New Jersey – Ottawa 2:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:4 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:0 (kon.)
Columbus – Arizona 1:4 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:1 (po pr.)
Nashville – Toronto 4:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:0 (kon.) | Dallas – Colorado 2:3 (3:4 po s.n.)
Vancouver – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Anaheim – Carolina 5:4 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
5:4 (0:0, 2:2, 2:2 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Středa 04.02.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Corey Perry (ANA) (2 + 1)
    2. Ryan Getzlaf (ANA) (1 + 2)
    3. Francois Beauchemin (ANA) (0 + 1) (06:41:08)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Tlustý (CAR) (0 + 0, čas na ledě 13:28, 1 střela)
    Andrej Sekera (CAR) (0 + 1, čas na ledě 22:26, 2 střely)
     
    Pokud jste fanoušky útočného hokeje, pak jste se dnes při souboji Aneheimu s Carolinou rozhodně nenudili. Duel sice začal velmi vlažně a úvodních dvacet minut branky nepřineslo. Ale pak se děly věci. Několik obratů ve skóre, ten poslední pak dokonali domácí Kačeři. Nejdříve srovnali ztrátu 2:4, aby pak skvělou akcí v prodloužení rozhodli střetnutí a brali více bodů ze zápasu proti týmu z Východní konference. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou středu.
     
    Konec zápasu.
    GETZLAF - 5:4
     
    60:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jak rychle prodloužení začalo, tak rychle také skončilo. Ani ne minutu potřebovali domácí bojovníci na rozhodující trefu zápasu. Corey Perry znovu ukázal, jak moc dobře si rozumí se svým kolegou RYANEM GETZLAFEM na ledové ploše. Mezi dvěma tahouny Ducks panuje opravdu úžasná chemie, druhý jmenovaný Getzlaf už snad ani nemohl netrefit branku, když dostal právě od Perryho naservírovaný touš na hokejku. Asistence: Corey Perry, Francois Beauchemin.
     
    60:06
    Vhazování na začátku prodloužení vyhráli Hurricanes, ale Kačeři svého dnešního soka o kotouč velice rychle připravují.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    První třetina bez branek a pak náhlé převraty ve skóre. Oba týmy v základních šedesáti minutách vstřelily čtyři branky, takže rozhodne až prodloužení, případně i samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:13
    Poslední vteřiny ze základní hrací doby, Kesler a Cogliano ještě stihli tropit neplechu v útočné třetině. Ale zatím se zdá, že dnes uvidíme i prodloužení.
     
    58:33
    Trojice útočníků v domácích trikotech kolem Chudobinovy klece, ale teď ani Corey Perry nevyzrál na gólmana Caroliny, Canes vyhazují do střední třetiny.
     
    58:03
    Rozběhly se závěrečné dvě minuty třetího děsjtví, oba celky se soustředí především na útočné funkce, než aby se ze strachu stahovaly do brany. Je opravdu na co koukat.
     
    57:26
    Překvapivě ale Carolina nadále útočí a je docela aktivní. Pokračovat budeme po krátké komerční pauze.
    PERRY - 4:4
     
    55:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Radosti je dostatek v Honda Center na konci třetí třetiny! Důraz, který Ducks na začátku třetí třetiny ztratili a stále se ho nemohli dočkat, ten přišel až v ten nejdůležitější moment. Tedy ve chvíli, kdy toužili Kačeři vyrovnat. COREY PERRY protlačil puk za brankovou čáru, když už se zdálo, že je situace beznadějná. Pak ale přeci jen puk prošel na určené místo a výsledek je po dlouhých minutách opět smírný. Asistence: Sami Vatanen, Ryan Getzlaf.
     
    55:20
    Aby nebylo málo změn, rozjela se jen několikavteřinová přesilovka pět na čtyři ze strany Ducks, Perry a Kesler ale nepřekonali Chudobina.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. Perry (Getzlaf), 35. Kesler (Lindholm, Palmeri), 50. Smith-Pelly (Silfverberg, Lovejoy), 56. Perry (Vatanen, Getzlaf), 61. Getzlaf (Perry, Beauchemin) – 30. Sjomin (Rask, Liles), 32. McClement (Lindholm, Sekera), 45. Malone (TS), 46. J. Staal (E. Staal)


    Anaheim Ducks: Andersen (Bryzgalov) – Lovejoy, Fowler, Beauchemin, Lindholm, Vatanen, Stoner – Perry, Getzlaf, Maroon – Beleskey, Kesler, Palmieri – Silfverberg, Rakell, Cogliano – Jackman, Thompson, Smith-Pelly
    Carolina Hurricanes: Chudobin (Ward) – Faulk, Sekera, Hainsey, Murphy, Gleason, Liles – Lindholm, J. Staal, E. Staal – Sjomin, Rask, Gerbe – Tlustý, Nash, Skinner – Dwyer, McClement, Malone

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Watson – Heyer, Racicot

    Diváci: 16 274
    bahis siteleri