Žilina – Poprad 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Košice 2:3 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Zvolen – Skalica 4:2 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
HC Košice
sk Neděle 01.02.2015, 17:00 • ZŠ Martin • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil, tri body si odvážajú hostia z Košíc! (19:28:48)
     
    59:49
    Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte 11 sekúnd a v Martine sa dejú neuveriteľné veci. Domáci tím ešte skúsi zabojovať!
    SMREK - 2:3
     
    59:49
    Martin dal gól!

    Tak toto je neuveriteľné! Zrejme sme to zakríkli a po tvrdej strele od modrej čiary puk končí v sieti! Tvrdo vypálil PETER SMREK a jeho rana skončila v sieti. Asistencie: Tibor Varga a Peter Galamboš.
     
    59:45
    Domáci tím ešte hrá bez brankára, ale zrejme mu to nepomôže. Vhadzovať sa ešte bude pred Melicherčíkom.
     
    59:32
    K puku sa postavil Markovič a pokúsil sa oklamať Melicherčíka, ale ten si počkal na zakončenie po pokuse o blafák, no puk napokon smeroval mimo bránky.
     
    59:32
    Po zmätku pred bránou Košíc Juraj Konc dvíha prekrížené ruky nad hlavu a nasledovať bude trestné strieľanie, pretože Melciherčík si pravým betónom posunul bránku.
     
    59:01
    Brankár Čech je už na striedačke a nasledovať bude vhadzovanie pred Melicherčíkom. Martin vynaloží posledné sily do pokusov o návrat do hry.
     
    58:01
    Domáci hokejisti neboli ďaleko od gólu! Galamboš po veľkej aktivite získal puk spod Melicherčíka, ale v rýchlosti potom košického brankára nedokázal prekvapiť.
     
    55:41
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za narazenie na mantinel Radovan Bondra.
     
    55:05
    Domáci hokejsti sa sústredili na ofenzívu a úplne zabudli na obranu. Priamo pred bránkou sa tak ocitol hosťujúci Jenčík, ale v rýchlosti mu chýbal iba kúsok. Čech si poradil.
     
    53:50
    Domáci hokejisti sa napokon do pásma vrátili a bola z toho veľmi dobrá strela! Pálil Varga a Melicherčík nemal všetko pod kontrolou, no jeho zle vyrazený puk mu pomohla popratať defenzíva.
     
    50:01
    Rozhodcovia napokon udelili takéto tresty: hosťujúci Tomáš Hrnka inkasuje dvojminútový trest za údery + osobný trest na nešportové správanie a zhodenie rukavíc, domáci Radoslav Illo je potrestaný za sekanie + inkasuje aj osobný trest za údery. Obaja smerujú rovno do šatní.
     
    50:01
    Na ľadovej ploche je to poriadne nervózny súboj! Nervy praskli hneď niekoľkým hráčom, no najväčšiu pozornosť upútali Illo a Hrnka, ktorých od seba v poslednej chvíli pred výraznejšou bitkou oddelili iba rozhodcovia. Takisto museli riešiť aj Černáka a Fujeíka, ktorí sa ale do bitky nehrnuli tak ako predchádzajúca dvojica.
     
    49:06
    Rozhodcovia vylučujú na oboch stranách. Na trestnú lavicu smeruje hosťujúci Richard Jenčík za údery a domáci Ivan Ďatelinka takisto za údery. Musíme ale uznať, že sme videli iba menšie naťahovanie sa, nie žiadnu bitku.
     
    46:57
    Hra sa poriadne rozprúdila a na ľadovej ploche je to poriadne zaujímavé! Od útočnej modrej čiary tentokrát vypálil domáci Smrek a jeho rana bola skutočne nebezpečná, ale hostia odolali.
     
    45:56
    Domáci si ale musia dávať aj veľký pozor v obrane. Košickí hokejisti a bleskovo pred bránkou ocitli v prečíslení dvoch na jedného, ale po prihrávke Jenčíka Spilara zázračne vychytal Čech.
    Radoslav ILLO - 1:3
     
    44:30
    Martin dal gól!

    Zápas dostáva úplne iný náboj! Najskôr v útočnej tretine pálil Smrek, ale jeho pokus zblokovala iba hosťujúca defenzíva. Dravo sa po ňom ale vrhol RADOSLAV ILLO a nekompromisne ho prepálil za Melicherčíka. Asistencia: Peter Smrek.
     
    43:58
    Konečne sme videli aj zaujímavú šancu hostí! Po prudkej strele Melciherčík puk iba vyrazil pred seba a Varga sa ho tam všemožne snažil upratať, ale domácemu hráčovi to napokon nevyšlo.
     
    38:10
    Martin sa bude brániť! Za hákovanie smeruje na trestnú lavicu Jaroslav Markovič.
     
    34:33
    Domáci hokejisti sú v obrane úplne stratení a je iba otázkou času, kedy opäť inkasujú. Tentokrát Čecha veľmi nepríjemne vyskúšal Sojčík, no lapačka domáceho gólmana bola našťastie pre domácich fanúšikov dostatočne rýchla.
     
    34:16
    Košičania to napokon skúsili aj z opačnej strany. Z pravej strany sa až pred bránku natlačil Macejko a puk sa všemožne snažil pretlačiť za čiaru, ale betóny domácieho gólmana boli pozorné osadené na zemi.
     
    30:42
    Košičania mohli svoj náskok ešte zvýšiť! Hrnka sa dostal pred obranu, ktorá bola veľmi nepozorná, ale napokon to nevyužil. V samostatnom nájazde na brankára sa vyznamenal Čech, ktorý nespanikáril a počkal si na zakončenie útočníka hostí, ktoré smerovalo iba po ľade.
     
    29:36
    Pozor však aj na opačnej polovici. Hostia sa rýchlo presunuli do útoku, ale tam si Spilar príliš nerozumel s Bartošom. Prvý menovaný prihrával na stranu pre skúsenejšieho spoluhráča, ale Bartoš to nečakal a napokon nevystrelil.
     
    29:20
    Martin buly v pásme vyhral a okamžite sa pustil do zakončenia. Od modrej čiary pálil Ďatelinka a Melciherčík puk iba vyrazil. Tam po ňom síce siahal Zucker, ale dorážka napokon v rýchlosti neprišla.
     
    26:25
    Oddychový čas domácich.
    Tomáš HRNKA - 0:3
     
    26:25
    Košice dali gól!

    Domáci bleskovo inkasujú aj tretí gól! Hosťujúci tím sa opäť skvele zorientoval v strednom pásme, puk dostal pri pravom mantineli TOMÁŠ HRNKA a okamžite si to namieril do pásma. Jeho zakončenie zo strany Čecha prekvapilo a stav je už 0:3. Asistencie: Marek Bartánus a Miroslav Macejko.
    Ivan RACHŮNEK - 0:2
     
    25:21
    Košice dali gól!

    Hosťujúci hokejisti podnikli rýchly protiútok a vyhrávajú už rozdielom dvoch presných zásahov. Vysunutý IVAN RACHŮNEK dostal výbornú prihrávku na hranici útočného pásma, rýchlo sa presunul na hranicu ľavého kruhu a spoza nej nekompromisne skóroval. Asistencie: Gabriel Spilar a Adam Jánošík.
     
    24:58
    Teraz ale musíme pochváliť aj domáci tím! Podzinš sa uvoľnil na pravej strane a rýchlo pálil, pričom Melicherčík vôbec nevedel, kde puk má. Napokon ho ale v poslednej chvíli vyrazil za bránku.
     
    21:56
    Košičania mohli okamžite skórovať vo vlastnom oslabení! Hosťujúci Češík zachytil zadovku Smreka, puk posunul Sojčíkovi a ten sa ocitol úplne sám pred brankárom, no v rýchlosti ho neprekvapil.
     
    21:43
    Košice sa budú brániť! Vo vlastnej obrannej tretine sa držaním previnil Tomáš Hrnka.
     
    19:39
    Domáci hokejisti sa napokon do pásma ešte dostali a bola z toho priadne nebezpečná situácia. Na pravej strane ostal pred bránkou nepokrytý Jokeľ, ktorého však v rýchlosti pozorný Melicherčík vychytal.
     
    17:42
    Obrovská chyba hostí sa mohla skončiť vyrovnaním! Bartoš vo vlastnej obrannej tretine venoval súperovi puk, dostal ho úplne osamotený Markovič, ktorý ale vo veľkej rýchlosti napálil iba lapačku Melicherčíka.
     
    13:57
    Košičania sa ešte udržali v pásme, ale Češíkovo zakončenie z blízka sa neujalo. Naopak, domáci tím podnikol rýchly protiútok. Po prečíslení troch proti dvom prišla Zuckerova strela, ale Melicherčík ju dobre videl.
     
    11:56
    Domáci hokejisti mohli takmer okamžite odpovedať! Svoboda na ľavej strane oklamal Štrbáka a popred bránku poslal prihrávku na Markoviča, no ten v rýchlosti zakončil iba tesne vedľa troch žrdí.
    Peter SOJČÍK - 0:1
     
    11:08
    Košice dali gól!

    Hostia ustáli situáciu pred svojou bránkou a bleskovo sa presunuli do útoku. Tam využili množstvo priestoru, Bondra takmer spred bránky prihrával na pravú stranu a PETER SOJČÍK už zakončoval iba do odkrytej siete. Asistencie:Radovan Bondra a Matej Češík.
     
    08:42
    V tejto chvíli musíme pochváliť kombináciu hostí! Bartoš zaviedol puk do pásma, prenechal ho Spilarovi a ten svojimi technickými parádičkami preniesol hru až pred bránku, kde po jeho prihrávke Jenčík v rýchlosti z pravej strany neprekvapil.
     
    07:02
    Toto už ale vyzeralo oveľa zaujímavejšie! Domáci hokejisti sa dobre rozložili v pásme, puk dostal Dlouhý a okamžite pálil. Tejto strely sa ale nezľakol mladučký Černák, ktorý ju obetavo zblokoval.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 45. Illo (Smrek), 60. Smrek (Varga, Galamboš) – 12. Sojčík (Bondra, Češík), 26. Rachůnek (Spilar, Jánošík), 27. Hrnka (Bartánus, Macejko)


    HK VITAR Martin: Čech (Žingor) – Matejka, Ďatelinka (C), Dlouhý, Lojek, Brcko, Smrek, Dvořák, Kolba – Varga, Galamboš, Zucker – Važan, Svoboda, Markovič – Podzinš, Fujerík, Themár – Jokeľ, Dírer, Illo
    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar – Lapšanský, Rachůnek, Bicek – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bondra

    Rozhodčí: J. Konc – Sčensný, Tvrdoň
    bahis siteleri