Motor ČB – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Prostějov – Havířov 3:0 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kadaň 4:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 3:2 (kon.) | Třebíč – Most 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 20.12.2014, 17:00 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin PARÝZEK - 4:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    59:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je hotovo, Rebelové trefili prázdnou bránu a vedou už o dvě branky těsně před třetí sirénou! Kotouč získal v obranném pásmu MARTIN PARÝZEK a jeho přesná střela po ledě mezi protihráči se došourala až do brány, když před ní svedli spolu dva hráči mocný sprinterský souboj! Bez asistence.
     
    58:39
    Kadaň si vyžádala oddechový čas a zkusí vyrovnat při hře bez brankáře a s šesti hráči v poli!
     
    54:47
    Teď už to platí dvojnásob. Hosté špatně střídali a hráli v příliš mnoho hráčích na ledě. Dvě minuty odsedí Nicolas Hlava (KAD).
     
    53:12
    Další možnost nedopadla na úrodnou půdu! David Minárik vystřelil z levého kruhu a brankář Maštalířský neudržel puk v náruči. Naštěstí pro Kadaň nikdo z Rebelů neměl ke kotouči před odkrytou bránou blízko!
     
    52:18
    A znovu tu byla možnost pro brodské barvy! Nepřesnou nahrávku zachytil jen tak tak Václav Tomek, ale přes padajícího protihráče neprocpal puk mezi kruhy na úplně volného spoluhráče!
     
    50:58
    Hosté měli obrovské štěstí, protože Havlíčkův Brod pořádně přitlačil v ofenzivní fázi na pilu a vytvořil kolem kadaňského brankoviště obrovský zmatek, při němž dokonce zacinkala tyčka!
     
    45:25
    Teď měli Rebelové obrovské štěstí! Tutovku měl na hokejce Jiří Charousek, který se objevil úplně sám před brankářem Novákem, který si lehl na led, ale zkušený mazák v dresu Kadaně ho zblízka neprostřelil! Petr Štindl (HBR) vzápětí zasáhl protihráče vysokou holí.
    Václav TOMEK - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    43:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jak se tak v hokejovém prostředí říká, nevyužitá přesilovka 5 na 3 zavání malérem, což se teď naprosto potvrdilo! Rebelové využili zaváhání kadaňské defenzivy, ujeli do přečíslení 2 na 1, při němž Tomáš Rousek naznačil střelu, ale místo ní posunul puk přesným pasem vedle sebe na nachystaného VÁCLAVA TOMKA, který si po nevyužitých šancích spravil chuť a z mírného úhlu na levé straně z voleje uklidil puk do odkrytého koutu brány! Asistence: Tomáš Rousek, Antonín Melka.
     
    42:30
    Jaroslav Kůs to udělal zkušeně, jak se na jeho věk sluší a patří. Po pravém křídle zatáhl puk a hezkou zadovkou našel za sebou připraveného Nicolase Hlavu, jehož ránu fantasticky schoval do lapačky brankář Novák. Parádní semafor!
     
    40:58
    Kotouč se po nepřesné střele hostů odrazil od zadního mantinelu před brankoviště, kde zblízka doráželi Jaroslav Kůs a Jakub trefný, ale brankář Novák v leže udržel puk pod svým tělem!
     
    39:46
    Velká nepříjemnost pro domácí výběr, který čeká oslabení 3 na 5 46 sekund. Jan Platil (HBR) obdržel dvouminutový trest za hákování, když zastavil unikajícího protihráče.
     
    39:27
    Rebelové se při vlastním oslabení dostali do přečíslení. Novopečený kapitán Antonín Melka a dnes jeden z nejlepších brodský hráčů vzal nakonec zodpovědnost na sebe a z mírného úhlu na pravé straně trefil Maštalířského rameno!
     
    38:33
    To je škoda pro Havlíčkův Brod, který se bude bránit znovu v oslabení. Na trestnou lavici je vykázán Jan Milfait (HBR) za vysokou hůl.
     
    38:18
    Filip Seman, který přišel v rámci výměny z Jihlavy za Romana Maliníka, se protlačil až do předbrankového prostoru, ale zblízka bekhendem minul levou Maštalířského tyč!
     
    36:41
    To byla loženka v podání Daniela Opalka! Kadaňský hráč využil další obrovské chyby v brodské obraně a hnal se sám na brankáře Nováka, ale toho zblízka neprostřelil!
    Marek RAČUK - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    35:35
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro havlíčkobrodské barvy, které stejně jako proti Šumperku ztratily náskok! Obrovskou chybu vyrobil při rozehrávce zkušený obránce Jan Platil, který namazal přímo na hůl MARKA RAČUKA, jenž si vyjel mezi kruhy a bekhendem v pádu trefil přesně pravý horní roh brány gólmana Nováka, který se mohl jen bezmocně ohlédnout! Bez asistence.
     
    34:34
    To byla další obrovská šance! Brankář Novák si poradil se štiplavou střelou a následně zlikvidoval i bleskovou dorážku Marka Račuka z mírného úhlu na pravé straně!
    Libor ŠULÁK - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    33:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Značně neurovnaná hra, při níž se kotouč rychle stěhoval od jedné brány ke druhé, nakonec vnesla radost do řad hostů z Kadaně, jež snížila na 1:2! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Jakub Chrpa – Darek Hejcman – LIBOR ŠULÁK, přičemž posledně jmenovaný, který dlouho hrál v brodské mládeži, z prostoru kruhů tvrdou ranou odrazem o tyčku prostřelil gólmana Nováka! Asistence: Darek Hejcman, Jakub Chrpa.
     
    27:11
    Situace 2 na 2 skončila ranou Tomáše Chlubny. Havlíčkobrodský mladík z levého kruhu trefil rameno brankáře Maštalířského a puk doplachtil do ochranné sítě!
     
    24:14
    Rebelové hrají v posledních okamžicích skvěle, brankář Maštalířský se měl co ohánět! Zblízka na něj vystřelil znovu Václav Tomek po nahrávce aktivního Antonína Melky, ale neuspěl!
     
    23:56
    Obrovská šance domácích zůstala nevyužita! Brankář Maštalířský vyrazil tvrdou ránu od modré čáry, jíž vyslal Jan Sedlák, a k odraženému puku se probíjel Václav Tomek. Brankáře hostů zblízka nepropálil!
     
    20:52
    Jakub Babka se protáhl kolem kadaňských zadáků až do předbrankového prostoru, jenže ve velké rychlosti a ostrém úhlu minul pravou Maštalířského tyčku!
     
    18:38
    Marek Račuk z pravého křídla vykouzlil parádní nahrávku před brankoviště na Jaroslava Kůse, který bez přípravy rychle pálil k pravé tyčce, ale brankář Novák předvedl povedený zákrok lapačkou!
    Petr ŠTINDL - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    17:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Kotlina je opět na nohou, Rebelům očividně hodně hlasitá podpora jejich příznivců náramně svědčí! Jan Heřman nabil na modrou čáru připravenému PETRU ŠTINDLOVI, který ukazuje, že je skvělou posilou, když tvrdou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě! Brankář Maštalířský zřejmě nic neviděl! Asistence: Jan Heřman.
     
    16:25
    Václav Tomek měl na holi druhou přesnou trefu Rebelů, když tečoval nahození od modré čáry, ale kotouč usměrnil těsně vedle Maštalířského tyčky!
    Tomáš TROLIGA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat na vysilamezive.cz.
     
    14:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové jdou do vedení díky využité přesilovce, což je při jejich úspěšnosti necelých deseti procent nevídaný jev! Kadaň se dostala pod tlak, na modré čáře přebral kotouč Jan Platil a okamžitě vypálil, přičemž kotouč ve skrumáži před brankou krásně tečoval mimo dosah gólmana Maštalířského navrátilec do sestavy TOMÁŠ TROLIGA! Asistence: Jan Platil, Hynek Zohorna.
     
    12:49
    Hosté to přehnali s důrazem v rohu svého pásma a čeká je první oslabení. Za katr usedl ke dvěma minutám Šimon Szathmáry (KAD) za držení protihráče.
     
    09:46
    Kadaň se znovu dostala k brankáři Novákovi, který měl pořádně štěstí, protože rána Daniela Opalka z mezikruží byla před ním sražena nad horní tyč!
     
    09:04
    Dominik Tejnor napřáhl na modré čáře a jeho rána byla sražená. Na dorážku zblízka číhal před odkrytou bránou Karel Ton, ale Rebelové před ním kotouč na poslední chvíli odpálili!
     
    08:12
    Antonín Melka (HBR) se stal prvním vyloučeným hráčem, dopustil se podražení.
     
    07:26
    Obrovská šance na straně Kadaně! Jiří Charousek hned po vhazování prověřil pozornost brankáře Nováka z levého kruhu, kotouč se k němu odrazil a zkušený forvard střílel zblízka, ale trefil jen dobře postaveného Čeňka Nováka, kterého teď domácí kotel vyvolává!
     
    06:22
    A Rebelové mohli jít do vedení! Dobrý pas dostal přímo před brankoviště Jakub Babka, ale jeho rána minula levou Maštalířského tyčku!
     
    01:21
    A hned z toho bylo nebezpečí! Marek Račuk měl dostatek času a prostoru mezi kruhy a jeho ránu vyrazil ze svého levého horního rohu nad břevno skvělým zákrokem brankář Novák!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Troliga (Platil, Zohorna), 18. Štindl (Heřman), 44. Tomek (Rousek, Melka), 60. Parýzek – 34. Šulák (Hejcman, Chrpa), 36. Račuk


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Barus) – Sedlák, Parýzek, Sklenička, Platil "A", Štindl, J. Jelínek, Kolář, Pavlíček – Tomek, Melka "C", Rousek – Zohorna, Seman, Babka – Milfait, Troliga, Minárik – Chlubna, Heřman, Kozlík.
    Sportovní klub Kadaň: Maštalířský (Mouček) – Mrázek, Tejnor, Opalek, Šulák, Szathmáry, Trefný "A", Mazanec – Šagát, J. Charousek "A", Ton "C" – Račuk, Kůs, Hlava – Chrpa, Hejcman, L. Novák – Lehnert, Hammerbauer, Müller.

    Rozhodčí: Lukáš Bejček – Petr Křivohlavý, Petr Maštalíř
    bahis siteleri