Slavia – Třinec 2:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)
Rytíři Kladno
Středa 18.02.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion Jihlava (kapacita: 7 500) • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    V závěru zápasu míří domácí opět na trestnou lavici. Dvě minuty a osobní desetiminutový trest za naražení zezadu dostává Jiří Dobrovolný (JIH). Velice složitá situace pro Duklu.
     
    56:50
    Potvrzení předchozího přípsevku, další vyloučení. Síly na ledové ploše se srovnají,neboť Jakub Strnad (KLA) obdržel menší trest za podražení.
     
    56:28
    Další vyloučení na jihlavské straně. Aleš Jergl (JIH) obdržel menší trest za sekání. Oba hlavní sudí dnes nasadili skutečně přísný metr, a to na obě strany. Příliš dlouho se v plném počtu nehrálo.
     
    53:46
    Přesilová hra pro domácí družina. Za držení odjíždí na lavici hanby Jiří Zeman (KLA).
     
    50:03
    Kladno si zahraje další přesilovou hru. Aleš Jergl (JIH) je potrestán za hákování. Hosté tak mají slibnou možnost, červenožlutí zažijí další horké chvilky.
     
    45:50
    A opět se bude tresta, nyní na jihlavské straně. Petr Šidlík (JIH) dostává menší trest za hákování. Středočeši tak mají dobrou možnost k vyrovnání.
     
    41:56
    Dukla si zahraje v početní výhodě. Za držení odjíždí pykat Tomáš Klouček (KLA). Jak domácí s touto možností naloží?
     
    38:36
    Další menší trest pro domácí celek. Padající Jiří Dobrovolný (JIH) zcela nesmyslně stáhl na ledovou plochu protihráče, za což dostává dvě minuty.
     
    36:00
    Kladno si zahraje přesilovou hru. Potřetí v dnešním utkání míří na trestnou lavici Petr Šidlík (JIH), který se provinil hrubostí.
     
    25:50
    Do tří putuje také jihlavská ekipa. Petr Šidlík (JIH) dostává dvě minuty za podražení. Středočeši mají velkou možnost ke vstřelení kontaktní branky.
     
    25:14
    Bude se trestat. Robin Staněk (JIH) obdržel menší trest za držení. Následnou drobnou potyčku před domácí svatyní sudí bez trestu taktéž neponechá. Za hrubost je současně s jihlavským zadákem potrestán Tomáš Horna (KLA).
     
    21:54
    Další trest pro Kladno, Jakib Kania (KLA) sestřelil Ritticha, tudíž je "odměněn" dvouminutovým trestem za hrubost. Vhazovat se bude před Lukášem.
     
    21:34
    Tomáš Kaberle (KLA) putuje na trestnou lavici. Provinil se sevřením kotouče, tudíž zdržováním hry. Nutno však podotknout, že trest byl velmi přísný. Osobní desetiminutový trest dostává za nesportovní chování Miloslav Hořava (KLA).
     
    19:59
    Středočeši si do druhého dějství přenesou přesilovou hru. Sekundu před koncem úvodního dějství dostává Miha Štebih (JIH) menší trest za hákování.
     
    15:28
    Tak to je kritická situace pro Kladno. Jakub Strnad (KLA) přehnal své napadání a podrazil jihlavského zadáka. Odpyká si tak dvouminutový trest. Hosté budou hrát téměř dvě minuty ve třech!
     
    15:14
    Již čtvrtý menší trest pro kladenský celek. Držením se provinil Jiří Zeman (KLA). Ubrání se Středočeši i tentokráte? Buly před Janem Lukášem.
     
    10:27
    Sotva hosetující hráč opustil trestnou lavici, putuje na ní další kladenský borec. David Růžička (KLA) dostává menší trest za podražení.
     
    08:25
    Vzápětí jdou ale hosté znovu do čtyř. Rytíři Kladno jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyký David Stach (KLA).
     
    06:12
    V početní výhodě si zahrají také svěřenci Petra Vlka. Michal Gutwald (KLA) obdržel menší trest za nedovolené bránění. Jak domácí naloží s touto možností?
     
    01:34
    Jihlavský zadák Petr Šidlík (JIH) tak dostává dvě minuty za krosček. Kladno si zahraje v početní výhodě.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 1. Diviš (Štebih), 18. Melenovský (Dobrovolný, Jergl), 43. Kaláb (Štebih, Čachotský), rozh. náj. Čachotský – 28. Pitule (Dragoun), 34. Strnad, 51. Stach (Horna)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomáš Čachotský (JIH)
    0:0   Jan Hlaváč (KLA)
    2. série:
    0:0   Adam Zeman (JIH)
    0:0   Miloslav Hořava (KLA)
    3. série:
    0:0   Richard Diviš (JIH)
    0:0   David Stach (KLA)
    4. série:
    0:0   Miloslav Hořava (KLA)
    1:0   Tomáš Čachotský (JIH)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Kaláb, Štebih, Dobrovolný "A", Staněk, Šidlík, Šimek, Čermák – Čachotský "C", Zeman, Diviš – Seman, Melenovský "A", Jergl – Prokš, Zadražil, Harkabus – Březina, Malec, Kuřítko
    Rytíři Kladno: Lukáš (Chábera) – Kaberle, Gutwald, Zeman, Růžička, Kania, Klouček – Hlaváč, Stach, Horna – Hořava "A", Pitule, Strnad – Kindl, Dragoun, Tenkrát "C" – Dalecký, Machač, Redlich

    Rozhodčí: Lacina, Würtherle – Bryška, Skopal

    Diváci: 3578
    bahis siteleri