Mladá Boleslav – Slavia 7:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 4:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 5:2 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 1:6 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 1:2 (1:2 po s.n.) | Sparta – Liberec 4:3 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
HC Olomouc
Úterý 06.01.2015, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rostislav MAROSZ - 4:2
     
    37:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle utkání ještě bude zajímavé. Hosté se svým druhým gólem vracejí do zápasu. Nejproduktivnější hráč Olomouce ROSTISLAV MAROSZ se i v obležení obránce Litvínova dokázal dostat ke kotouči a zakončit. Jeho pokus propadl Francouzovi mezi vyrážečkou a tělem. Asistence. Roman Rác.
    Dávid BUC - 4:1
     
    35:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté ještě neskládají zbraně a nyní poprvé překonali domácí defenzívu. DÁVID BUC vypálil z mezikruží z otočky a jeho kotouč zamířil mezi vyrážečkou a betonem Francouze do brány. Asistence: Richard Diviš.
    Karel KUBÁT - 4:0
     
    34:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A další radost pro domácí fanoušky, kteří oslavuji jíž čtvrtý gól svého týmu. Jakub Pavlík vypálil od modré čáry, jeho tvrdý pokus se odrazil od brusle KARLA KUBÁTA za Trvaje, který nestačil zareagovat. Asistence: Filip Pavlík, Peter Jánský.
    Jakub ŠRÁMEK - 3:0
     
    28:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Co se domácím nepovedlo v dvojnásobné početní převaze, se zdařilo nyní. JAKUB ŠRÁMEK vypálil z mezikruží zápěstím a jeho projektil se odrazil od brusle Knotka za Trvajova záda.Chemici jdou do trháku. Asistence: Ondřej Jurčík, Pavel Písařík.
    Martin RUČINSKÝ - 2:0
     
    07:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí rychle svou přesilovou hru využili. MARTIN RUČINSKÝ napřáhl na modré čáře a svou dělovkou vymetl pravý horní růžek Trvajovy brány. Asistence. Peter Jánský, František Lukeš.
    Peter JÁNSKÝ - 1:0
     
    00:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí start do utkání jako hrom! Fanoušci se ještě ani nestačili usadit na své místo a domácí již vedou. Chemici vyhráli úvodní buly, kotouč se dostal k PETERU JÁNSKÉMU, který se díky důrazu vecpal před Trvaje, jehož překvapivě překonal jednou rukou střelou mezi betony. Asistence: František Lukeš, Karel Kubát.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 1. Jánský (Lukeš, Kubát), 8. Ručinský (Jánský, Lukeš), 29. Šrámek (Jurčík, Písařík), 35. Kubát (Pavlík, Jánský) – 36. Buc (Diviš), 38. Marosz (Rác)


    HC VERVA Litvínov: Francouz (Soukup) – Kubát, Chaloupka, Šlégr, Pavlík, Pavelka, Gula, Frolo, Štindl – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Hanzl, Petružálek – Trávníček, Gerhát, Martynek – Jurčík, Šrámek, Písařík
    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Staněk, Vyrůbalík, Majeský, Jaroměřský, Škůrek, Ondrušek, Bartoň – Rác, Marosz, Cibák – Rachůnek, Patera, Řípa – Zuzin, Herman, Matai – Diviš, Knotek, Buc – Vodný

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4565
    bahis siteleri