Boston – NY Rangers 3:0 (kon.) | Buffalo – Minnesota 0:7 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 0:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 4:1 (kon.) | Tampa – Edmonton 3:2 (kon.) | Florida – Colorado 2:4 (kon.)
St. Louis – Detroit 2:3 (po pr.) | Dallas – Winnipeg 1:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:4 (kon.)
San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:7 (0:2, 0:3, 0:2)
Minnesota Wild
Pátek 16.01.2015, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Erik HAULA - 0:7
     
    58:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota nehrála přesilovku vůbec dobře, ale přece se nakonec dokázala prosadit. Thomas Vanek posunul puk na rozjetého ERIKA HAULU, jehož střela zapadla do horního růžku Enrothovi brány. Asistence: Thomas Vanek, Christian Folin.
    Matt COOKE - 0:6
     
    44:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Koncert pokračuje. Meszároš ztratil puk za vlastní brankou. Toho se chopil Kyle Brodziak, našel mezi kruhy volného MATTA COOKA, jehož střelu po ledě tečoval za záda Enrotha jeden z beků Sabres. Asistence: Kyle Brodziak.
    Jared SPURGEON - 0:5
     
    38:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je tady pověstný bůr. Po přihrávce Jonathana Bluma vystřelil od modré JARED SPURGEON, jehož rána se otřela o rameno bezmocného Jhonase Enrotha a zapadla do sítě. Asistence: Jonathan Blum, Ryan Carter.
    Mathew DUMBA - 0:4
     
    29:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak nakonec to přece jen je o čtyři branky. Jason Pominville našel zadovkou podél hrazení MATHEWA DUMBU, který z težké pozice čistým průstřelem překonal Enrotha. Asistence: Jason Pominville, Zach Parise.
    Kyle BRODZIAK - 0:3
     
    26:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují v oslabení. Erik Haula ujel do samostatného úniku, ale po kličce mířil těsně mimo. Puk však zpoza brány poslal na naprosto osamoceného KYLA BRODZIAKA, který už si s poloprázdnou bránou dokázal poradit.
    Thomas VANEK - 0:2
     
    19:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tohle vyloučení přišlo domácí draho. THOMAS VANEK dostal od Koiva nalito přímo doprostřed kruhu a o tyčku brány Sabres poslal puk za Enrotha. Asistence: Mikko Koivu, Jason Pominville.
    Zach PARISE - 0:1
     
    05:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je tomu tak. Velmi dlouho byl rozhodčí u trestné lavice, ale nakonec bylo rozhodnuto, že puk dostal nakonec ZACH PARISE do brány ještě před tím, než branka vyskočila ze svého postavení. Asistence: Mikko Koivu, Jason Pominville

    Michal Borovan

    Branky a nahrávky: 6. Parise (Koivu, Pominville), 20. Vanek (Koivu, Pominville), 26. Brodziak (Haula), 30. Dumba (Pominville, Parise), 39. Spurgeon (Blum, Carter), 45. Cooke (Brodziak), 59. Haula (Vanek, Folin)


    Buffalo Sabres: Enroth (Neuvirth) – Gorges "A", Weber, Meszároš, Zadorov, Ristolainen, Myers "A" – Moulson "A", Girgensons, Ennis – Flynn, Mitchell, Stafford – Hodgson, Varone, Stewart – Deslauriers, Ellis, Kaleta
    Minnesota Wild: Dubnyk (Backstrom) – Folin, Blum, Brodin, Prosser, Spurgeon, Dumba – Parise "A", Kouivu "C", Pominville – Vanek, Haula, Fontaine – Zucker, Coyle, Niederreiter – Cooke, Brodziak, Carter

    Rozhodčí: Devorski, Rank – Murphy, Kovachik
    bahis siteleri