Olomouc – Zlín 4:6 (kon.) | Jihlava – Letňany 3:2 (2:1 po s.n.) | PZ Kladno – K. Vary 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Pardubice 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Sparta 8:1 (kon.) | Havířov – Přerov 2:1 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 1:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:1 (2:0, 3:1, 3:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 08.01.2015, 17:30 • SD ARÉNA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    53:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    U této branky nebude mít sparťanský brankář čisté svědomí. Když už se zdálo, že PETREM CHLÁNEM tečovaný kotouč udrží, tak mu propadl někde mezi rukou a betonem. Asistence: Jan Svoboda a Ondřej Buchtela.
     
    51:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    MICHAL STÍNIL střelou z hranice pravého kruhu překonal brankáře holešovického celku. Asistence: Kryštof Ouřada.
     
    44:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    JAKUB LAUKO střelou pod břevno překonává Wolfa a Piráti tak mají již pětigólový náskok. Asistence: Tomáš Koblížek a Jan Svoboda.
     
    37:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají nabídnutou přesilovku. Po kombinaci ve třetině se dostal ke střele Daniel Bukač. S jeho střelou si Wolf poradil, avšak na dorážku PETRA CHLÁNA už byl krátký. Asistence: Daniel Bukač.
     
    32:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dvojice Pirátů ve složení Jakub Lauko s zakončujícím TOMÁŠEM KOBLÍŽKEM unikla hostující obraně a rychlými přihrávkami doslova vyšachovala brankáře Wolfa. Asistence: Jakub Lauko.
     
    32:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAKUB WOJNAR se dostal hbitě za domácí zadáky a kličkou do forhendu překonal Pavláta. Asistence: Michael Švarc.
     
    27:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    PETR CHLÁN dostal přihrávku zpoza brankové čáry od Stínila a střelou z mezikruží překonává Wolfa ve sparťanském brankovišti. Asistence: Michal Stínil a Milan Breczko.
     
    17:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    ADAM STUDENÝ dostal od Stínila nahrávku k modré čáře a střelou zápěstím poslal kotouč pod horní tyčku sparťanské branky. Asistence: Michal Stínil.
     
    03:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z dobrého vstupu do zápasu pramení první gól Chomutova. JAKUB LAUKO se dostal k dorážce před Wolfem a překonal tím sparťanského brankáře. Asistence: Jan Svoboda a Ondřej Buchtela.

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 4. Lauko (Svoboda, Buchtela), 18. Studený (Stínil), 28. Chlán (Stínil, Breczko), 33. Koblížek (Lauko), 38. Chlán (Bukač), 45. Lauko (Koblížek, J.Svoboda), 52. Stínil (Ouřada), 54. Chlán (J.Svoboda, Buchtela) – 33. Wojnar (Švarc)


    Piráti Chomutov: Pavlát – Buchtela, Jírovec "A", Bukač "C", Seemann, Studený, Zeman, Jarý, Záruba – Baier, Svoboda "A", Lauko, Chlán, Jaroš, J. Veselý, Hnídek, Stínil, Breczko, Koblížek, Ouřada.
    HC Sparta Praha: Wolf – Vorobjev, Vízner, Hanuš, Horský, Tůma, Mysliveček, Procházka – Haš, Švarc, Čížek, Vokurka, Nacházel, Wojnar "C", Przymula, Pšenička, Arnošt "A", Mrázek, Čech.

    Rozhodčí: Barna – Majerčin, Foltýn
    bahis siteleri