Toronto – Washington 2:6 (kon.) | Pittsburgh – Boston 2:3 (po pr.) | Calgary – Detroit 2:3 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 1:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:6 (0:1, 2:3, 0:2)
Washington Capitals
Čtvrtek 08.01.2015, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr OVEČKIN - 2:6
     
    59:33
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN stvrzuje vítězství hostujícího týmu, když 27 sekund před koncem trefuje prázdnou branku. Bez asistence.
    Eric FEHR - 2:5
     
    51:19
    Washington právě vstřelil branku!
    V době, kdy Komarov opouštěl trestnou lavici, navyšují hosté své vedení! ERIC FEHR vyslal z pravého kruhu parádní střelu k vzdálenější tyči a Bernier na puk nedosáhl. Asistence: John Calrson, Mike Green.
    Marcus JOHANSSON - 2:4
     
    36:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals však vzápětí opět odskakují do dvougólového vedení! Brouwer vybojoval puk na modré, přihrál podél mantinelu Carlsonovi, který poté našel na středu MARCUSE JOHANSSONA, a ten pohotovou střelou překonal Berniera. Asistence: John Carlson, Troy Brouwer.
    Trevor SMITH - 2:3
     
    36:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Komarov se před brankou dostal k odraženému kotouči, jenž naservíroval TREVORU SMITHOVI, který zblízka neměl problém dopravit kotouč za Holtbyho záda. Asistence: Leo Komarov, Roman Polák.
    Brooks LAICH - 1:3
     
    28:58
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals zasazují rychlý úder ihned po vyhraném vhazování! Po něm se do puku opřel BROOKS LAICH, jehož střelu lehce tečoval jeden z obránců, na což Bernier nedokázal reagovat. Asistence: Eric Fehr.
    Eric FEHR - 1:2
     
    26:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do vedení při vlastním oslabení! Niskanen nahodil puk do útočného pásma, kam si pro něj dojel Beagle, který poté přihrál pod sebe na ERICA FEHRA, jehož střela skončila za zády Berniera. Asistence: Jay Beagle, Matt Niskanen.
    Daniel WINNIK - 1:1
     
    24:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Kessel přihrál zpoza brány k modré čáře Fransonovi, který vypálil na branku, před níž puk šikovně tečoval DANIEL WINNIK, který sovu tečí rozvlnil síť za Holtbym a srovnal na 1:1. Asistence: Cody Franson, Phil Kessel.
    Marcus JOHANSSON - 0:1
     
    05:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Kuzněcov se v útočném pásmu chopil kotouče a nabruslil s ním až za branku, zpoza níž přihrál parádně MARCUSI JOHANSSONOVI, který pohotovou střelou pod víko překonává Berniera a posílá Capitals do vedení. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Troy Brouwer.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 25. Winnik (Franson, Kessel), 37. Smith (Komarov, Polák) – 6. Johansson (Kuzněcov, Brouwer), 27. Fehr (Beagle, Niskanen), 29. Laich (Fehr), 37. Johansson (Carlson, Brouwer), 52. Fehr (Carlson, Green), 60. Ovečkin


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Rielly, Polák, Robidas, Gardiner – Winnik, Kadri, Kessel – Van Riemsdyk, Bozak, Santorelli – Komarov, Smith, Clarkson – Pánik, Carrick, McKegg
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Hillen, Green – Ovečkin, Bäckström, Burakovsky – Johansson, Kuzněcov, Brouwer – Laich, Fehr, Ward – Chimera, Beagle, Wilson
    bahis siteleri