Boston – Tampa 4:3 (kon.) | Buffalo – Detroit 1:3 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:3 (kon.)
Pittsburgh – Minnesota 7:2 (kon.) | Carolina – Colorado 3:2 (2:0 po s.n.) | St. Louis – Edmonton 4:2 (kon.)
Nashville – Vancouver 5:1 (kon.) | Winnipeg – Florida 8:2 (kon.) | Dallas – Ottawa 5:4 (kon.)
Arizona – San Jose 2:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
San Jose Sharks
Středa 14.01.2015, 03:05 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brenden DILLON - 2:3
     
    45:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A opět to jsou hosté, kteří se dostávají do vedení, dnes již podruhé. BRENDEN DILLON dostal přihrávku na modrou, odkud jen nahodil puku na Dubnyka, ten ovšem s touto střelou nepočítal, a tak mu kotouč propadl mezi betony. Asistence: Brenden Dillon a Justin Braun.
    Shane DOAN - 2:2
     
    31:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Pěkně sehraná kombinace končí nakonec vyrovnávací brankou. SHANE DOAN dostal kolmici do hodně ostrého úhlu, ale jelikož byl Niemi u druhé tyčky, měl to střelce jednodušší a bekhendem zakončil. Asistence: Antoine Vermette a Martin Erat.
    Tomáš HERTL - 1:2
     
    21:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci zažívají skvělý vstup do druhé dvacetiminutovky. TOMÁŠ HERTL krásně tečoval střelu od modré, kterou vyslal Burns. Asistence: Brent Burns a Marc-Eduard Vlasic.
    Joe PAVELSKI - 1:1
     
    20:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A ihned z kraje třetiny máme vyrovnáno. JOE PAVELSKI vyzkoušel štěstí z levého kruhu, což se mu následně vyplatilo. Asistence: Joe Thornton a Logan Couture.
    Mikkel BOEDKER - 1:0
     
    14:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    A nakonec se z velkého tlaku dočkáváme i úvodní branky. MIKKEL BOEDKER dostal nabito na hranici pravého kruhu a bez sebemenšího zaváhání se napřáhl a svou tvrdou střelou nedal Niemimu žádnou šanci. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Kyle Chipchura.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 15. Boedker (Ekman-Larsson, Chipchura), 31. Doan (Vermette, Erat) – 21. Pavelski (Thornton, Couture), 22. Hertl (Burns, Vlasic), 46. Dillon (Dillon, Braun)


    Arizona Coyotes: Dubnyk (Smith) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Stone, Summers, Murphy – Erat, Vermette, Doan – Lessio, Gagner, Boedker – Rieder, Chipchura, Korpikoski – McMillan, Vitale, Moss
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Burns, Dillon, Braun, Hannan, Tennyson – Marleau, Thornton, Nieto – Karlsson, Couture, Pavelski – Goodrow, Sheppard, Wingels – McGinn, Hertl, Kennedy

    Rozhodčí: Joannette, Jackson – Sharrers, Cameron
    bahis siteleri