konec
HC Kometa Brno
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
HC Slavia Praha
Pátek 16.01.2015, 18:00 • Hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Antonín HONEJSEK - 5:2
     
    59:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Napodruhé to ale už vyšlo a ANTONÍN HONEJSEK trefuje z pravého křídla prázdnou bránu pražské Slavie. Jeho první branka před brněnským publikem. Asistence: Jan Káňa.
     
    58:54
    Honejsek mohl pečetit do prázdné brány, od modré čáry se ale netrefil.
     
    58:17
    Slavia odvolává brankáře a zkusí to v šesti!
     
    57:34
    Divíšek mohl snížit! Jeho tři dorážky z hranice brankoviště ale na Čiliakův beton nevyzrály.
     
    56:20
    Menší trest pro hráčskou lavici. Za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká trest Honejsek. Jedna z posledních šancí pro Slavii s výsledkem ještě něco udělat.
     
    54:41
    Utkání sleduje 7200 diváků. V Brně je znovu vyprodáno!
     
    52:37
    Přesilová hra pro Slavii. Dujsík (KOM) je vyloučen za krosček.
    Hynek ZOHORNA - 4:2
     
    50:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Čtvrtá branka v pražské síti a Kometa svému soupeři odskakuje o dvě trefy. Přihrávku mezi kruhy dostal HYNEK ZOHORNA, chvíli mu sice trvalo, než se k puku dobře postavil, ale nakonec ho nekompromisně uklidil za záda Furcha. Asistence: Michal Kempný, František Ptáček.
     
    48:00
    Oba dva si následně pozice vyměnili, Čermák našel zadovkou Káňu, který z dobré pozice mezi kruhy mířil velmi nepřesně.
    Petr TON - 3:2
     
    45:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhý probuzený střelec brněnské Komety a vedoucí branka domácího mužstva. Kometa přečkala oslabení a z následujícího útoku obrací vývoj zápasu na svoji stranu. Hruška našel mezi kruhy dobře postaveného PETRA TONA, který se z první opřel do puku a nekompromisně ho poslal do pražské klece. Asistence: Jan Hruška, František Ptáček.
     
    42:56
    Radim Zohorna (KOM) je vyloučen za faul loktem. První extraligový trest pro mladého brněnského útočníka.
     
    39:58
    Tak ještě jedno vyloučení. Za nedovolené bránění je potrestán Ptáček (KOM). Třetí třetina tak nejspíš začne při hře 4 na 4.
     
    39:53
    V závěru třetiny ještě přesilovka pro Kometu. Šenkeřík (SLA) zatáhl u branky Furcha za záchranou brzdu a putuje na trestnou lavici. Vyloučen byl za sekání.
    Jan HRUŠKA - 2:2
     
    39:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a srovnává brankový účet dnešního duelu na 2:2! Ptáčkovu ránu z pravého křídla srazil do brány dobře nastavenou bruslí JAN HRUŠKA. Branku musel ještě potvrdit videorozhodčí, ale úmyslné kopnutí v akci Hrušky neshledal a branka platí! Asistence: František Ptáček, Michal Kempný.
     
    35:14
    Další tutovka Komety! Hynek Zohorna se zcela sám natlačil z levého křídla před brankáře Furcha, sám proti němu ho ale překonat nedokázal.
     
    33:28
    Káňa nastartoval po levém křídle a následně před bránou hledal kapitána Čermáka, od jehož hokejky šel puk těsně mimo levou tyč hostující brány.
    Vojtěch NĚMEC - 1:2
     
    32:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa snižuje náskok soupeře! Z levého křídla se sám před brankáře Furcha natlačil VOJTĚCH NĚMEC a svoji typickou kličkou poslal puk do horní části hostující brány. Brankáře Furcha svým naznačením zcela oklamal a ukončil tak své čtrnáctizápasové čekání na vstřelenou branku. Signalizovaný trest se ukládat nebude. Asistence: Michal Kempný, Petr Ton.
     
    28:58
    Vlasák zatáhl po šikovném naznačení puk do brněnského brankoviště a brankář Čiliak měl co dělat, aby udržel skákavý touš před brankovou čárou.
     
    28:36
    Po střele Stránského se bude znovu vylučovat na brněnské straně. Ptáček (KOM) inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    27:28
    Kometa mohla udeřit v oslabení! Vondráček našel na levém křídle zcela volného Hynka Zohornu, který ale v jasné šanci minul hostující bránu.
     
    25:31
    Dočekal (KOM) vyloučen za nesportovní chování. První přesilovka pro Slavii.
     
    21:44
    Dočekal našel po perfektní individuální akci zcela volného Honejska, který sám před Furchem trefil jen beton pražského brankáře!
     
    15:48
    Vas (SLA) vyloučen za sekání. První přesilovka v zápase pro Kometu.
    Miroslav HOLEC - 0:2
     
    15:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Druhý zmatek Komety ve vlastním obranném pásmu a druhý gól Slavie v dnešním duelu! Divíšek zatáhl puk do brněnského brankoviště, kde se puk po několika odrazech dostal na hůl zcela volného MIROSLAVA HOLCE, který už neměl problém doklepnout ho do brány bezmocného Čiliaka. Asistence: Jan Kolář, Tomáš Divíšek.
     
    13:08
    Mohlo být srovnáno! Honejsek našel mezi kruhy volného Dočekala, jehož rána z první mířila jen do středu brány, kde byl dobře postavený Dočekal.
    Jakub SKLENÁŘ - 0:1
     
    12:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia otevírá gólový účet dnešního duelu! Skákavý puk mezi bruslemi Kempného se dostal až na pravý kruh k Vlasákovi, jehož střílenou přihrávku doklepl do brněnské brány JAKUB SKLENÁŘ. Čiliak neměl šanci se včas přesunout. Asistence: Tomáš Vlasák.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 32. Němec (Kempný, Ton), 40. Hruška (Ptáček, Kempný), 46. Ton (Hruška, Ptáček), 51. H. Zohorna (Kempný, Ptáček), 59. Honejsek (Káňa) – 13. Sklenář (Vlasák), 16. Holec (Kolář, Divíšek)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Malec, Kuboš, Vágner – Hruška, Němec, Ton – Burian, Koreis, Vondráček – Dočekal, Zohorna, H. Honejsek – Káňa, Čermák (C), R. Zohorna.
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Šenkeřík, Štich, Kolařík, Valach, Beňovič, Růžička, Krejčí – Sklenář, Bednář (C), Vlasák – Kolář, Divíšek, Holec – Poletín, Vas, Stránský – Andres, Vrdlovec, Veselý.

    Rozhodčí: Mikula, Šír – Polonyi, Špůr
    bahis siteleri