Brašov – Nové Zámky 5:4 (kon.)
konec
ASC Corona Brašov Wolves
5:4 (3:3, 0:0, 2:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 01.02.2015, 18:40MOL liga
Partner:
     
    57:28
    HC Nové Zámky dali gól!

    Po chybe v domácej obrane sa rútil sám na Polca ERIK ČALÁDI a strieľa kontakty gól. Asistencia: Róbert Brandis.
     
    55:23
    Brašov Wolves dal gól!
    Toto je zrejme rozhodujúci gól!
    K odrazenému puku sa dostal CSANÁD FODOR a strelou k bližšej tyčke prekonáva Krajčoviča! Asistencie: Peter Klouda, Jaroslav Obšut.
     
    48:30
    Brašov Wolves dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru! Puk dostal na hokejku JAROSLAV OBŠUT a po jeho tvrdej strele skončil v sieti! Asistencia: Martin Saluga.
     
    15:56
    HC Nové Zámky dali gól!

    Hneď potom ako sa Hietamaki vrátil na ľad, Zámky vyrovnávajú! Podstavek prihral ERIKOVI ČALÁDIMU, po jeho strele puk Polcovi prepadol do brány. Asistencie: Albín Podstavek, Ondrej Štefanka.
     
    12:51
    HC Nové Zámky dali gól!

    Zámky bleskovo odpovedajú! Po strele Faitha sa k dorážke dostal ERIK WEISSMANN a upravuje na 3:2! Asistencie: Juraj Faith, Peter Huba.
     
    11:56
    Brašov Wolves dal gól!
    Domáci sa opäť presadzujú! Tentokrát strieľa gól ARPÁD MIHÁLY a máme tu prvé dvojgólové vedenie v dnešnom zápase. Asistencia: Péter Zsolt.
     
    10:32
    Brašov Wolves dal gól!
    Klouda šikovnou prihrávkou našiel pred bránkou ATTILU IMECSA, ktorý do jeho prihrávky iba vložil hokejku a puk usmernil poza Krajčoviča. Asistencie: Peter Klouda, Richard Filip.
     
    07:18
    Brašov Wolves dal gól!
    A máme vyrovnané! PETRES MAGOR TIVADAR prekonáva Krajčoviča, ktorý bol pri jeho strele bezmocný. Asistencie: Csanád Fodor, Martin Saluga.
     
    04:38
    HC Nové Zámky dali gól!

    Po prihrávke Weissmanna otvára skóre dnešného zápasu strelou z prvej LUKÁŠ TÁBI. Aistencia: Erik Weissmann.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 8. Tivadar (Fodor, Saluga), 11. Imecs (Klouda, Filip), 12. Mihály (Zsolt), 49. Obšut (Saluga), 56. Fodor (Klouda, Obšut) – 5. Tábi (Weissmann), 13. Weissmann (Faith, Huba), 16. Čaládi (Podstavek, Štefanka O.), 58. Čaládi (Brandis)


    ASC Corona Brašov Wolves: Polc (Béres) – Filip (A), Obsut, Fodor, Saluga, Klouda – Pysarenko (A), Hietemaki, Mihály (C), Virág, Zsók – Imecs, Nagy, Molnár, Petres – Mátyás, János, Bálint, Péter, Márton
    HC MIKRON Nové Zámky: Krajčovič (Cikánek) – Huba (A),Ďurčo, Frolik, Weissmann, Faith (A) – Král, Šiška, Štefanka, Podstavek, Čaládi – Baron, Hrudiík, Brandis, Dubec Marek (C), Tábi

    Rozhodčí: Lascan Valentin, Gergely Lehel – Siko Levente, Trandafir Mihai
    bahis siteleri