Ottawa – Arizona 7:2 (kon.) | Boston – Los Angeles 3:1 (kon.) | New Jersey – Florida 3:1 (kon.)
NY Rangers – Carolina 4:1 (kon.) | Philadelphia – Toronto 1:0 (kon.) | Winnipeg – Dallas 2:5 (kon.)
Tampa – Columbus 3:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – Chicago 2:0 (kon.)
Montreal – Arizona 2:3 (kon.) | Washington – St. Louis 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Nashville 0:4 (kon.)
Vancouver – Minnesota 2:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:2 (0:2, 0:0, 4:0)
Edmonton Oilers
Neděle 01.02.2015, 04:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Lanc BOUMA - 4:2
     
    56:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To je ale obrat, Flames skóruje počtvrté. David Jones vyslal Mikael Backlunda do přečíslení dva na jednoho společně s LANCEM BOUMOU, první jmenovaný poslal žabičku právě na Boumu a ten prostřelil Scrivense podruhé v utkání ze své hole. Asistence: Mikael Backlunnd, David Jones.
    Sean MONAHAN - 3:2
     
    48:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No, a Calgary otáčí průběh utkání! Wideman chtěl už střílet od modré, ale nahrál ještě do rohu Giordanovi, který poslal puk skrze brankoviště na hůl SEANA MONAHANA, jenž dostává Flames do vedení 3:2! Asistence: Mark Giordano, Dennis Wideman.
    Lancem BOUMA - 2:2
     
    46:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Mikael Backlund vybojoval kotouč, našel Davida Jonese, který z mezikruží posunul puk ještě na pravou stranu k volnému LANCEMU BOUMOVI, jenž vymetl horní růžek Scrivensovi svatyně. Asistence: David Jones, Mikael Backlund.
    Mason RAYMOND - 1:2
     
    42:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je sníženo, 1:2! Flames dlouho obléhalo útočné pásmo, zpoza branky nakonec vybruslil až na kruh MASON RAYMOND a puk poslal nad rameno Scrivense. Asistence: Josh Jooris, TJ Brodie.
    Benoit POULIOT - 0:2
     
    11:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Kdo by to byl řekl, že Edmonton bude ve 12. minutě vést na ledě Flames 2:0! Jeff Petry svou střelou trefil jen boční síťku, puk vzal Eberle, objel bránu, nahrál na volného BENOITA POULIOTA a ten zvyšuje na ono skóre. Asistence: Jordan Eberle, Jeff Petry.
    Jordan EBERLE - 0:1
     
    02:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Bezbrankový stav je minulostí, Edmonton se dostává do vedení! Nugent-Honplins vyhrál vhazování, puk se dostal na hůl JORDANA EBERLEHO a ten prostřeluje Hillera. Asistence: Ryan Nugent-Honplins.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 43. Raymond (Jooris, Brodie), 47. Bouma (Jones, Backlund), 49. Monahan (Giordano, Wideman), 57. Bouma (Backlund, Jones) – 3. Eberle (Nugent-Honplins), 12. Pouliot (Eberle, Petry)


    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Giordano, Brodie, Russell, Wideman, Diaz, Engelland – Gaudreau, Monahan, Wolf – Raymond, Jooris, Colborne – Bouma, Backlund, Jones – Bollig, Stajan, Byron.
    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Schultz, Klefbom, Jeff Petry, Ference, Aulie, Fayne – Eberle, Nugent-Honplins, Pouliot – Purcell, Roy, Jakupov – Klinkhammer, Gordon, Hendricks – Gazdic, Lander, Fraser.

    Rozhodčí: Hebert, Lee – Brisebois, Lazarowich
    bahis siteleri