Philadelphia – Columbus 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 1:4 (kon.)
New Jersey – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Florida 2:3 (kon.) | St. Louis – Dallas 1:4 (kon.)
Nashville – San Jose 5:1 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Washington Capitals
Středa 18.02.2015, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    John CARLSON - 1:3
     
    59:48
    Washington právě vstřelil branku!
    JOHN CARLSON posílá puk z obranného pásma do opuštěné klece Penguins a o osudu dnešního střetnutí je rozhodnuto! ASISTENCE: Bez asistence.
     
    59:31
    Jevgenin Malkin tvrdě vypálil z pravého křídla, jeho střelu si ale našel Braden Holtby a poté puk přikryl rychle lapačkou!
     
    58:43
    Marc-Andre Fleury vyrazil na střídačku a Penguins hrají v šesti proti čtyřem!
     
    57:53
    Brooks Laich (WSH) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
     
    57:32
    Blake Comeau mohl vyrovnat, když se sám ocitl před bránou Bradena Holtbyho, ten ale dokázal jeho střelu vyrážečkou vytáhnout do ochranné sítě!
     
    56:32
    Carlson mohl v přesilové hře 5 na 4 přidat rychle další gól, Marc-Andre Fleury ale dokázal jeho proti nebezpečné střele fantasticky zakročit!
    Joel WARD - 1:2
     
    55:47
    Washington právě vstřelil branku!
    JOEL WARD se dokonale pomstil za faul Chrise Kunitze a posílá Capitals do vedení!! Joel Ward si počkal u levé tyče na přihrávku napříč brankovištěm od Nicklase Backstroma a poté puk střelou bez přípravy poslal do brány. ASISTENCE: Nicklas Backstrom, Alex Ovečkin.
     
    55:15
    Chris Letang (PIT) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    55:04
    Chris Kunitz (PIT) dostal menší trest, 2 minuty vražení na mantinel.
     
    54:53
    Kuznetsov si vybruslil zpoza brány a z úhlu se pokusil překonat Marca-Andreho Fleuryho, brankář Penguins se ale stihl včas přesunout ke své levé tyči a vytáhl další dobrý zákrok!
     
    54:14
    Alex Ovečkin skvěle objel bránu a poté se puk snažil usměrnit k levé tyči, Marc-Andre Fleury ale jeho pokus vyrazil betonem, stejně jako následnou dorážku z hokejky Nicklase Backstroma!
     
    51:25
    A je to tu! Další úspěšný zákrok Bradena Holtbyho, před jehož svatyní se strhla další hromadná potyčka.
     
    48:01
    Nicklas Backstrom mohl poslat Capitals po sérii vyloučení do vedení, jeho střela ale skončila na tyči!
     
    47:13
    Steve Downie (PIT) dostal větší trest, 10 minut.
     
    47:13
    David Perron (PIT) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    47:13
    Craig Adams (PIT) dostal větší trest, 10 minut.
     
    47:13
    Tom Wilson (WSH) dostal větší trest, 10 minut.
     
    47:13
    Braden Holtby si připsal fantastický zákrok a před jeho bránou se poté strhla další mela! Rozhodčí budou mít opět práci.
     
    43:47
    Blake Comeau (PIT) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    43:47
    Brooks Orpik (WSH) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    43:07
    Washington nyní špatně vystřídal a šest jeho hráčů se ocitlo ve stejnou chvíli na ledové ploše, rozhodčí to ale nepostřehli!
     
    40:58
    Eric Fehr (WSH) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    40:58
    Steve Downie (PIT) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    40:58
    Maxim Lapierre (PIT) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    40:23
    Chris Letang zůstává po souboji s Alexem Ovečkinem ležet na ledové ploše a nevypadá to s ním vůbec dobře.
     
    39:58
    Mike Green se u levé tyče snažil nadvakrát překonat Marca-Andreho Fleuryho, ten ale dokázal jeho střely po ledě zastavit a v první třetině už se nic nestane!
     
    37:21
    Troy Brouwer (WSH) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
     
    37:13
    Mike Green spálil obrovskou šanci, když po zákroku Fleuryho proti dorážce Brouwera nedokázal puk poslat do téměř odkryté brány!
     
    35:28
    Michael Latta (WSH) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    35:28
    Robert Burtozzo (PIT) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    35:28
    Burtozzo a Latta se sjeli k sobě, aby si vše vysvětlili ručně a stručně. Vítězem pěstního souboje se stal Latta, který složil Burtozza na lopatky.
     
    34:46
    Braden Holtby předvedl skvělý zákrok, když si povyjel z brány a ramenem puk vytěsnil mimo tři tyče!
     
    31:30
    Kuznetsov si vybruslil z rohu kluziště do pravého kruhu pro vhazování, odkud se snažil střelou z úhlu zamířit nad rameno Marca-Andreho Fleuryho, brankář Penguins si ale dokázal poradit a puk vyrazil mimo!
     
    26:24
    Přesilová hra Penguins zůstala nevyužita, na pravém křídle se ale dostal ke střele Chris Letang, který už chtěl slavit gól, když sledoval jak puk padá přes pravé rameno Bradena Holtbyho do brány, za brankovou čáru ale nakonec nedoputoval!
     
    25:54
    Penguins vypálili z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Bradena Holtbyho se dostal k dorážce Jevgenin Malkin, také s jeho pokusem si ale brankář Washingtonu dokázal poradit!
     
    24:32
    Sidney Crosby se dostal u pravé tyče k dorážce, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal Bradena Holtbyho překonat! Brankář Capitals vyrazil jeho střelu levým betonem do rohu kluziště.
     
    24:10
    Matt Niskanen (WSH) dostal menší trest, 2 minuty držení.
    Steve DOWNIE - 1:1
     
    23:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    STEVE DOWNIE se prosazuje z dorážky a vyrovnává na 1:1!! Craig Adams si sjel z levého křídla obloukem před bránu a snažil se puk zamést za záda Bradena Holtbyho, ten ale dokázal jeho pokus zastavit. Vzápětí ale ztratil kontrolu nad pukem, na který si sjel Steve Downie a přesnou dorážkou k levé tyči ho dorazil do prázdné brány. ASISTENCE: Craig Adams, Chris Letang.
    Alexandr OVEČKIN - 0:1
     
    18:36
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEX OVEČKIN posílá v závěru první třetiny Capitals do vedení!! Ruský útočník si sjel ve středu kluziště na přihrávku Joela Warda a poté se dostal do samostatného úniku, který zakončil parádním backhandovým blafákem, a puk se od horní tyče odrazil za brankovou čáru, což následně potvrdili videorozhodčí. Nádherný gól! ASISTENCE: Joel Ward, Mike Green.
     
    16:56
    Nicklas Backstrom mohl otevřít skóre dnešního zápasu, Marc-Andre Fleury ale našel jeho střelu z pravého kruhu pro vhazování v lapačce!
     
    16:39
    Blake Comeau (PIT) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    16:25
    Tom Wilson (WSH) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    15:57
    Tom Wilson na opačné straně kluziště vypálil z prostoru mezi kruhy přes obránce a jeho pokus směřoval přesně k pravé tyči, Marc-Andre Fleury ale dokázal jeho střelu levým betonem vyrazit! Wilson se vzápětí ještě dostal k dorážce, Fleury si ale i s ní dokázal poradit a jeho backhandové zakončení za svá záda nepustil.
     
    15:18
    Sidney Crosby se z ničeho nic vynořil na levém křídle a Braden Holtby měl co dělat, aby jeho tečovanou střelu vyrazil levým betonem!
     
    10:51
    David Perron dostal od Sidneyho Crosbyho přihrávku doleva a z levého kruhu pro vhazování se diagonální střelou snažil zamířit nad pravý beton Bradena Holtbyho, ten ale vytáhl fantastický zákrok a lapačkou jeho pokus vytáhl mimo!
     
    10:00
    Capitals předvedli nádhernou kombinaci, kterou zakončil střelou z prostoru mezi kruhy Andre Burakovsky, jehož střela bez přípravy směřovala těsně nad ledem přesně k pravé tyči, Marc-Andre Fleury si skvěle povyjel z brány a fantastickým zákrokem jeho pokus zneškodnil! Skvělou přihrávkou se po obhození jednoho z hráčů Penguins prezentoval Alex Ovečkin.
     
    07:30
    Alex Ovečkin vyslal na domácí bránu nepříjemnou střelu z pravého křídla, která letěla těsně nad ledem a zřejmě ještě byla tečována, Marc-Andre Fleury ji ale přesto dokázal skvělým zákrokem vyrazit.
     
    00:17
    Martin se skvěle natlačil z pravého křídla v úvodu zápasu před bránu a Holtby měl co dělat, aby puk zastavil před brankovou čárou. Nakonec se mu to ale podařilo! Za bránou se poté strhla menší potyčka, hlavní rozhodčí se ale vylučovat nerozhodli.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Downie (Adams, Letang) – 19. Ovečkin (Ward, Green), 56. Ward (Backstrom, Ovečkin), 60. Carlson


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Greiss) – Scuderi, Despres – Pouliot, Bortuzzo – Martin, Letang – Adams, Lapierre, Downie – Spaling, Sutter, Bennett – Comeau, Malkin, Hornqvist – Kunitz, Crosby, Perron.
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Hillen, Green, Alzner, Niskanen – Orpik, Carlson – Beagle, Latta, Wilson – Laich, Fehr, Ward – Johansson, Kuznetsov, Brouwer – Ovečkin, Backstrom, Burakovsky.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Justin St. Pierre – Derek Nansen, Pierre Racicot
    bahis siteleri