PZ Kladno – Ústí n/L 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Karlovy Vary B 0:7 (kon.) | Mountfield HK – Poruba 2011 13:6 (kon.)
Havířov – Třebíč 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:7 (0:5, 0:0, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary B
Pátek 13.02.2015, 18:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    52:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tohle už je pořádný debakl a osobně lituji gólmana Spáčila, který nemá dnes na střídačce žádného náhradníka, který by ho mohl vystřídat! Jakub Novák předložil puk ŠTĚPÁNU CSAMANGOVI, který vypálil zápěstím z okraje kruhů a jeho rána se štěstím, když se odrazila ještě od jednoho z bránících Rebelů, zaplula za záda bezmocného brankáře Rebelů! Asistence: Jakub Novák.
     
    47:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš! Tento útok dělá Rebelům v dnešním utkání obrovské problémy a zvýšil už na 6:0 z pohledu Západočechů! Štěpán Csamango na sebe chytře nalákal pozornost před brodským brankovištěm a posunul puk vedle sebe na úplně volného MICHALA SUSE, jenž do odkryté brány zkompletoval svůj hattrick! Asistence: Štěpán Csamango.
     
    19:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To je neuvěřitelné!!! Rebelové ještě před odjezdem do kabin inkasují a potupná pětka je na světě už po první přestávce! Od modré čáry nahodil puk na bránu Pavel Hubáček a před bránou se bleskově zorientoval MICHAL SUS, který usměrnil kotouč do sítě! Asistence: Pavel Hubáček.
     
    16:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rozjetí Západočeši vůbec nepolevují ze svého vysokého tempa, které jim přineslo už čtvrtou gólovou radost! Jakub Novák s Milanem Novákem posunuli puk mezi kruhy na volného ŠTĚPÁNA CSAMANGA, jenž se do hracího předmětu opřel vší silou a propálil gólmana Spáčila! Asistence: Milan Novák, Jakub Novák.
     
    14:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A třetí puk končí za zády smutného brankáře Spáčila, který je zatím naprosto bez šance! Od Štěpána Csamanga putoval puk mezi kruhy na hůl Jakuba Juránka, od kterého se dostal před brankoviště na hůl úplně volného MICHALA SUSE, jenž už se před zcela odkrytou bránou nemohl mýlit! Asistence: Václav Juránek, Štěpán Csamango.
     
    12:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Havlíčkův Brod ztratil v útočném pásmu puk a hosté jdou z rychlého protiútoku do dvoubrankového trháku! Vzorný důraz na brankovišti předvedlo duo Milan Novák – JAKUB NOVÁK, přičemž druhý jmenovaný zblízka doklepl kotouč za bezmocného gólmana Spáčila! Asistence: Milan Novák.
     
    09:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je nepříjemná situace pro Rebely, kteří nabrali jednogólové manko! Štěpán Csamango vyhrál vhazování v útočném pásmu na JAKUBA KREJSU, který už si věděl úplně sám před gólmanem Spáčilem rady a zasunul zblízka puk za jeho záda! Asistence: Štěpán Csamango.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Krejsa (Csamango), 13. J. Novák (M. Novák), 15. Sus (Juránek, Csamango), 17. Csamango (M. Novák, J. Novák), 20. Sus (Hubáček), 48. Sus (Csamango), 53. Csamango (J. Novák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil – A. Němec, Lobo, Mendl, Motl, Vlček, Pazourek, Ludvík "A", Hlídek, Brebera "C", Drobný, Kittler, Hubert, Polák, Málek, Přibyl
    HC Energie Karlovy Vary B: Frček (Šmídl) – Binias, Priškin, Truhlář "A", Vávra, Pastier, Klíma "C", Pfister, Csamango, Sus, Juránek, Hubáček, J. Novák, M. Novák, Krejsa "A"

    Rozhodčí: Pokorný – Klouda, Polák
    bahis siteleri