konec
Bílí Tygři Liberec
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 16.01.2015, 18:00 • Home Credit Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Tomáš Závorka je již na střídačce, Karlovarští si berou oddechový čas a pokusí se vymyslet, jak vyzrát na tygří defenzivu.
     
    53:24
    Výtisk teď velmi nešikovně vyhazoval napříč vlastním obranným pásmem a byla z toho obrovská šance Energie! Ján Lašák ale ve spolupráci s defenzivou hned několik pokusů soupeře zastavil.
     
    51:17
    Lukáš Derner (LIB) zatáhl za záchrannou brzdu a nutným faulem si vykoledoval dvouminutový trest za hákování.
     
    50:27
    Tomáš Urban opět ujel do rychlého protiútoku, na Závorku ale tentokrát nevyzrál. Karlovarský gólman jeho úmysly přečetl a střelu bekhendem vyrazil do bezpečí.
     
    46:05
    Karlovy Vary mohou odpovědět v přesilové hře. Jaroslav Vlach (LIB) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    Tomáš URBAN - 1:0
     
    45:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Střelecká smůla je protržena! TOMÁŠ URBAN využil zaváhání hráčů Energie a ujel spolu s Michalem Bulířem do úniku dva na jednoho. Spolu se svým kolegou si vyměnil kotouč a zakončil přesně mezi Závorkovy betony. Asistence: Michal Bulíř.
     
    45:02
    Další povedená akce Tomáše Filippiho! Efektně se zbavil dotírajícího obránce, vyjel si před branku a prudkou střelou zamířil pouze do Závorkovy masky!
     
    43:13
    Jelínek bruslí tečoval puk na brankovišti a ten jen těsně minul hostující branku! Při Závorkovi teď stála trocha štěstí, o nebezpečí totiž vůbec nevěděl.
     
    37:53
    Teď chybělo Tomáši Filippimu opravdu velmi málo! Šikovný útočník si objel branku a vypálil švihem zápěstím, ale trefil pouze levou tyč!
     
    34:35
    Čeká nás čtvrtá početní převaha Liberce v této třetině. Vojtěch Tomeček (KVA) dostává menší trest za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    27:36
    Přichází další přesilová hra pro domácí. Radek Duda (KVA) totiž na ledě dlouho nevydržel a znovu se vrací za katr, tentokrát kvůli sekání. Vyjde tato početní převaha Bílým Tygrům lépe?
     
    24:56
    Přesilovou hru si vyzkouší také Liberec. Radek Duda (KVA) dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    17:32
    Petr Koblasa se s trochou štěstí zjevil v těsné blízkosti branky a prudce vypálil, Lašák ovšem dokázal pohotově vyrazit a následně kotouč skryl v lapačce.
     
    11:55
    Po dobré křižné přihrávce na Tomáše Micku se teď zaskvěl Ján Lašák. Ten se spolu s kotoučem rychle přesunul ke vzdálenější tyči a nedal zkušenému forvardovi prostor k zakončení.
     
    11:00
    Uvidíme první přesilovou hru. Radim Šimek (LIB) hasil chybu obrany pouze za cenu nedovoleného zákroku, konkrétně hákování, a odsedí si tak menší trest.
    Marken.cz

    Dominik Jakubec

    Branky a nahrávky: 46. Urban (Bulíř)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Výtisk (C), Šimek, Derner, Gřegořek, Kajínek, Vitásek – Balaštík, Vampola, Radivojevič – Bakoš, Filippi, Bulík – Bartek, Jelínek, Vlach – Bulíř, Urban, Víšek.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Harant, Sičák, Tomeček J., Redlihs, Šmach, Bičánek, Deyl – Tomeček V., Hruška, Duda (C) – Hruška, Skuhravý, Vachovec – Koblasa, Heizer, Micka – Gorčík, Flek, Pšurný.

    Rozhodčí: Šindler, Wagner – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 4438
    bahis siteleri