Philadelphia – Columbus 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 1:4 (kon.)
New Jersey – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Florida 2:3 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.)
Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
2:5 (0:2, 2:0, 0:3)
Columbus Blue Jackets
Středa 18.02.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt CALVERT - 2:5
     
    59:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Do prázdné branky se trefuje MATT CALVERT, marně ho stíhal Jakub Voráček. Asistence: Alexandr Wennberg, Ryan Johansen.
    Brandon DUBINSKY - 2:4
     
    53:28
    Columbus právě vstřelil branku!
    A to může být rozhodující moment utkání! Hosté vyhráli buly ve vlastním pásmu a mířili do rychlého protiútoku, který táhl Hartnell. Skvěle načasoval střelu a Emery puk vyrazil přímo na hůl BRANDONA DUBINSKYHO a je to 2:4! Asistence: Scott Hartnell
    Matt CALVERT - 2:3
     
    49:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    No a hosté se ujímají vedení! Emery nejdříve předvedl naprosto úžasný zákrok, hra ale pokračovala a puk získal Atkinson od Dubinskyho. Následně prvně jmenovaný nádherně předložil puk MATTU CALVERTOVI, který dává na 2:3. Asistence: Cam Atkinson, Brad Dubinsky.
    Michael DEL ZOTTO - 2:2
     
    39:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Z pravého rohu posílla před branku puk Umberger, ten ale prošel až na druhou stranu, kde se do něj opřel MICHAEL DEL ZOTTO, který nedal McElhinneymu šanci! Asistence: R.J. Umberger, Ryan White.
    Wayne SIMMONDS - 1:2
     
    37:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se přecijen dočkávají! Z levé strany vystřelil Del Zotto, jehož ránu tečoval WAYNE SIMMONDS a puk s velkou dávkou štěstí doputoval do sítě! Asistence: Michael Del Zotto, Luke Schenn.
    Ryan JOHANSEN - 0:2
     
    06:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají už do dvoubrankového vedení! První lajna Jackets dobře napadala a puk se dostal na modrou k Savardovi, který vypálil. Jeho ránu ještě Emery vyrazil, ale puk se dle opakovaných záběrů svezl po hokejce domácího Schenna. Gól je připsán RYANU JOHANSENOVI, který byl v souboji se Schennem. Asistence: Corey Tropp, David Savard.
    James WISNIEWSKI - 0:1
     
    04:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Jackets využili přesilovku za osm sekund! Před brankou operoval Wennberg, od kterého se puk odrazil k volnému JAMESU WISNIEWSKIMU, který dokázal trefil poloodkrytou branku! Asistence: Alexander Wennberg, Scott Hartnell

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 38. Simmonds (Zotto, Schenn), 40. Zotto (Umberger, White) – 5. Wisniewski (Wennberg, Hartnell), 7. Johansen (Tropp, Savard), 50. Calvert (Atkinson, Dubinsky), 54. Dubinsky (Hartnell), 60. Calvert (Wennberg, Johansen)


    Philadelphia Flyers: Emery (Zepp) – Grossmann, Streit, Del Zotto, Schenn, Schultz, Coburn – Schenn, Giroux, Voráček – Read, Couturier, Simmonds – Umberger, Raffl, White – VandeVelde, Bellemare, Lecavalier
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Forsberg) – Johnson, Savard, Connauton, Wisniewski, Tjuťin, Goloubef – Tropp, Johansen, Hartnell – Calvert, Dubinsky, Atkinson – Daňo, Anisimov, Wennberg – Boll, Letestu, Skille

    Rozhodčí: Kimmerly, Pochmara – Barton, Driscoll
    bahis siteleri