Mladá Boleslav – Slavia 7:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 4:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 5:2 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 1:6 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 1:2 (1:2 po s.n.) | Sparta – Liberec 4:3 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
HC Olomouc
Úterý 06.01.2015, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:53
    Ručinský jel sám na Trvaje, brankář Olomouce si proti němu povyjel a vrhl se mu pod brusle, zkušený útočník Litvínova přestřelil bránu.
     
    57:15
    Hostující střídačka si bere oddechový čas.
     
    57:15
    Zajímavá situace pro hosty, kteří mají zřejmě poslední možnost k dramatizaci zápasu. Filip Pavlík byl vyloučen za sekání a Hanáky čeká dvouminutová přesilová hra.
     
    55:00
    Domácí však šli málem do rozhodujícího vedení, Hanzlova střela z mezikruží byla tečována na břevno!
     
    53:14
    Martin Cibák nedovoleně dohrál soupeře a putuje na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.
     
    49:10
    Hosté si zahrají další přesilovou hru, dvě minuty za nedovolené bránění Marosze dostal Jiří Šlégr.
     
    47:16
    Pavel Patera se dostal v krátkém časovém úseku do další tutové šance, opět se ocitl prakticky sám před Francouzem a opět litvínovského gólmana nepřekonal.
     
    44:18
    Po špatné rozehrávce Litvínova se ke kotouči dostal Rachůnek a našel před bránou volného Pateru, jenž Francouze nepřekonal.
     
    41:11
    Michal Trávníček podrazil na modré čáře Majeského a usedá za katr. Olomouc si zahraje přesilovou hru.
    Rostislav MAROSZ - 4:2
     
    37:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle utkání ještě bude zajímavé. Hosté se svým druhým gólem vracejí do zápasu. Nejproduktivnější hráč Olomouce ROSTISLAV MAROSZ se i v obležení obránce Litvínova dokázal dostat ke kotouči a zakončit. Jeho pokus propadl Francouzovi mezi vyrážečkou a tělem. Asistence. Roman Rác.
    Dávid BUC - 4:1
     
    35:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté ještě neskládají zbraně a nyní poprvé překonali domácí defenzívu. DÁVID BUC vypálil z mezikruží z otočky a jeho kotouč zamířil mezi vyrážečkou a betonem Francouze do brány. Asistence: Richard Diviš.
    Karel KUBÁT - 4:0
     
    34:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A další radost pro domácí fanoušky, kteří oslavuji jíž čtvrtý gól svého týmu. Jakub Pavlík vypálil od modré čáry, jeho tvrdý pokus se odrazil od brusle KARLA KUBÁTA za Trvaje, který nestačil zareagovat. Asistence: Filip Pavlík, Peter Jánský.
    Jakub ŠRÁMEK - 3:0
     
    28:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Co se domácím nepovedlo v dvojnásobné početní převaze, se zdařilo nyní. JAKUB ŠRÁMEK vypálil z mezikruží zápěstím a jeho projektil se odrazil od brusle Knotka za Trvajova záda.Chemici jdou do trháku. Asistence: Ondřej Jurčík, Pavel Písařík.
     
    25:59
    A pozor, domácí budou hrát přesilovou hru pět na tři. Hanzl to zkusil individuálně, prosmýkl se mezi dvěma obránci, Martinu Vyrůbalíkovi nezbývalo nic moc jiného, než faulovat a podrazit hrdinu okamžiku, za což obdržel dvě minuty.
     
    24:52
    To vzápětí neplatilo, Petružálek uvolnil Hanzla, který vjel před Trvaje, v poslední chvíli jej však nedovoleně přibrzdil Robin Staněk, který už míří za katr.
     
    19:24
    Jiří Šlégr dostal od rozhodčího dvouminutový trest za sekání a hosté budou mít na závěr třetiny první přesilovou hru.
     
    16:46
    Ručinský nahrál od pravého mantinelu před bránu Gerhátovi, který zblízka Trvaje nepřekonal.
     
    09:23
    Nyní se ovšem budou hosté znovu bránit. Ivan Majeský totiž dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Litvínov může jít do trháku.
    Martin RUČINSKÝ - 2:0
     
    07:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí rychle svou přesilovou hru využili. MARTIN RUČINSKÝ napřáhl na modré čáře a svou dělovkou vymetl pravý horní růžek Trvajovy brány. Asistence. Peter Jánský, František Lukeš.
     
    06:51
    První přesilovou hru v zápase si zahrají domácí, vyloučen byl olomoucký Jiří Řípa za hákování.
    Peter JÁNSKÝ - 1:0
     
    00:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí start do utkání jako hrom! Fanoušci se ještě ani nestačili usadit na své místo a domácí již vedou. Chemici vyhráli úvodní buly, kotouč se dostal k PETERU JÁNSKÉMU, který se díky důrazu vecpal před Trvaje, jehož překvapivě překonal jednou rukou střelou mezi betony. Asistence: František Lukeš, Karel Kubát.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 1. Jánský (Lukeš, Kubát), 8. Ručinský (Jánský, Lukeš), 29. Šrámek (Jurčík, Písařík), 35. Kubát (Pavlík, Jánský) – 36. Buc (Diviš), 38. Marosz (Rác)


    HC VERVA Litvínov: Francouz (Soukup) – Kubát, Chaloupka, Šlégr, Pavlík, Pavelka, Gula, Frolo, Štindl – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Hanzl, Petružálek – Trávníček, Gerhát, Martynek – Jurčík, Šrámek, Písařík
    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Staněk, Vyrůbalík, Majeský, Jaroměřský, Škůrek, Ondrušek, Bartoň – Rác, Marosz, Cibák – Rachůnek, Patera, Řípa – Zuzin, Herman, Matai – Diviš, Knotek, Buc – Vodný

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Barvíř, Blümel

    Diváci: 4565
    bahis siteleri