Boston – New Jersey 3:0 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:2 (po pr.) | Carolina – Buffalo 5:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 7:2 (kon.) | Nashville – Dallas 3:2 (po pr.) | Minnesota – Chicago 2:4 (kon.)
Colorado – Ottawa 5:2 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:1 (kon.) | Vancouver – Florida 1:3 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 3:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Ottawa Senators
Pátek 09.01.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Wiercioch krásně našel rozjetého Pageaua, který jel sám na Varlamova, úspěšnější však byl brankář Lavin. Varlamov dnes odchytal skvělý zápas.
     
    58:19
    Co chybělo a Jarome Iginla si mohl připsat hattrick! Parádním pasem ho vysunul Tanguay, ale do zakončení zkušeného útočníka vložil na poslední chvíli hůl jeden z obránců, který kotouč přizvedl až do ochranné sítě za brankou.
     
    Útočník Colorada Alex Tanguay dnes zaznamenal svůj 800. bod v NHL!
    Daniel BRIERE - 5:2
     
    42:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácím už je zase veselo! Přihrávku do jízdy dostal DANIEL BRIERE a z pravé strany se příklepem trefil pod vyrážečku Lehnera – 5:2. Asistence: Tyson Barrie a Nate Guenin.
    Bobby RYAN - 4:2
     
    41:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neskutečné, co teď provedl Erik Johnson! Obránce Avs nepochopitelně namazal puk před branku BOBBYMU RYANOVI, který jeho nezištnou nabídku neodmítl a bekhendem snížil na 4:2.
    Jarome IGINLA - 4:1
     
    40:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí ještě dohrávali přesilovku ze závěru druhé třetiny a nabídnutou možnost využili! Laviny úplně rozebraly obranu soupeře a po finální přihrávce Alexe Tanguaye pálil do odkryté branky JAROME IGINLA, jenž tak zaznamenal druhý gól v zápase. Asistence: Alex Tanguay a Nick Holden.
     
    39:14
    Hosté v oslabení pořádně zahrozili! Condra s pukem projel až před branku, ale výborný Varlamov ho vychytal a poradil si i s následnými dorážkami, kdy svého spoluhráče v brankovišti ještě podporoval Pageau.
     
    38:55
    Landeskog byl však faulován Karlssonem a tak si Laviny zahrají přesilovku.
     
    38:53
    Velká šance domácích. Karlsson upadl a pustil tak do protiútoku dvojici Duchene – Landeskog. Druhý jmenovaný branku těsně minul!
     
    30:48
    Lehner vyjel proti puku daleko z branky, ale nedokázal ho odehrát do bezpečí. Cliche toho, naštěstí pro hosty, nevyužil, a neposlal puk do odkryté klece!
     
    29:13
    V brance Ottawy je Robin Lehner, který nahradil Andersona! Zatím nevíme, zda jde o nějaký zdravotní problém, či něco jiného.
     
    29:13
    Další vyloučení na straně Avs! Tyson Barrie je potrestán za hákování.
     
    27:44
    Další velkou šanci měl Turris, který se ocitl sám před Varlamovem, ale ten se proti jeho kličce roztáhl a betonem puk vytěsnil.
     
    27:33
    Karlssonovu střelu od modré vyrazil Varlamov jen na hůl Chiassona, ale následně se stačil bleskově přesunout proti dorážce a podržel svůj tým!
     
    26:50
    Turris byl ale faulován Erikem Johnsonem, který je vyloučen za hákování.
     
    26:50
    Sledujeme obrovský nápor Ottawy! Varlamova však nepřekonal ani Kyle Turris, který se s pukem dostal až před domácího gólmana, jenž jeho bekhendové zakončení pokryl.
    Erik JOHNSON - 3:1
     
    23:56
    Colorado právě vstřelilo branku!
    To je odpověď! ERIK JOHNSON dostal puk mezi kruhy a střelou zápěstím překonal Andersona, kterému stínil ve výhledu před brankovištěm zaparkovaný Iginla – 3:1. Asistence: Ryan O'Reilly.
    Mark STONE - 2:1
     
    23:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté si vytvořili velký tlak, který nakonec i přetavili v kýžené snížení! Erik Karlsson naservíroval puk MARKOVI STONOVI, který zakončoval do odkryté klece. Asistence: Erik Karlsson a David Legwand.
     
    19:52
    Mika Zibanejad dostal přihrávku před poloodkrytou branku, ale trefil jen bližší tyčku!
     
    18:07
    Domácí Borna Rendulić je vyloučen za držení, přesilovka pro Ottawu.
    Brad STUART - 2:0
     
    17:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche vedou už 2:0! Duchene vyhrál buly na Hejdu, který puk posunul ke svému kolegovi z obrany BRADOVI STUARTOVI a ten od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. První gól Stuarta v dresu Colorada. Asistence: Jan Hejda a Matt Duchene.
     
    14:39
    Na trestnou lavici zamířil Jared Cowen. Avs si zahrají první přesilovku v utkání.
     
    12:59
    Hosté v přečíslení 2 na 1. Ryan našel Zibanejada, který už byl sám před Varlamovem, ale bekhendovou kličkou na ruského gólmana nevyzrál!
    Jarome IGINLA - 1:0
     
    08:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny jdou do vedení! Alex Tanguay našel z rohu kluziště JAROMA IGINLU, který potvrdil pověst kanonýra a z pravého kruhu zamířil k bližší tyči hostující klece. Andersonovi bránil ve výhledu vlastní obránce Ceci. Asistence: Alex Tanguay a Ryan O'Reilly.
     
    02:35
    Iginlovu ránu z levé strany vyrazil Anderson jen před sebe a jeden z dojíždějících domácích hráčů před odkrytou klecí nezkrotil skákavý puk!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Iginla (Tanguay, O'Reilly), 18. Stuart (Hejda, Duchene), 24. Johnson (O'Reilly), 41. Iginla (Tanguay, Holden), 43. Briere (Barrie, Guenin) – 24. Stone (Karlsson, Legwand), 42. Ryan


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Hejda, Barrie, Guenin, Holden, Stuart – Rendulić, Duchene, Landeskog (C) – Iginla (A), O'Reilly, Tanguay – MacKinnon, Mitchell, Talbot – Briere, Cliche, McLeod (A). Trenér: Patrick Roy
    Ottawa Senators: Anderson (od 29. min. Lehner) – Karlsson (C), Wiercioch, Ceci, Cowen, Gryba, Methot – Stone, Turris (A), MacArthur – Ryan (A), Zibanejad, Hoffman – Condra, Legwand, Greening – Chiasson, Pageau, Michálek. Trenér: Dave Cameron

    Rozhodčí: O'Halloran, Rehman – McElman, Barton

    Diváci: 14697
    bahis siteleri