Přerov – Břeclav 4:0 (kon.) | Frýdek-M. – Opava 2:1 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 4:5 (po pr.)
Kobra – Klášterec nO 5:0 (kon.) | Poruba 2011 – Technika Brno 6:4 (kon.) | Nový Jičín – SK Karviná 7:3 (kon.)
po prodl.
SHK Drtiči Hodonín
4:5 (0:2, 2:2, 2:0 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Středa 28.01.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto! Ve zmatku před bránou se nejlépe zorientoval FRANTIŠEK ZÚBEK, který překonává Kevina Rozuma a končí tento napínavý zápas. Asistence: Jan Podešva
     
    61:35
    Píská se další vyloučení! Ľubomír Škápik (HOD) oslabí svůj tým o dalšího hráče. Vsetín bude hrát přesilovku 4 na 3.
     
    60:37
    A máme tu vyloučení na obou stranách. Na straně Vsetína to bude Martin Ambruz za podražení a na straně Hodonína Zdeněk Kučera za nafilmovaný pád. Hraje se 3 na 3.
     
    58:13
    Kolářova dělovka od modré je následována skvělou lapačkou Hromady! Krásný semafor.
     
    56:59
    Lukáš Vrba (VSE) podrazil svého jmenovce v hodonínském dresu a už si jde odpočinout na trestnou lavici.
     
    53:17
    Erik Hložánek (HOD) se dopustil velmi zbytečného faulu v obranném pásmu a nabídl tak Vsetínu výjimečnou šanci zvrátit průběh zápasu. Trest zní: nebezpečná hra vysokou holí.
     
    49:52
    Na pravém kruhu se z čista jasna zjevil Vítek, který si zpracoval kotouč a dorážel do poloodkryté klece, kde se ale zjevila magická lapačka Kevina Rozuma, která udržela vyrovnaný stav!
     
    49:26
    Hostujícím hráčům se rozhodně nelíbil současný stav utkání a proto ze všech sil ohrožovali Rozumovu bránu. Kristián Grman (HOD) si v této situaci pomohl hákováním a daroval tak soupeři přesilovku.
     
    47:50
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A tato akce končí vyrovnávacím gólem! Kučera si vyměnil Kotouč s Vrbou na modré čáře, projel kolem mantinelu až k levé tyči Hromadovy brány a už před ni servíroval kotouč JAKUBOVI SAJDLOVI, jenž se z mezikruží nemýlil! Asistence: Zdeněk Kučera, Lukáš Vrba I
     
    46:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A máme tu snížení! Jakub Sajdl převzal kotouč ve svém vlastním pásmu, následovně si z obránců udělal kužely a prokličkoval mezi nimi až před bránu odkud ale nakonec zatáhl kotouč do rohu odkud ovšem opět vrátil puk před svatyni Hromady, kde se u tyčky perfektně zorientoval ZDENĚK KUČERA a dává tak kontaktní gól svého týmu.
     
    45:28
    Jak rychle přesilovka začala, tak rychle i končí. V rohu pásma domácích došlo k ošklivému zákroku ze strany Petra Peše (HOD), který si jde sednout na trestnou lavici na 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku. Menší trest odpyká Radoslav Smetana.
     
    44:43
    Drtičům je poskytnuta jedinečná možnost snížit stav utkání. Martin Kývala (VSE) ke vyloučen za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    37:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ale valašský tým si bere dvougólové vedení zpět! Vaněk s Kolaříkem si několikrát vyměnili puk, aby uvolnili mezi kruhy MARTINA KÝVALU, který střelou ke vzdálenější tyči překonal Kotvana. Asistence: Jan Kolařík, Daniel Vaněk
     
    36:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po nevýrazné části hry se nám opět jako blesk t čistého nebe objevil kotouč v síti týmu hostů! Po krásné kombinaci celé první formace se na pravém kruhu objevil ĽUBOMÍR ŠKÁPIK a nedal Hromadovi jedinou šanci! Asistence: Jakub Sajdl, Zdeněk Kučera
     
    34:59
    Ľubomír Škápik nyní ukázal svoje ofenzivní choutky, projel mezi celou pěticí hráčů soupeře a cpal se před Hromadu! Brankáři Vsetína se s vypětím všech sil podařilo udržet dvougólové vedení svého týmu. Krásná akce hodonínského beka.
     
    30:34
    Daniel Vaněk se octl naprosto sám před domácím brankářem a zkoušel zavěsit do šibenice. Střela jen tak tak minula svatyni Drtičů!
     
    29:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování se kotouč dostal na hůl STANISLAVA BÁCHORA, který neváhal a dělovkou od modré čáry prostřelil bezmocného Kotvana. Asistence: David Vítek, Martin Ambruz
     
    27:48
    Grmanova dělovka od modré! Hostující gólman měl s tímto pukem velké problémy a nakonec byl nucen jej ukrýt pod svým tělem. Těžké chvilky pro Vsetín.
     
    24:57
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Velká minela v podání celé defenzívy Valachů! Jurásek našel po "dálnici" mezi obránci PETRA PEŠE, který se po pár krocích hnal sám na soupeřova brankáře. Hromada se snažil po Haškovsku skočit domácímu křídelníkovi pod nohy, ten ale gólmana přehodil a zakončoval do zcela opuštěné brány. Asistence: Zdeněk Jurásek
     
    21:12
    Kotvan čaruje! Ambruz si počkal u pravé tyčky na přihrávku a zakončoval do odkryté branky, kde se ale okamžitě zjevil beton domácího brankáře, který zastavil jasný gól VHK! Krásný hokejový moment!
     
    20:44
    Domácí se budou bránit ve třech. Škápik (HOD) si pomohl hákováním a už usedá na trestnou lavici.
     
    19:28
    Síly na ledě se vyrovnají. Michal Kuba (HOD) bude pykat dvě minuty za hákování.
     
    17:45
    Michal Hryciow (VSE) si jde odpočinout na trestnou lavici. Trest zní: hákování.
     
    14:57
    A máme tu přesilovku pro hosty. Zdeněk Jurásek (HOD) vyhodil kotouč za mantinel a půjde si sednout za katr z důvodu zdržování hry.
     
    12:18
    A máme tu první vyloučení – je to technický přestupek. Martin Kývala (VSE) si odsedí dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    08:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hráči VHK potvrzují svoji výbornou produktivitu. Martin Kývala využil okýnka v obraně domácího týmu, procpal se mezi beky a zakončoval na Kotvana, kterému se ještě podařilo neposedný puk vyrazit. Na dorážku FRANTIŠKA ZÚBKA byl ale krátký. Asistence: Martin Kývala
     
    06:09
    Jurásek ihned po buly z hranice kruhu pálil – následoval skvělý reflexivní zákrok Hromady, jenž nedal puku proniknout do své svatyně.
     
    00:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek! David Vítek se procpal do pásma Drtičů a pohotově nahodil před branku Kotvana na teč. Tuto nabídku využil kapitán DANIEL VANĚK k prvnímu gólu utkání a nadělil sám sobě tak krásný dárek ke svým osmadvacátým narozeninám. Asistence: David Vítek, Radim Tesařík

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 25. Peš (Jurásek), 37. Škápik (Sajdl, Kučera), 47. Kučera (Sajdl), 48. Sajdl (Kučera, Vrba I) – 1. Vaněk (Vítek, Tesařík), 9. Zúbek (Kývala), 30. Báchor (Vítek, Ambruz), 38. Kývala (Kolařík, Vaněk), 64. Zúbek (Podešva)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (41. Rozum) – Pokorný (C), Dufek, Škápik, Polesný, Kolář, Grman – Kučera, Sajdl, Lukáš Vrba I – Peš (A), Jurásek (A), Kuba – Mika, Tomi, Zezula – Smetana, Hložánek.
    Trenéři: Lubomír Oslizlo, Jan Prčík st.

    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Stojar) – Tesařík, Lukáš Vrba II, Haloda, Grebenjuk, Hryciow, Tichý, Báchor – Vítek, Vaněk (C), Kolařík (A) – Kubo, Slováček, Ambruz (A) – Zúbek, Ondráček, Podešva – Kývala.
    Trenéři: Luboš Jenáček, Viktor Hlobil

    Rozhodčí: Czubaj – Klouda, Musil
    bahis siteleri