New Jersey – Ottawa 2:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:4 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:0 (kon.)
Columbus – Arizona 1:4 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:1 (po pr.)
Nashville – Toronto 4:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:0 (kon.) | Dallas – Colorado 2:3 (3:4 po s.n.)
Vancouver – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Anaheim – Carolina 5:4 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 04.02.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Zřejmě poslední velkou šanci zápasu si připravil Anisimov, který si navedl puk na střelu, ale poté poslal kotouč jen do připraveného Mikea Smithe, který je jedním z favoritů na první hvězdu utkání!
    Tobias RIEDER - 1:4
     
    57:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! TOBIAS RIEDER naprosto bez problémů trefil kousek od útočné modré čáry prázdnou bránu a připisuje si svou osmou branku v sezóně. Asistence: Antoine Vermette
     
    57:07
    Domácí to zkouší v šesti, Forsberg je na střídačce!
     
    56:30
    Letestu se řítil mezi dvěma obránci na Smithe, ale v poslední chvíli se rozhodl přihrávat pod sebe a následně byla šance Columbusu skvělým obranným zákrokem Murphyho zhacena.
     
    54:14
    Je tady šance pro domácí. Na trestnou lavici míří Tobias Reider (ARI) – 2 min za nedovolené bránění
     
    49:51
    Mike Smith nyní neměl ani zdání, kde se nachází kotouč, který byl za zády brankáře Arizony, ale rychlá reakce Campbella zachránila Arizonu od inkasování kontaktní branky.
     
    48:17
    Velmi husto měl Mike Smith ve vlastním brankovišti, byl dokonce povalen na záda, ale i přesto dokázal kotouč udržet v lapačce, a co je důležitější, před brankovou čárou.
     
    44:06
    Anisimov už mohl zakončovat do odkryté horní části branky, ale přečíslení dvou na jednoho v poslední chvíli zmařil jeden z hostujících obránců výborným skokem pod nohy Anisimova.
     
    38:38
    A vylučuje se. Provokatér Ryan Johansen (CBJ) uštědřil Stoneovi jednu svižnou hokejkou a dostává dvě trestné minuty za krosček.
     
    36:07
    Třikrát zkoušel štěstí Nick Foligno, jenže třikrát trefil domácí kapitán jen Smithe, který si poradil i s pohotovou dorážkou Wennberga a přerušil hru.
     
    34:02
    Na druhé straně postupoval na Smithe zboku osamocený Hartnell, ale ani on nenašel skulinku ve výstroji hostujícího brankáře.
     
    33:43
    Velký závar před Forsbergem, ale domácí gólman si poradil hned s několika dorážkami a udržel svůj tým nad vodou!
     
    30:14
    Se závěrem přesilovky nakonec přišlo pár dobrých střel, ale Smith byl připraven a zasáhl proti dvěma střelám Johansena i dorážce Atkinsona.
     
    28:14
    Domácí si aktivitou vykoledovali faul, na trestnou lavici již zamířil Antoine Vermette (ARI), který zahákoval Anisimova.
     
    25:46
    Velmi dobrou střelu vyslal na Smithe McMillan, ale hostující gólman byl po několika minutách bez zákroku pozorný a zasáhl.
    Shane DOAN - 1:3
     
    25:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté hrají přesilovky opravdu výborně a během tří minut využívají již druhou početní výhodu. Yandle tvrdě vypálil od modré, Forsberg neudržel kotouč a SHANE DOAN z dorážky poslal kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Lauri Korpikoski, Keith Yandle
     
    24:16
    Znovu se vylučuje. Ryan Murray (CBJ) se provinil hákováním a oslabuje Columbus.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 1:2
     
    22:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    I Arizona využívá přesilovou hru a bere si zpět své vedení! Yandle u střídaček získal kotouč, poslal jen na OLIVERA EKMANA-LARSSONA, který svižnou střelou prostřelil Forsberga. Domácímu brankáři skvěle clonil Shane Doan. Asistence: Keith Yandle, Antoine Vermette
     
    22:04
    Johansen provětral v oslabení obranu Arizony, hledal zadovkou Letestua, ale ten před Smithem nedosáhl na kotouč. DObrá akce Columbusu v oslabení.
     
    21:56
    Střelec vyrovnávací branky James Wisniewski (CBJ) zastavil nedovoleným způsobem Korpikoskiho a míří na trestnou lavici.
    James WISNIEWSKI - 1:1
     
    20:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Parádní vstup Columbusu do druhé třetiny! Domácí dohrávali přesilovou hru, brzy po úvodním buly se dostali do útočného pásma, JAMES WISNIEWSKI si vyměnil kotouč s Johnsonem a poté tvrdou ranou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jack Johnson, Scott Hartnell
     
    19:24
    Dobrým pohybem si domácí vykoledovali faul, na lavici hanby již míří Connor Murphy (ARI), který se provinil krosčekem.
     
    18:59
    Zcela volný byl u tyče Smithovy brány Letestu, ale domácí útočník nedokázal ze vzduchu trefit Atkinsonovo nahození!
     
    16:25
    Velmi záhy po vhazování letěly na Forsberga dvě střely, tu první Forsberg jen vyrazil mezi kruhy a nakonec musel zasahovat i proti druhé a nebezpečnější ráně, kterou vytěsnil pravým betonem.
     
    09:09
    Poté, co se kotouč ocitl v ochranné síti za bránou Forsberga se do sebe zlehka pustili Brandon Dubinsky (CBJ) a Kyle Chipchura (ARI) a oba jdou na pět minut na trestnou lavici za bitku.
    Lucas LESSIO - 0:1
     
    08:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté využívají své aktivity ke vstřelení branky a jdou do vedení! B.J. Crombeen po souboji několika hráčů za bránou poslal kotouč na Forsberga, který jej jen vyrazil ke své druhé tyči a LUCAS LESSIO zametl kus černé gumy pohotově do odkryté brány. Asistence: B.J.Crombeen, Brendan Shinnimin
     
    05:35
    První obrovskou šanci zápasu měl hostující Tobias Rieder, ale ten svižnou střelou z mezikruží nepřekonal výborného Antona Forsberga.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 21. Wisniewski (Johnson, Hartnell) – 8. Lessio (Crombeen, Shinnimin), 23. Ekman-Larsson (Yandle, Vermette), 26. Doan (Korpikoski, Yandle), 58. Rieder (Vermette)


    Columbus Blue Jackets: Forsberg (McElhinney) – Johnson, Tjutin, Savard, Murray, Wisniewski, Leopold – Atkinson, Johansen, Foligno – Tropp, Dubinsky, Hartnell – Skille, Anisimov, Wennberg – Boll, Letestu, Connauton
    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Michálek, Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Murphy, Campbell – Doan, Vermett, Rieder – Erat, Gagner, Korpikoski – Moss, Chipchura, McMillan – Crombeen, Shinnimin, Lessio

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Justin St. Pierre – Trent Knorr, David Brisebois

    Diváci: 14108
    bahis siteleri