New Jersey – Ottawa 2:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:4 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:0 (kon.)
Columbus – Arizona 1:4 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | St. Louis – Tampa 2:1 (po pr.)
Nashville – Toronto 4:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:0 (kon.) | Dallas – Colorado 2:3 (3:4 po s.n.)
Vancouver – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Anaheim – Carolina 5:4 (po pr.)
konec
Nashville Predators
4:3 (2:0, 0:1, 2:2)
Toronto Maple Leafs
Středa 04.02.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Colin WILSON - 4:3
     
    51:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville znovu o gól vpřed! Neal objížděl bránu Maple Leafs, nahodil a Fisher clonící před Bernierem ještě vybojoval puk pro dojíždějícího COLINA WILSONA, pro kterého už bylo hračkou dorazit kotouč do poloodkryté klece hostí. Asistence: Mike Fisher, James Neal.
    Mike FISHER - 3:3
     
    46:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Stav je znovu vyrovnaný! Josi vyhodil puk z obranné třetiny přesně na Wilsona, ten najednou zrychlil a poslal puk před bránu přesně do míst, kam si nabruslil MIKE FISHER. Tomu stačilo jen nastavit hůl. Asistence: Colin Wilson, Roman Josi.
    Mike SANTORELLI - 2:3
     
    42:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Toronto obrací zápas! MIKE SANTORELLI si nikým neatakovaný uspořádal volnou jízdu obranným pásmem Nashvillu, kterou zakončil přesnou střelou za záda Huttona. Asistence: Joffrey Lupul, Morgan Rielly.
    Nazem KADRI - 2:2
     
    42:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Srovnáno! Neskutečnou přihrávku vyslal z vlastní třetiny modrou Franson. Tam si puk převzal Booth, který ale po samostatném úniku svůj souboj s Huttonem znovu prohrál. Naštěstí pro hosty dojel celou situaci nejrychleji NAZEM KADRI a ten už kotouč za bezmocného gólmana v klidu doklepl. Asistence: David Booth, Cody Franson.
    Daniel WINNIK - 2:1
     
    27:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto snižuje! Puk putoval z rohu od Lupalu k Santorelliho, který zrychlil hru přihrávkou na DANIELA WINNIKA. Ten okamžitě pálil a krátký kolaps obrany Predátorů byl dokonán, Hutton se za jeho ranou jen ohlédl. Asistence: Mike Santorelli, Joffrey Lupul.
    Shea WEBER - 2:0
     
    15:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    To už však neplatí! K puku se totiž dostal majitel nejtvrdší střely v NHL SHEA WEBER a jak je mu dobrým zvykem, propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Forsberg, Mike Fisher.
    Seth JONES - 1:0
     
    11:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Neskutečný kiks teď předvedli Maple Leafs! Kadri ztratil puk na červené čáře, kde ho pro domácí ukořistil SETH JONES, který se tak dostal do samostatného úniku a v něm si domácí bek poradil skvěle. Berniera překonal přesnou a tvrdou střelou zápěstím. Bez asistence.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 12. Jones, 16. Weber (Forsberg, Fisher), 47. Fisher (Wilson, Josi), 52. Wilson (Fisher, Neal) – 28. Winnik (Santorelli, Lupul), 43. Kadri (Booth, Franson), 43. Santorelli (Lupul, Rielly)


    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Josi, Weber, Bartley, Jones, Ekholm, Volčenkov – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Neal – Cullen, Järnkrok, Bourque – Nyström, Gaustad, Beck
    Toronto Maple Leafs: Bernier (39.-45. Reimer) – Rielly, Franson, Holzer, Robidas, Gardiner, Polák – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Winnik, Kadri, Lupul – Komarov, Holland, Clarkson – Booth, Santorelli, Pánik

    Rozhodčí: O’Rourke, Martell – Henderson, McElman
    bahis siteleri