe na nachystaného VÁCLAVA TOMKA, který si po nevyužitých šancích spravil chuť a z mírného úhlu na levé straně z voleje uklidil puk do odkrytého koutu brány! Asistence: Tomáš Rousek, Antonín Melka.
    Marek RAČUK - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    35:35
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, které stejně jako proti Šumperku ztratily náskok! Obrovskou chybu vyrobil při rozehrávce zkušený obránce Jan Platil, který namazal přímo na hůl MARKA RAČUKA, jenž si vyjel mezi kruhy a bekhendem v pádu trefil přesně pravý horní roh brány gólmana Nováka, který se mohl jen bezmocně ohlédnout! Bez asistence.
    Libor ŠULÁK - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    33:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Značně neurovnaná hra, při níž se kotouč rychle stěhoval od jedné brány ke druhé, nakonec vnesla radost do řad hostů z Kadaně, jež snížila na 1:2! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Jakub Chrpa – Darek Hejcman – LIBOR ŠULÁK, přičemž posledně jmenovaný, který dlouho hrál v brodské mládeži, z prostoru kruhů tvrdou ranou odrazem o tyčku prostřelil gólmana Nováka! Asistence: Darek Hejcman, Jakub Chrpa.
    Petr ŠTINDL - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    17:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Kotlina je opět na nohou, Rebelům očividně hodně hlasitá podpora jejich příznivců náramně svědčí! Jan Heřman nabil na modrou čáru připravenému PETRU ŠTINDLOVI, který ukazuje, že je skvělou posilou, když tvrdou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě! Brankář Maštalířský zřejmě nic neviděl! Asistence: Jan Heřman.
    Tomáš TROLIGA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    14:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové jdou do vedení díky využité přesilovce, což je při jejich úspěšnosti necelých deseti procent nevídaný jev! Kadaň se dostala pod tlak, na modré čáře přebral kotouč Jan Platil a okamžitě vypálil, přičemž kotouč ve skrumáži před brankou krásně tečoval mimo dosah gólmana Maštalířského navrátilec do sestavy TOMÁŠ TROLIGA! Asistence: Jan Platil, Hynek Zohorna.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Troliga (Platil, Zohorna), 18. Štindl (Heřman), 44. Tomek (Rousek, Melka), 60. Parýzek – 34. Šulák (Hejcman, Chrpa), 36. Račuk


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Sedlák, Parýzek, Sklenička, Platil "A", Štindl, J. Jelínek, Kolář, Pavlíček – Tomek, Melka "C", Rousek – Zohorna, Seman, Babka – Milfait, Troliga, Minárik – Chlubna, Heřman, Kozlík.
    Sportovní klub Kadaň: Maštalířský (Mouček) – Mrázek, Tejnor, Opalek, Šulák, Szathmáry, Trefný "A", Mazanec – Šagát, J. Charousek "A", Ton "C" – Račuk, Kůs, Hlava – Chrpa, Hejcman, L. Novák – Lehnert, Hammerbauer, Müller.

    Rozhodčí: Lukáš Bejček – Petr Křivohlavý, Petr Maštalíř
    thejrc.org