Toronto – Washington 2:6 (kon.) | Pittsburgh – Boston 2:3 (po pr.) | Calgary – Detroit 2:3 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 1:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
New York Rangers
Čtvrtek 08.01.2015, 04:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dominic MOORE - 1:4
     
    57:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    DOMINIC MOORE uklidil puk do prázdné brány a je rozhodnuto!! Dominic Moore vybojoval ve vlastním pásmu puk a poté ho střelou po ledě poslal do prázdné klece. ASISTENCE: Bez asistence.
    Mats ZUCCARELLO - 1:3
     
    54:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO skóruje a tohle je s největší pravděpodobností rozhodující gól!! Mats Zuccarello vypálil z úhlu a jeho tvrdá střela zamířila přesně do pravého horního rohu nad rameno bezmocného Ilja Bryzgalova. ASISTENCE: Bez asistence.
    Francois BEAUCHEMIN - 1:2
     
    50:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    FRANCOIS BEAUCHEMIN využívá přesilovou hru a parádní střelou vrací Anaheim Ducks zpět do zápasu!! Francois Beauchemin napřáhl od modré čáry k jedovaté střele, která vymetla levou šibenici. Henrik Lundqvist nemohl s nádhernou střelou Beauchemina nic dělat a přišel o čisté konto. ASISTENCE: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
    Kevin KLEIN - 0:2
     
    42:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH se prosazuje a zvyšuje náskok Rangers!! Kevin Klein se dostal mezi kruhy ke střele, která směřovala přesně pod břevno, Ilja Bryzgalov ji ale nedokázal dostatečně ztlumit a Rick Nash ze vzduchu dorazil puk za jeho záda. ASISTENCE: Kevin Klein.
    Derick BRASSARD - 0:1
     
    29:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    DERICK BRASSARD skóruje a na přesilovou hru ani dojít nemuselo!! J.T. Miller našel na levé straně volného Dericka Brassarda, který tvrdou táhlou střelou procedil puk mezi betony Ilja Bryzgalova do brány. ASISTENCE: J.T. Miller, Marc Staal.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 51. Beauchemin (Getzlaf, Perry) – 30. Brassard (Miller, Staal), 43. Nash (Klein), 55. Zuccarello, 58. D. Moore


    Anaheim Ducks: Bryzgalov (Andersen) – Stoner, Vatanen – Lindholm, Beauchemin (A) – Fowler, Lovejoy – Maroon, Rakell, Smith-Pelly – Cogliano, Thompson, Silfverberg – Beleskey, Kesler, Palmieri – Bourque, Getzlaf (C), Perry (A).
    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – J. Moore, Klein – Staal, Boyle – McDonagh (C), Girardi (A) – Miller, D. Moore, Stempniak – Hagelin, Hayes, Fast – Kreider, Stepan (A), St. Louis – Nash, Brassard, Zuccarello.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Jean Hebert – Shane Heyer, Bryan Pancich
    bahis siteleri