Přerov – Vsetín 6:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 6:4 (kon.) | Opava – SK Karviná 7:0 (kon.)
Břeclav – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 3:7 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 3:2 (kon.)
Sokolov – Kobra 4:2 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 6:5 (kon.) | Kolín – Jablonec n/N 2:1 (kon.)
konec
HC Děčín
6:5 (0:1, 5:2, 1:2)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Středa 18.02.2015, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Po přestřelce vítězí Děčín těsně 6:5 a připisuje si tak osmé vítězství v řadě. Hosté ale podali parádní výkon a rozhodně úspěchu nebyli daleko. To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji všem hezký zbytek večera a u dalších online přenosů se těším na shledanou. (20:10:39)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Vypadá to, že Děčín své vedení uhájí.
     
    59:32
    Medvědi vyhazují puk z pásma do bezpečí.
     
    59:26
    Kašák je na střídačce, hosté hrají powerplay.
     
    59:24
    Zakázané uvolnění Děčína.
     
    59:10
    Zatím jim to však Medvědi neumožňují.
     
    58:59
    Branka hostí však zatím není prázdná. Vhazuje se ve středním pásmu. Dá se však očekávat, že se Klášterec o powerplay pokusí.
     
    58:59
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    58:53
    Ofsajd hostí. Bude se vhazovat ve středním pásmu blíže děčínské brance.
     
    58:07
    Klášterečtí vrhají své poslední síly do útoku a zkouší se znovu o vyrovnání. Medvědi jsou zatím proti.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:41
    Po akci hostí se vhazuje v pásmu Děčína, konkrétně po pravici Štichy.
     
    57:11
    Molnár měl na holi hattrick v dnešním utkání. Jeho přízemní střelu však v pohodě kryje Kašák.
     
    55:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku se do přečíslení dva na jednoho dostali Filipovský s TOMÁŠEM FAIGLEM a druhý jmenovaný poté švihem vystřelil a puk namířil přesně do šibenice klášterecké branky. Drama tak znovu pokračuje a domácí se ujímají znovu vedení. Asistence: Jan Filipovský, Jan Kment.
     
    54:52
    Táborský přebruslil Haška a mířil před Štichu. Ale domácí brankář uspěl.
     
    54:11
    Dvě slepené branky hostí evidentně Medvědy zaskočily a ti se zatím od vyrovnání nedostali zpět do svého tempa. Naopak hosté hrají jednodušeji a čím dál více se tlačí před děčínskou branku.
     
    53:39
    Nyní na druhé straně zahrozil Drnec, ale tváří v tvář Kašákovi neuspěl.
     
    52:55
    Hosté jsou na koni a nyní mohli vsítit vedoucí branku. Jenže v jejich snaze o ní zazvonila tyč děčínské svatyně!
     
    51:51
    Klášterec právě vstřelil branku!
    No panečku a je opět srovnáno. Hosté se taktéž po vhazování dostali do útočného pásma, kde na domácí branku vyslali několik nebezpečných střel. Jedna z nich se ale ujala, konkrétně ta z hokejky PETRA FREIBERGA, jenž byl velmi dobře připraven před děčínskou brankou. Svou střelou pak nedal Štichovi vůbec žádnou šanci a vrátil svůj tým zpět do hry. Asistence: Martin Osmík.
     
    50:36
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Nyní to už ale neplatí a i hosté svou početní výhodu využívají. Dlouho se totiž drželi v děčínském pásmu, a to se jim vyplatilo. Před branku Děčína se dobře postavil JAKUB VRÁNA, který poté neměl problém poslat puk za záda bezmocného Štichy. Klášterečtí se tak dostávají Děčínu na dostřel jediného gólu. Asistence: Oto Táborský, Jiří Běhal.
     
    49:55
    Hosté se ihned uhnízdili v děčínském teritoriu, odkud se snaží pálit snad z každé pozice, aby se dostali Děčínu na dostřel jediné branky. Zatím se však Medvědi drží.
     
    49:48
    Za hákování si jde odpočinout na dvě minuty Kment. Hosté tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    49:20
    Rubeš z protiútoku střílel z prostoru levého kruhu a znovu se musel mít co otáčet děčínský gólman. I jeho projektil fakt dokázal semaforem zlikvidovat.
     
    48:29
    Trma vrma před Kašákem, z níž odchází po teči Volrába úspěšně právě hostující brankář. Ten musí čelit dalším střelám Děčína.
     
    47:53
    V menším tlaku se nyní ocitli Medvědi, ale nakonec se k puku dostal Klement a vyhodil ho z pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    46:56
    Faigl znovu tváří v tvář Kašákovi, ale druhý jmenovaný likviduje další pokus tohoto šikovného útočníka.
     
    46:06
    Znovu se hosté ocitli před domácí svatyní, ale pozorného Štichu překonat nedokázali. Nicméně Klášterečtí sympaticky útočí a rozhodně v tomto utkání ještě nic nevzdávají.
     
    45:00
    Potlesk děčínského publika nyní obdržel Marek Šticha. Aby ne, nájezd dvou útočníků Klášterce, kteří v krátkém sledu po sobě vyslali na brankáře Děčína dvě prudké střely, dokázal bravurně zneškodnit!
     
    43:56
    Faigl dostal přihrávku od Kmenta, ale znovu se před brankovištěm Klášterce neprosadil. Kašák ukrytím puku pod svojí lapačkou poté přerušuje hru.
     
    42:58
    Z druhé strany ujel Volráb, ale stejně dobře si počínal také Kašák na straně hostí, který děčínského útočníka nepustil do zakončení.
     
    42:08
    Nyní si nebezpečně počínal před domácí brankou Hrdlička, kvůli němuž musel Šticha povyjet z branky, aby mu snížil střelecký úhel. To se nakonec povedlo a Hrdlička se nakonec ke střele nedostal.
     
    41:07
    Oliverius viděl volného Faigla, který poté okamžitě bez přípravy vystřelil. Kašák ale včas sklapl betony a další inkasované brance tak skvěle zabránil.
     
    40:14
    Hosté se ihned dostali k puku a spěchali před branku Děčína. Tam vyslal jedovku Táborský, ale Šticha si dokázal poradit a Medvědy tak podržel.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešnímu utkání přihlíží 377 diváků.
     
    I druhá třetina je už minulostí. Padlo v ní neuvěřitelných sedm branek. Nejprve se hosté dostali do dvoubrankového vedení, ale poté začal brankostroj Děčína, který dokázal ztrátu vynulovat a následně se dostal i do vedení. Hosté dokázali ještě vyrovnat, ale na dvě branky Děčína v přesilových hrách už byli krátcí. Medvědi po druhém dějství vedou o dvě branky a mají tak zatím dobře nakročeno k osmému vítězství v řadě. Ale ještě samozřejmě není nic rozhodnuto a hosté to určitě nezabalí. Třetí třetina začne přibližně v 19:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Hosté ještě v závěru druhé periody operovali před Štichou, ale ten dokázal dvě jejich nebezpečné střely pokrýt.
     
    39:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    I klasická početní výhoda je ze strany Děčína využita. Od modré čáry vyslal střelu, spíše takový padáček DANIEL VOLRÁB a puk skončil nešťastně za zády jinak výborného Kašáka, který o puku neměl vůbec žádný přehled. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:42
    Medvědi pokračují v přesilové hře 5 na 4.
     
    38:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi si berou zpět své vedení a využívají dvojnásobnou početní výhodu. Po několika střelách na Kašáka se ujala ta z hole JANA MOLNÁRA, jenž zužitkoval přihrávku od Vacka a dává tak v dnešním utkání svou druhou přesnou trefu. Asistence: Radim Vacek, Jan Filipovský.
     
    37:22
    Hosté jdou do tří. Za zdržování hry dostává dvě minuty Rulík.
     
    36:55
    Dvě minuty za držení dostává Táborský. Medvědi mají k dispozici přesilovou hru.
     
    35:51
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Znovu je srovnáno. Tentokráte ze strany hostí. Z vrcholu pravého kruhu poslal na Štichu svižnou střelu MARTIN OSMÍK a dokázal ji umístit mezi tři tyče. Znovu se tedy bude začínat znovu od začátku. Hosté tak jsou stále ve hře i po rychlém obratu Děčína. Asistence: Jiří Běhal.
     
    34:53
    Po akci hostí, po které se musel vyznamenat Šticha se do rychlého protiútoku dostali Medvědi, kteří na Kašáka vyslali další jedovatou střelu.
     
    34:01
    Hříbal hledal Kaltenböcka na modré čáře, ale jeho křížnou přirávku zachytil Lehnert a poslal puk do středního pásma.
     
    33:15
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    32:38
    Další vyhození kotouče do bezpečí ze strany hostujícího celku.
     
    32:08
    Hosté se osvobozují a vyhazují kotouč až před domácí branku.
     
    31:44
    Střela Kaltenböcka byla sražena jedním z obránců hostí nad ochrannou síť. Vhazovat se bude před Kašákem, konkrétně po jeho pravé ruce.
     
    31:15
    Další velký tlak Děčína před brankou hostí. Zastavil ho však zbytečný faul hostujícího hráče, jenž dostává dvě minuty za držení hole protihráče.
     
    30:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi dokonávají bleskurychlý obrat. Hned po vhazování ve středovém kruhu se znovu do pásma hostí dostala děčínská první formace, která byla u zrodu další parádní akce. JAN MOLNÁR bez přípravy vystřelil a puk skončil znovu za zády Kašáka. Děčín se tak v rozmezí tří minut dostávají do vedení o jednu branku. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    29:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Medvědi se okamžitě po získání puku vrhli do útočného pásma, což se jim vyplatilo. Zpoza branky našel Hašek DANIELA VOLRÁBA, který propasíroval puk za Kašáka. Asistence: Jaroslav Hašek, Petr Strnad.
     
    29:02
    V metrovém ofsajdu se nyní ocitli hráči hostí, ale sudí hru nepřerušují.
     
    28:24
    Hosté se ale dostali do dalšího přečíslení, ale nakonec z jejich akce nebylo vůbec nic, neboť je o puk připravila pozorná obrana Děčína.
     
    27:19
    Děčín právě vstřelil branku!
    Na druhou branku v síti domácího celku však Medvědi zareagovali velmi rychle, když se hned po buly dostali do pásma hostí. Tam dostal krásnou přihrávku na svoji hokejku od Volrába JAROSLAV HAŠEK, jenž zblízka prostřelil Kašáka, který s jeho projektilem nemohl vůbec nic dělat. Medvědi se tak hostům dostávají na dostřel jediné branky. Asistence: Daniel Volráb.
     
    26:37
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hosté se po velkém tlaku Děčína dokázali oklepat a LUKÁŠ HRDLIČKA se dostal ke střele z pravé strany a vymetl v pravém horním růžku branky Děčína všechny pavučiny. Klášterečtí se tak dostávají do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    25:53
    Nyní už se také ke střele dostali hosté z Klášterce a hned zaměstnali také Štichu v brankovišti Děčína. Ten také uspěl.
     
    25:26
    Znovu je k vidění souboj brankáře hostí versus útočníci Děčína. Je neuvěřitelné, kolik střel v krátkém sledu dokázal Kašák vychytat. Klobouk dolů před jeho výkonem.
     
    25:00
    A další zákrok Kašáka. Hříbal pálil od modré čáry, ale i tuto střelu ochránce svatyně Klášterce viděl.
     
    25:00
    A další zákrok Kašáka. Hříbal pálil od modré čáry, ale i tuto střelu ochránce svatyně Klášterce viděl.
     
    24:33
    Medvědi však neustále obléhají branku hostí a snaží se znovu o srovnání stavu skóre. Nyní na Kašáka mířilo snad pět střel, ale brankář Klášterce má prostě svůj den.
     
    23:57
    Klášterečtí jsou už v plném počtu.
     
    23:33
    Další famózní zákrok předvedl Kašák, který nyní vychytal jedovatou střelu Volrába!
     
    23:19
    Hra se ale bleskurychle přesunula zpět do pásma Klášterce, kde se bude vhazovat po levé ruce brankáře Kašáka.
     
    23:00
    Hosté se osvobozují vyhozením kotouče až před Štichu.
     
    22:23
    Vacek střílel zblízka na Kašáka, ten ale vytáhl další parádní zákrok. Medvědi nebyli daleko k vyrovnání.
     
    21:57
    Před brankou hostí se faulu dopustil Hrdlička, jenž putuje na trestnou lavici na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    21:39
    Koblitz se vydal úplně sám před Štichu, ale brankář Děčína znovu jasnou střeleckou pozici hostí kryje.
     
    21:06
    Z druhé strany se pak před Kašáka vydala děčínská první formace v čele s Haškem, ale ten nadvakrát brankáře Klášterce nepřekonal. Kašák znovu drží těsné vedení hostí.
     
    20:10
    I druhou třetinu zahajují hosté s pukem na svých holích. Nyní střílel Vrána a Šticha má za sebou další povedený zákrok.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:50.
     
    První třetina je minulostí. V ní se do vedení dostali hosté z Klášterce, kteří svou útočnou hru přetavili ve svou první branku. Medvědi se snažili několikrát vyrovnat a měli na to i šance. Ale gólman hostí všechny jejich střely pokryl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Molnár pálil z otočky na Kašáka, ale ten si znovu připisuje úspěšný zákrok.
     
    19:29
    Další úmyslný ofsajd dle slov rozhodčích a další přerušení akce Medvědů. Vhazuje se tedy před Štichou a po jeho pravé ruce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:41
    Chamrád pálil v blízkosti branky hostí, kde byl ale připraven Kašák. Ten semaforem střelu Chamráda pokryl.
     
    18:19
    Po střele jednoho z útočníků hostí zazvonila tyčka děčínské branky. Šticha poté okamžitě puk chytil a raději tak přerušuje hru.
     
    18:00
    Medvědi se stále drží v pásmu Klášterce a hrozí před Kašákem. Až nyní se dokázali hosté vymanit a zavezli kotouč do středního pásma.
     
    17:48
    Kašák byl znovu v permanenci ve svém brankovišti, kde dotírali Volráb s Haškem. Ale svým pohotovým zákrokem jejich akce zlikvidoval.
     
    17:16
    Na druhé straně se pokoušeli o vyrovnání Medvědi, ale Hašek poslal puk z prostoru kruhů jen do náruče Kašáka.
     
    16:52
    Hosté ještě více ožili a znovu se tlačí před domácí branku. Šticha společně s obranou Děčína však nyní zabránili další možné brance.
     
    15:32
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali úvodní branky a za jejich aktivitu v posledních minutách hry i zasloužené. Ve skrumáži před brankou Štichy se nejlépe zorientoval DANIEL LEHNERT, který dokázal poslat puk za záda bezmocného domácího brankáře. Klášterečtí tak jdou do jednobrankového náskoku. Asistence: Anton Berlev.
     
    14:38
    Na druhé straně se neujala střela Volrába. Kašák puk dobře viděl a poté okamžitě přerušil hru.
     
    13:57
    Klášterec znovu hrozil v pásmu Medvědů, ale brankář Děčína znovu proti nim byl úspěšný.
     
    12:58
    Další oslabení hosté zvládli a už jsou v plném počtu.
     
    11:43
    Hašek ujížděl úplně sám na Kašáka ze středního pásma, jenomže sudí uviděli ofsajd a celou akci tohoto útočníka zastavili. Navíc vše bylo posouzeno jako úmysl a vhazovat se tak bude v pásmu Děčína.
     
    10:58
    Hosté jdou opět do čtyř. Běhal si jde odpočinout na dvě minuty za krosček.
     
    10:19
    Šticha se nyní zaskvěl proti střele hostí. Puk už mířil do branky, ale domácí ochránce svatyně skvěle dokázal nakonec kotouč pokrýt.
     
    09:32
    I hosté své oslabení uhájili a nyní jsou už kompletní.
     
    09:10
    Klášterečtí se dokázali osvobodit a vyhazují puk daleko až před Štichu. Ukrajují tak cenné vteřinky svého oslabení.
     
    08:54
    Vhazuje se po pravé ruce brankáře hostí.
     
    08:25
    Medvědi už roztáhli přesilovkové rozestavení a svými střelami to zkouší před Kašákem. I on ale svůj tým drží.
     
    07:51
    Ale hned po buly se do šance dostali Klášterečtí ve vlastním oslabení, ale nebezpečí uhasil znovu Šticha.
     
    07:32
    Přesilovku si zahrají také Medvědi. Vrána dostal dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    06:44
    I teď hosté hrozí před domácí brankou, kde před malou chvílí střílel z prostoru levého kruhu Freiberg, ale Šticha zaevidoval další svůj úspěšný zákrok.
     
    05:55
    Hned poté se Oliverius dostal k puku a na Kašáka vyslal dalekonosnou střelu ze středního pásma. Hostující brankář nakonec musel puk zastavit.
     
    05:44
    Michal Oliverius skáče na led a Medvědi jsou tedy kompletní.
     
    05:21
    Klášterečtí operují před Štichou, ale ten si dokázal s jejich střelami poradit. Nyní ukryl puk pod svoji lapačku po střele Rubeše.
     
    04:39
    Medvědi znovu vyhazují kotouč do bezpečí a mohou jít střídat.
     
    04:09
    Medvědi se osvobodili a dokonce mohl jít na Kašáka Chamrád, ale ten si dobře nezpracoval puk a poté ho dojela obrana hostí.
     
    03:44
    Máme tu první vyloučení dnešního utkání. Dvě minuty inkasuje Oliverius za podražení.
     
    03:22
    Nyní mohli do pásma Medvědů zavítat Klášterečtí, ale Hašek je obral o puk ještě před útočnou modrou čárou.
     
    02:35
    Volráb se ocitl úplně sám před Kašákem a snažil se ho prostřelit přízemní střelou. Kašák však vytasil svůj první pohotový zákrok.
     
    01:40
    Hrdlička se napřáhl k mohutné střele, ale puk prosvištěl jen vysoko nad brankou Děčína.
     
    00:34
    Ale po neúspěšné střele Táborského si kotouč převzal Hašek a snažil se touš zavést do středního pásma. Jenže tam mu ho sebrala obrana Klášterce.
     
    00:05
    Hned po úvodním vhazování mají puk na svých hokejkách hosté, kteří mohou založit první útok v dnešním utkání.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Předávání cen je u konce a nyní utkání za malý okamžik začne.
     
    Zvláštní poděkování pak přebírají trenéři Karel Chládek a Radek Hron.
     
    Dále pak dostává poděkování celého týmu kapitán HC Děčín Michal Oliverius.
     
    A další cena je pro Štěpána Kuchynku, za nejvýraznější zlepšení. I ten je ale dnes v Chomutově na lavičce UL.
     
    Martin Volke dostal cenu za nejlepšího brankáře. Cenu si však na ledě nepřevezme, neboť je dnes na lavičce Ústí nad Labem v Chomutově.
     
    Nejužitečnějším hokejistou je Jan Filipovský.
     
    Cenu za nejlepšího obránce si jede převzít Ondřej Hříbal.
     
    Nejlepším útočníkem se stal Jaroslav Hašek.
     
    Ještě jednou hezký podvečer z děčínského zimního stadionu. Ledová plocha je už připravena. Začátek utkání se však malinko zpozdí, neboť bude probíhat ceremonie v podobě předávání nejlepším hráčům HC Děčín v základní části letošní sezóny.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Filipovský, Molnár, Kaltenböck, Hříbal, Strnad, Klement, Kvaček – Vacek, Volráb, Hašek – Faigl, Oliverius, Kment – Drnec, Chládek, Chamrád – Chovanec, Fojt

    HC Klášterec nad Ohří: Kašák (Tichý) – Běhal, Strejček, Rulík, Michálek, Koblitz, Kunrt – Vrána, Táborský, Molnár – Hrdlička, Lehnert, Berlev – Rubeš, Freiberg, Hroch – Diviš, Ngyuen, Osmík

    Rozhodčí: Orlický – Votrubec, Ševic.
    Před utkáním budou vyhlášeni nejlepší hráči HC Děčín v základní části.
     
    Ze zápasu je také připraven podrobný online přenos, kterým Vás budu provázet. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Oplatí Medvědi Klášterci tuto porážku a nepřetrhnou vítěznou šňůru nebo se naopak z vítězství budou radovat hosté a stanou se klubem, který euforii Děčína utne? Odpověď na tuto otázku najdeme dnes v pozdějších večerních hodinách.

     
    Vzájemná utkání

    Letošní první duel, který se odehrál na začátku prosince loňského roku, vyzněl lépe pro Klášterec, který na svém ledě zvítězil 5:4 po samostatných nájezdech.
     
    HC Klášterec nad Ohří

    To hosté z Klášterce jsou na tom v posledních sedmi odehraných zápasech hůře, když dokázali zvítězit pouze jednou. Na domácím ledě porazili Žďár nad Sázavou těsně 2:1. O víkendu inkasovali sedm branek na ledě silného Tábora a prohráli 2:7. V současné době patří tomuto děčínskému tradičnímu rivalovi patnácté místo se ziskem osmadvaceti bodů. Hostům jde v dnešním duelu o hodně, a sice aby získali nějaké body a udrželi se v postupovém pásmu, které zaručuje vyřazovací boje. Na ledě Děčína se tak rozhodně pokusí hokejisté Klášterce nejen o již zmíněné body, ale také o to, aby se stali týmem, který rozjetý Děčín zastaví.
     
    HC Děčín

    Děčínští Medvědi se momentálně vezou na vítězné vlně, která trvá už sedm utkání v řadě, kdy získali plný počet bodů, a sice jednadvacet. Ještě v polovině ledna okupovali hokejisté Děčína úplně poslední příčku druholigové tabulky. To bylo po prohraném utkání v Sokolově. Od té doby ale Medvědi nastartovali svoji mašinu a sedmkrát v řadě dokázali zvítězit v základní hrací době. Po posledním vyhraném domácím utkání nad Bílinou poměrem 7:3 je z toho deváté místo a čtyřicet získaných bodů. Medvědi navíc ještě mohou skončit i osmí. Tím by měli možnost hrát první utkání play-off na domácím ledě. O což se rozhodně poperou.
     
    Dobrý den, vítejte u online přenosu ze druhé hokejové ligy. Dnes večer budeme sledovat předehrávku 34. kola mezi týmy HC Děčín a HC Klášterec nad Ohří. Mezi oběma mužstvy půjde o tradiční severočeské derby.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Hašek (Volráb), 30. Volráb (Hašek, Strnad), 31. Molnár (Volráb, Hašek), 39. Molnár (Vacek, Filipovský), 40. Volráb (Hašek), 56. Faigl (Filipovský, Kment) – 16. Lehnert (Berlev), 27. Hrdlička, 36. Osmík (Běhal), 51. Vrána (Táborský, Běhal), 52. Freiberg (Osmík)


    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Filipovský, Molnár, Kaltenböck, Hříbal, Strnad, Klement, Kvaček – Vacek, Volráb, Hašek – Faigl, Oliverius, Kment – Drnec, Chládek, Chamrád – Chovanec, Fojt
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kašák (Tichý) – Běhal, Strejček, Rulík, Michálek, Koblitz, Kunrt – Vrána, Táborský, Molnár – Hrdlička, Lehnert, Berlev – Rubeš, Freiberg, Hroch – Diviš, Ngyuen, Osmík

    Rozhodčí: Orlický – Votrubec, Ševic

    Diváci: 377
    bahis siteleri