Boston – NY Rangers 3:0 (kon.) | Buffalo – Minnesota 0:7 (kon.) | Philadelphia – Vancouver 0:4 (kon.)
Ottawa – Montreal 4:1 (kon.) | Tampa – Edmonton 3:2 (kon.) | Florida – Colorado 2:4 (kon.)
St. Louis – Detroit 2:3 (po pr.) | Dallas – Winnipeg 1:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:4 (kon.)
San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Vancouver Canucks
Pátek 16.01.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jannik HANSEN - 0:4
     
    21:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Zepp se ani nestihl ohřát a už musí lovit puk ze své sítě! Edler našel na modré úplně volného JANNIKA HANSENA, který přesnou střelou k tyči dává na 0:4! Asistence: Alexander Edler.
    Radim VRBATA - 0:3
     
    21:24
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver využívá i druhou přesilovku! Na levé straně byl úplně volný RADIM VRBATA, který krásnou střelou zápěstím nedal Emerymu šanci! Branku musel ještě potvrdit videorozhodčí, neboť puk se od vnitřní tyče odrazil příliš rychle. Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
    Henrik SEDIN - 0:2
     
    13:21
    Vancouver právě vstřelil branku!

    Vancouver přesilovku bleskově využívá! Výborná bratrská spolupráce. Daniel Sedin vypálil z levé strany a jeho ránu tečoval HENRIK SEDIN. Emery byl bez šance. Asistence: Daniel Sedin, Alexandr Burrows.
    Nick BONINO - 0:1
     
    06:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Do vedení se dostávají překvapivě hosté, ačkoliv lepší týmem byli Flyers. NICK BONINO se elegantně obtočil kolem Del Zotta a přesnou střelou k tyči poslal hosty do vedení. Asistence: Shawn Matthias, Ryan Stanton.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 7. Bonino (Matthias, Stanton), 14. H.Sedin (D.Sedin, Burrows), 22. Vrbata (H.Sedin, D.Sedin), 22. Hansen (Edler)


    Philadelphia Flyers: Emery (od 22.Zepp) – Streit, MacDonald, Del Zotto, Schenn, Colaiacovo – Raffl, Giroux (C), Voráček – Umberger, Schenn, Simmonds (A) – Rinaldo, Couturier, Read – VandeVelde, Bellemare, Lecavalier
    Vancouver Canucks: Miller (Lack) – Edler, Tanev, Stanton, Bieksa (A), Sbisa, Corrado – D.Sedin (A), H.Sedin (C), Vrbata – Higgins, Bonino, Burrows – Matthias, Richardson, Kassian – Dorsett, Vey, Hansen

    Rozhodčí: McCauley, Kimmerly – Morin, McElman
    bahis siteleri